UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

Acaba haftaya milliler ve yabancılar hazır olur mu?

Aydın'ı Leverkusen maçından sonra baya savunmuştum ama bugün sözlerimi geri alıyorum. Aydın sen bu takımda olma hakkını kaybettin. Keza Yaser ve Erhan da kalmaz. Sabri'yi Kalli bile yollayamadı, muhtemelen Rijkaard da yollamaz.

Neyse, 4-3-3'ü oturtana kadar böyle sancılar çekeceğiz, çok birşey beklemeyin, ne oyundan ne skordan.

Yapılan eleştiriler oynanan oyun vaya oyuncu tercihleri üzerine değil, Galatasaray kadrosunda yer alan birçok oyuncunun bu formayı haketmediği düşüncesi üzerine.Bugün ilk 11 başlayan oyunculardan hiçbiri ümitlenebileceğimiz oyuncular değildi.Zaten Rijkaard da gönderilecek oyuncuları büyük ihtimalle belirlemiştir kafasında.Bir an önce yeteneksiz futbolculardan kurtulmak ümidiyle...

Bu kadar zayif bir takim karsisinda atak yapmamamiz beni uzdu.Bu rakibe karsi taktikten bahsetmiyorum ama ilk 45 dakikada bir atagimiz yok buda Galatasarayin kadro derinliginin olmadigini gosteriyor yani bizde bir as oyuncular var onlarin alternatifleri cok kaliteli degil en az 2 transfer daha yapmamiz gerkiyor bir orta sahaya bir forvete.Bu orta sahayla daha dogrusu bu yaratici olmayan orta sahayla presle top kazaniriz ancak.Kadro kalitesini biraz daha arttirmaliyiz bence.

En büyük sıkıntımız.

Evet belki kaba oldu özür dilerim ama gerçek bu.

Toptan kaçıyoruz.

Mustafa Sarp hemen geriye, Ayhan hemen geriye.

Bak Arda ve Baros girer girmez çalımlar denemeye başladı.

Alparslan'ın kırmızısı şansızlık. Ama maç boyunca resmen sol kanatta tek o vardı.

Aydın ise eh iştelik.

Yani Mustafa Sarp vs topu aldığında ... diyebilmeli. Karşısındakinden üstün olduğunu bilmeli ama asla hafife almamalı. Bu şartlarda ancak iyi oynayabilirsiniz.

Yoksa...

Anca geriye döner durursunuz.

O topların geriye dönmesinin nedeni stoperlerin oyunu kurabilmesi ama malesef ikiside yavaş ve oyunu kuramıyorlar. Servet ve Gökhan iki saatli bomba gibi malesef.

En büyük sıkıntımız.

Evet belki kaba oldu özür dilerim ama gerçek bu.

Toptan kaçıyoruz.

Mustafa Sarp hemen geriye, Ayhan hemen geriye.

Bak Arda ve Baros girer girmez çalımlar denemeye başladı.

Alparslan'ın kırmızısı şansızlık. Ama maç boyunca resmen sol kanatta tek o vardı.

Aydın ise eh iştelik.

Yani Mustafa Sarp vs topu aldığında ... diyebilmeli. Karşısındakinden üstün olduğunu bilmeli ama asla hafife almamalı. Bu şartlarda ancak iyi oynayabilirsiniz.

Yoksa...

Anca geriye döner durursunuz.

Defansta da problem var tabi, ama ben daha cok ofansif oyunumuzu hic begenmedim..

Hazir olmasak da tehlike yaratmaliydik, hizli oynamaliydik...Cok geriye döndük...

Aydin, Yaser, Erhan vs Tobol gibi bir takima karsi agirligini oyuna koyamiyorlarsa hic sizlanmalarina gerek yok.Tobol maci önemliydi...Ben sevindim bir yönden...

Bu oyunculardan yavas yavas ümidimizi kesmemiz gerektigini gördük en azindan...

Transfer de mutlaka gerceklesecek.Orta saha ile hücum hattinin kopuk oldugunu gördük..

O baglantiyi saglayacak bir futbolcu almamiz gerekiyor.

Arda o görevi yapamaz...Katkisini düsürmeyelim...Yani kosan bir oyun kurucu gerekiyor...

Pas trafigi hic akici degildi cünkü...

Kisaca:

Mehmet Güven

Aydin Yilmaz

Erhan Sentürk

Yaser Yildiz

Volkan Yaman

Özgürcan Özcan ( Bu kadar eksigi olan takimda Erhan oynuyor da Özgürcan kadroya giremiyorsa kusura bakmasin.Cok sey bekliyordum ondan)

Sabri Sarioglu ( Keske satabilsek )

Baris Özbek ( Kadroda kalma ihtimali yüksek ama ilk 11 oynayamaz bu sene)

Bunlar gönderilmeli

Zeminin azizliğide vardı, pas yapmamızı engelledi.

sabriyi türkiyeden uzaklaştırmamız lazım mümkünse kazakistanda bırakıp gelsinler.

baros ta olmasa forvetimiz yok forvet almalıyız.

topal la linde düzelir perfofmans verirse ortasaha götürür.(linde düzelmiyorsa oraya bi adam almalıyız kaldiki lide 2 yıldır top oynamıyor.)

ugurun durumuna göre sag bek almalıyız.

Mustafa Sarp Maldonado'nun Türk versiyonu.Bülent'in gitmeden önceki son hediyesi.

Bu mac ayrica sabirsiz taraftarlarimizi gormemiz acisindan da iyi oldu. Bir de o kadar sabir yemini edildi.

Bu maç hayırlı bile olmuş olabilir bizim için.Gerçekten ben bunu düşünüyorum şu anda.

