UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

Defansa çok kaliteli yeri geldiğinde Lugano gibi çirkef olmasınıda bilen iyi servis yapan ,basan,çevik,ters kademeye girmesini bilen biri alınmalı.Orta sahaya mevcutlardan farklı oyun kurucu bir oyuncu,Deco veya Miguel Veloso 2lisinden biri gelmeli,ve en öenmlisi sağ bek mevkisine Schalke'den Rafinha veya Valencia'dan Miguel'i almak zorundayız.3 tane enaz 5-6 milyon euro maliyetli transfer yapmadan Avrupa'da basarı imkansız.Gidebileceğimiz maksimum yer 3. veya 4.tur olur.O da sansımız yaver giderse,çünkü deplasmanlı gruptan çıkmak daha zor bu kadro yapısyla.Mesela gçen seneki grupta deplasman usulu olsaydı bana göre gruptan çıkamayabilirdik.Çünkü Olympiakos ile dısarıda oynanan maçı kaybederdik.Benfica'yı bana göre ASY de yenemeyebilirdik.Metaslit maçını da büyük ihtimalle kaybederdik.Yani isimiz zor.

ah o duran top dahisi sabri yine resitalini sergiledi. bi daha bu adama kornel,firikik kale vuruşu hiç birini kulanmasın yaf yeter.

sag bekte ugur oynamalı.

erhana yazık oldu 1,75 boyla pivot santrofor görevi yaptı yani faci oldu yazık cocuga.

yaser ne yapsakta o cıtayı yükseltemedi hep öle kaldı.

aydını hep bekledik cok bekledik ama bilemiyorum.

mustafa sarp en azından iyi bir yedek olabilecegini gösterdi.

maç bitt. Allah ın da yardımı ile zor da olsa pozisyona giremeden 1-1 gibi turu geçecek bir skorla ayrıldık maçtan.

Fakat sonraki tur biraz iyi bir takım gelirse eler bizi tabi bu 11 ve oyunu oynarsak.

4-3-3 e alışmak inanın çok çok zaman alacak. Bizim Türk futbolcularada teknik yeterlilik var ama o oyunu oynucak zeka ve düşünce yok.

Rijkaard ın mentalitesini anlamak gerek. Adam 4-3-3 dizdim diye ilerdeki 3 lü orada çakılı kalacak demiyor. defansda iken 1 forvet hariç 2 kanat forveti gelip orta alanda oyunda kuracak defansı da kapıcak bizde nerde..Barış efendi defansa 1 kere yardım etmedi ayın şekil Yaser numaradan 1-2 kere geldi. Ayhan sahada gezdi komutan misali. Sabri tam bir futbol katliamı yaptı.

kısaca işimiz iyi görünmüyor ama As kadronun yarısından fazlası olmadığını düşünürsek ve kendi evinde iyi kapanan bir ekibe karşı skor iyi tekj korkum bu oyun As 11 le de sürerse alışana kadar hiç pozisyona giremeyiz hatta Barça misali küme düşme korkusu bile yaşarız gibi geldi.

Renktaş Linderoth'un futbolculuğuna birşey demiyoruz Linderoth'un sakatlığını hazmedemiyoruz yani düşünsene 2.5 milyon € idi sanırsam bonservis verdik yıllık para alıyor kimbilir ne kadar ama hiçbirşey vermiyor

Olur böyle tahlihsizlikler kardeşim her futbolcunun başına gelebilir. Bu oyuncuyu elimizde tutmak en iyisidir.

Gokhan Zan banko oynar bundan sonra,tabi ki fizik kondisyonu arttiginda daha iyi oynayacaktir,

Sarp kendini cok yirtti iyi niyetliydi,kotunun iyisiydi,

Arda hic varlik gosteremedi,kendini sikmadi,

Baros zaten konusmaya gerek yok,yine golunu atti hayirli olsun,

Baris , Aydin , Sabri , Yaser , Erhan takimdan acilen gonderilmesi lazim..!

Sonunda benle aynı maçı izleyen biri:D

Mustafa'nın yerine akıllı, teknik, saha görüşü yüksek bir orta saha alınmalı..

Bugün yedek takım oynadı ve çoğu bu takımın oyuncusu olmadığını ispatladı.Maçta pozisyonumuz yok.Golümüz zaten duran top.Eğer biz 5.olmasaydık geçen sene şu anda hazırlık maçı yorumu yapacaktık ve eksiklerimiz var diyecektik.Bence aynı hesap.Çünkü Tobol'u elenmeyi aklından bile geçiren yoktur herhalde.Bugün bence çok ciddi tehlike sinyalleri aldığımız bir hazırlık maçı oynadık.

Çok Zevksiz hazırlık maçından da kötü bir maçtı, böyle bir oyunda futbolcu değerlendirmeye hiç gerek yok bence, ama bizim transfere ihtiyacımız olduğu kesin her nekadar bugün yedek ağırlıklı oynasakta. Ayrıca Sabri artık duran top kullanmasın ya .

Rijkaard İSTİFA!!!

Kuşlar çıkmasında ortaya.Sezon başı için normal.Karşı takım sürekli çamura yatıyor, tekme, çelme vs...sabri ve orkunu Allah nasıl biliyorsa öyle yasın.Gitsin tobola transfer olsunlar.

Adeta orkun öküzün trene baktığı gibi izledi golü.Kaleye top yaklaşsa yürekler ağıza geliyor zaten onun yüzünden.

Sabri ise her hereket falso.Golde afedersin kıçını dönüyor adama.

Uğur gerçek cesur yürek geri döndü diyebiliriz.

Zan sezon başı için iyi Servete oranla daha iyi paslaşıyor.

Servet'in kendini ve zihnini toplaması lazım birkaç falso hareketi oldu yine.

Alparslan ise tabolun çamuruna kurban oldu kötüde oynamadı en azından volkandan iyi.

Sarp pasları daha hızlı yollar oyunu daha iyi okur ise yararlı olur.

Arda fazla etkili olmadı bilen biliyor tabi;)

Yaser etkili olmaya çalıştı ama c.sahası içinden son dakikada stadın dışına attı nerdeyse topu.

Erhan gereksiz o boyda o mevkide imkansız.

Aydın ah keşke patlama yapsa.Golden sonra çok güzel bir orta açtı Yaser dokunamadı ama.

Barış oynadıı hatırlamıyorum bile:D

Benim yorumlarım bunlar bu takım 3-4 resmi maç yapsın maç kondisyonu gelsin.Aslar katılsın görürsünür takımı o zaman.

Birde birşey çok dikkatimi çekti oyunu yıktığımızda resmen defansımız yayında ilerisindeydi.Tabi güzel olmasıyla birlikte ağır defans için tehllike.İlaç olarakta bir takviye Coloccini düşünüyorum.Taktiği değiştirmemeli oyuncu almalı çünkü çok iyi olacak böyle ;)

Bana göre bizim adımıza sahada ki en iyi oyuncu Mustafa Sarp'tı.Hücum varyasyonları oturunca keyifli bir çok maç izleyeceğiz.Takımın zamana ihtiyacı var.O kondüsyon yüklemesi ve uzun hava seyahati az şey değil.Her geçen maç daha iyi olucağız.Zaten resmi bir hazırlık maçından daha fazlası değildi.Fazla takılmamak gerek.

Not:Son 10 yılda gördüğüm en rezil hakemdi.

Evet bu macta son Leverkusen macindaki gibi kotuyduk.

Yavas ,yavas oturucaktir takim tabi birde as larin takima girmesini de beklemek lazim.

Bu mactaki sorun erken goldu bence,bu kadar erken olmasaydi pasla yikardik rakibi ama olmadi.

Tek uzuntum Rijkaard ve genc oyunculari israrla elestirenlerin eline koz gecicek 1 hafta boyunca...

Her topu Servetle Gökhan'a atıyorlar. Dikine oynayan bir adam yok, çıldırdım maç boyunca..

" Servet sola oynadı, ondan Sarp'a, evet Gökhan.. Tekrar Servet, Tekrar Gökhan.. Sabri aldı, uzun oynadı, Tobol atağı.."

Bu yabancılar padişahın sol yaverimi İstanbul'da evlerinde oturuyorlar. Gelecek kardeşim, ben anlamam hazır değil falan hazır olacak. Keita neden bu Salı idmana çıkıyor. Kewell neden yok. Nonda ne iş yapar..

Bu takıma öncelikli olarak bir oyun kurucu ortasaha oyuncusu ve bir de Kewell'ı veya Keita'yı kesme potansiyeli olan kanat oyuncusu gerek. Yaserle Aydınla hiçbirşey olmaz. Bana kalırsa Nonda yerine Baros gibi yırtıcı bir forvet de lazım..

yabancılar milli takımda oldukları için kampa geç katıldılar teknik direktörümüzde bu adamları kadroya dahil etmedi bunun neresi yanlış bunun adı prensip...

kanatlarda kewell ve keita olunca arda ortasahada pas alışverişini sağlayabilir yükü ciddi derecede hafifler çünkü ..

sabri sarp yaser aydın kesinlikle yetersiz

ASY'de yeriz bunları,hiç önemlki değil takılmayın bu akşama ;)

Bu Sabri'nin artık takımdan bir an önce gitmesi lazım yalnız.Ne iğrenç bir futbolcudur yahu bu! Herşeyiyle GS takımına kesinlikle yakışmayan bir oyuncu,Rijkaard neden Uğur yerine onu tercih etti anlayamadım ..