Orta sahaya mutlaka bir transfer şart.Başka çaresi yok bunun,yoksa çok zorluk çekicez topu oyuna sokmada ..

Hücuma daha hızlı çıkmalıyız ayrıca.

Gökhan Zan'ın performansını beğendim,takımın en iyilerindendi bugün.As takım oyuncuları bir an önce hazırlanmalı rövanşa.O maça da bu kadroyla çıkarsak belki yine geçebilirz de turu ama çok kötü futbol oynuyoruz,Keita,Kewell gibi oyuncuların bir an önce girmesi lazım kadroya.

En az 2 oyuncu transfer edilmesi gerek bence,bir ortasaha şart zaten söylemeye gerek bile yok.Sabri,Aydın gibi isimlerin de kendini geliştirmeleri lazım.Sabri gönderilmeli bence hiç beklenmemeli kendini geliştirmesi falan,ama Aydın'a son bir şans verilmesi görüşündeyim.

Bugün Mehmet güven girer diye çok korktum :)

Defansta da problem var tabi, ama ben daha cok ofansif oyunumuzu hic begenmedim..

Hazir olmasak da tehlike yaratmaliydik, hizli oynamaliydik...Cok geriye döndük...

Aydin, Yaser, Erhan vs Tobol gibi bir takima karsi agirligini oyuna koyamiyorlarsa hic sizlanmalarina gerek yok.Tobol maci önemliydi...Ben sevindim bir yönden...

Bu oyunculardan yavas yavas ümidimizi kesmemiz gerektigini gördük en azindan...

Transfer de mutlaka gerceklesecek.Orta saha ile hücum hattinin kopuk oldugunu gördük..

O baglantiyi saglayacak bir futbolcu almamiz gerekiyor.

Arda o görevi yapamaz...Katkisini düsürmeyelim...Yani kosan bir oyun kurucu gerekiyor...

Pas trafigi hic akici degildi cünkü...

Kisaca:

Mehmet Güven

Aydin Yilmaz

Erhan Sentürk

Yaser Yildiz

Volkan Yaman

Özgürcan Özcan ( Bu kadar eksigi olan takimda Erhan oynuyor da Özgürcan kadroya giremiyorsa kusura bakmasin.Cok sey bekliyordum ondan)

Sabri Sarioglu ( Keske satabilsek )

Baris Özbek ( Kadroda kalma ihtimali yüksek ama ilk 11 oynayamaz bu sene)

Bunlar gönderilmeli

Aslında Kewell, Arda, Keita, Baros oynadığında ofansın ne kadar kaliteli olduğunu görücez fakat alternatifli bir kadromuz olmayacak görünen öyle.

Mustafa Sarp i begenmemek nedir anlayamadim.Bence iyi di.

Sabri yi ben zaten begenmiyorum.

Isimlerin uzerine yogunlasmamak lazim zaten ,bence sistem oturduktan sonra sorun yok ki Rijkaard bence boyle bir kadroyla cikmakla bence iyi bile yapti.

Erken bir gol olmasaydi boyle bir sonuc ta olmazdi.Sorun Sabri nin bize yedirdigi gol bence.

'''AS takım gelince degişecek'' diye yapılan yorumları anlıyamıyorum,bugünkü takımda defans,ortasaha tamamiyle aslarla kurulu sayılırdı birtek bu takıma eklenecek isimler baroş,arda,keita birde keweell var ama onun 11 çıkıp çıkmayacağı kesin degil.

Bu durumda sadece ileri 3 lü değişince birden bire uçuşa gececegimize inananlara sadece gülüyorum...

Defans servet-gökhan oynadı ve kesinlikle bi halt edemiyorlar çok yavaşlar özeliklede gökhan ne pas verebiliyor nede kesicilik yapabiliyor.

ortasaha ayhan-barış-mustafa bunlarda da bir cacık olmuyacak çünkü yaptıkları tek şey saga sola ve geriye pas vermek,ne kafalarını kullanmak var nede ayaklarını.

eğer takım bu adamlara kalacaksa hem şampiyonluk hemde uefada gruplara kalmak hayalden öteye gidemez.

bunlar klasik süperlig topçularından öteye gidemediler ve gidemiyecekler...

Duran toplarin usta isimleri Sabri ve Baris, hey Allahim ne günlere kaldik....

Bir zamanlar Hagi geçiyordu serbest vuruşta topun başına şimdi geçen isim Sabri,ne kadar eridiğimizin göstergesi sanırım :confused:

gerideki defans oyuncular al gulum ver gulum yapiyor.

bunu hic degilse orta saha oyuncular yapsa kalemizden uzak tutacaklar topu

ama nerde..

Yapılan eleştiriler oynanan oyun vaya oyuncu tercihleri üzerine değil, Galatasaray kadrosunda yer alan birçok oyuncunun bu formayı haketmediği düşüncesi üzerine.Bugün ilk 11 başlayan oyunculardan hiçbiri ümitlenebileceğimiz oyuncular değildi.Zaten Rijkaard da gönderilecek oyuncuları büyük ihtimalle belirlemiştir kafasında.Bir an önce yeteneksiz futbolculardan kurtulmak ümidiyle...
Kesinlikle katılıyorum.Zaten bugün Servet hariç hiç bir oyuncu ilk 11 oyuncusu değildi.10 tane yedek ile çıktık maça.

Şu Sabri,Feldkamp döneminde kadro dışı bırakılmıştı?Keşke affedilmeseydi ama zararın neresinden dönsek kardır.Sabri derhal bu takımdan uzaklaştırılmalı.Eğer alıcı yoksa sağ açıkta Keita nın yedeği olabilir!Defansta bir daha sağ bekte Sabri nin oynadığını görürsem Gs nin maçını izlemeyeceğim!!!

Geri
Üst Alt