ASY'de çok net bir skorla galip geliriz,yolumuza devam ederiz ( Tabi as takımla çıkarsak ! :) )

Bu Rijkaard istifa diyenler İngiltere ligindeki takımların başarılarının kaynağını 20 yıl bir teknik direktörle devam etmelerinin sonucu olduğunu sakın unutmasın. :rolleyes:

Antremanda şov yapan futbolcuların bazıları maçlarda verimli oynayamıyor.

Bugünde gördük.Aydın'da bunlardan biriydi.Erhan'da öyle.

Avrupa'da puanları arttırmak açısından galibiyet iyi olurdu ama olmadı.

Klasik söyleyişle 'Önümüzdeki maçlara bakacağız'... :)

Duran toplarin usta isimleri Sabri ve Baris, hey Allahim ne günlere kaldik....

En büyük sıkıntımız.

Evet belki kaba oldu özür dilerim ama gerçek bu.

Toptan kaçıyoruz.

Mustafa Sarp hemen geriye, Ayhan hemen geriye.

Bak Arda ve Baros girer girmez çalımlar denemeye başladı.

Alparslan'ın kırmızısı şansızlık. Ama maç boyunca resmen sol kanatta tek o vardı.

Aydın ise eh iştelik.

Yani Mustafa Sarp vs topu aldığında ... diyebilmeli. Karşısındakinden üstün olduğunu bilmeli ama asla hafife almamalı. Bu şartlarda ancak iyi oynayabilirsiniz.

Yoksa...

Anca geriye döner durursunuz.

Kusura bakma bu akdar gerçek dışı yorum olmaz.

Skibbe zamanında GS nasıl top oynadı anlayamamışsın ne yazık ki? Ne zaman GS topu şişirip oynadı?

Yerden ayağa top oynamayı kim öğretti bu takıma? Bordeaux u hertha yı benfica yı nasıl yendi bu takım?

Hiç mi göremediniz o akıl futbolunu?

Sen gerets zamanında kalmışsın.

2. si de takım gol atmaya tenezzül etmedi demişşin. Ben başka maçmı izledim, basbayağı kaleye şut atamadık, pozisyona giremedik. Kadronun kapasitesi yetmedi. Gerçekleri çarpıtmayın!!!

Size hiçbişey demiyorum daha.. Rijkaard'ın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorsunuz.. Eğer gol atmaya tenezzül etsek oyunu ileriye doğru sürerdik di mi ?? Ama bunu yapmadık.. Çünkü amaç sistemi oturtmak ve paslaşmayı öğretmek.. Skibbe'yi savunmayın bana allah için ya :D Her maçın son 20dk.sının oturun izleyin..

Mustafa Sarp için de biri demiş k.çını yırtan tek oyuncu diye.. O kadar uğraşmasına rağmen bunu oynayabiliyorsa bu takımda yeri yok hiç kusura bakmasın.. Vasat bile değildi yani o derece.. Herif Maldonado'nun uzun boylusu.. Kanatlara bile pas atmıyor neredeyse sadece Servet'e ya da Zan'a pas attı maç boyunca.. Arda bir girdi baktı top gelmiyor yanına gitti öyle top aldı..

Maç için fazla yorum yapmıyorum çünkü takım tam hazır değil ama kişisel performanslar için görünen köy klavuz istemiyor işte.. Mustafa Sarp boş beleş bir adam.. Bunu elbet göreceğiz ama umarım pahalıya patlamadan görürüz..

Rıdvan'a maç öncesinde laf atanlar vardı.. Dediklerinin tamamına katılıyorum kesinlikle doğru konuşuyor.. Transfer şart ve bu maç kısas alınmamalı.. Takımın yarısı bile oynamıyordu çünkü ama alternatif kadromuz yetersiz bunu görmüş olduk.. En azından 3 kişiyi gösterebilirim size..

Rakip takım dirençli bir takımdı, onun için böyle bir sonuç alındı.. ASY'de net bir sonuç alırız.. Ama orta sahaya takviye şart..

Geri
Üst Alt