UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

harika maç oldu.!!

tüm gerçeklğiyle Aydın - Erhan - Yaser in bu takımda neden 11 de oynamayı bırakın 18 de bile işinin olmadığı net görüldü. Eğer GS de 25 kişiye gireceksen şöyle köy takımına karşı bişiler göstereceksin. banane Antrenman şov yapmandan ben maçta görücem.

Rijkaard ı bu maç çok rahatlatmıştır. Gidecek oyuncuları rahatca belirlicek.

Volkan- M.Güven 18 de bile olmadğına göre biletleri zaten kesilmiş demektir. bugün yanlarına Erhan - Aydın %100 katıldı Yaser ise soru işareti yarattı işini zora soktu.

Ayhan çok kötüydü.

M.Sarp vasat

Barış benden iyi yedke olur dedi.

G.Zan hocam Emre G ve Emre Aşık a bir bak dedirtti.

Servet bence yinede iyiydi

Alparslan - hakemin saçmalarıklarına rağmen çok beğendim ileriyi zorlayan tek adamdı.

Arda - hiç iyi değildi orta alanda sorumluluk almalıydı. ama yinede golün asistini yaptı kanatta olsa belk idaha iyi olurdu.

Baros - ona kimse bişi diyemez golünü attı. 1 tane yoktan ppozisyon yarattı kaleci iyi uyandı.

Sabri - resmen saçmalamadı kafa vursa top gidecek kıçını dönünce adam vurdu attı golü takım şoka girdi.

Orkun sorunsuz oynadı hatası yoktu 1 kere gereksiz çıkış yaptı sadece

Uğur kesinlikle sağ bek de oynar.

yüzümüze tokat vurulan bir maç süper oldu. hocamız kararlarını daha net verecektir.

bizim transfer bütcemiz 10 milyon bile degil.

suana kadar 4 m harcamissiz ve transferi kapattik diyor sayin Baskan.

Gerisini sen düsün.

İste bunu biliyorum o yüzden umutsuzum.Yaptığımız transferler yanlıs bu sene tamamen Leo haricinde.Bizim ihtiaycımız olan mevkiler çok iyi bir sağbek,iyi bir kaleci,ve enaz lincoln kadar teknik ama ondan daha kisilikli biraz da defansı olan bir oyuncu ve Baros'a alternatif olusturup onu forma yarışına sevkedecek bir santrafordu.Tabi bir de en az Meira kadar teknik,oyunu okuyabilen,ama ondan daha yürekli bir stoperdi.Biz gittik Servet'in bir alt modelini aldık.Bizim için Sabri neyse Bjk için İbo ile birlikte kanser sebebi olan 2 oyuncudan birini aldık.Orta sahaya en eksik olmadığımız mevkisi olan ön liberoya kadro sisrmekten baska bir işe yaramayacak küme düsen Erciyes'te biraz parlayıp,Bülent Korkmaz kıyağı ile Bursa'ya giden yerli Maldonado'yu aldık,ki onun bile teknik kapasitesi daha iyidir.Keita trasnferi ise bu takımın ihtiyacı değil lüksüydü.Çünkü Arda'dan İniesta yaratma dürtüsü ile yapılmıs bir trasnfer,ve de bu gidisle ya kendi yedek olacak ya da Kewell,Arda'dan birini yedek bırakacak.Çünkü Arda kanat oyuncusudur.Ne İniesta kadar hızlı düsünebilir,ne onun kadar çabuk olabilir,topla oynamayı seven bir oyuncu 22-23 yasından sonra tek pas öğretmeye çalısırsanız,Hasan Sas gibi onu da kaybedersiniz.1 yıl sonra onu yuhladığımız gibi Arda'yı da yuhlamaya baslarız.Kısaca bizim derdimize derman olacak kadro

---------------------Leo Franco------------------------

-Rafinha---------Servet------Coloccini------Hakan------

------------------Mehmet Topal-------------------

-------------Veloso---------Ayhan(Linderoth)------

-Keita(Kewell)------------------------------Arda--------

-------------------Baros---------------------

Ayrıca yok sabır sözü veren taraftarımızı gördük tarzı laf sokan arkadaşlar da önce anlatılmak isteneni anlasınlar.Kimse burda oyuna, Rijkaard'a, sisteme eleştiri yöneltmiyor.Burda yapılan eleştiri bizzat sisteme uymayan, yetenek yoksunu futbolcular üzerine.Sabır iyi oyuncularla oynanan oyuna gösterilir.Sabır göstermek için oyunculara güvenirsin ama oyunun, sistemin oturmasını beklersin.İlk 11 çıkan oyunculara 10 sene sabır göstersen birşey olmaz.Bu tarz oyunculardan kurtulmamız lazım.Bu konuda da Rijkaard'a güvenimiz tam

ben transfer olmasa da olur diyordum ama galiba ortasaha transferi gerekliymiş gibi. bir de sabri'nin kadar bana şans tanınsa daha iyi topçu olurdum. her sene aynı ve hala takımda

-----------------leo----------

ugur------servet------gökan-----h.balta

----------------topal-------------

--------ayhan--------arda------

keita-------------------------kewel

---------------baros------------

ideal kadromuz iyide yedekler ne olacak

Takımı hemen köpeğin poposuna sokmassak bir tarafımız eksilir değil mi?

İlk sayfada Rijkaard'a destek topiği var; herkes yemin ediyor falan...Hikaye.

Aynen böyle devam arkadaşlar, Ali Sami Yen'de de ilk kötü sonuçta istifa falan diye bağırın, Rijkaard'a desktop atın da bitsin bu iş.

Aferin.

Şu Sabri,Feldkamp döneminde kadro dışı bırakılmıştı?Keşke affedilmeseydi ama zararın neresinden dönsek kardır.Sabri derhal bu takımdan uzaklaştırılmalı.Eğer alıcı yoksa sağ açıkta Keita nın yedeği olabilir!Defansta bir daha sağ bekte Sabri nin oynadığını görürsem Gs nin maçını izlemeyeceğim!!!

Sabri nefretin Galatasaray sevginden büyükse yapılacak birşey yok demektir...

İste bunu biliyorum o yüzden umutsuzum.Yaptığımız transferler yanlıs bu sene tamamen Leo haricinde.Bizim ihtiaycımız olan mevkiler çok iyi bir sağbek,iyi bir kaleci,ve enaz lincoln kadar teknik ama ondan daha kisilikli biraz da defansı olan bir oyuncu ve Baros'a alternatif olusturup onu forma yarışına sevkedecek bir santrafordu.Tabi bir de en az Meira kadar teknik,oyunu okuyabilen,ama ondan daha yürekli bir stoperdi.Biz gittik Servet'in bir alt modelini aldık.Bizim için Sabri neyse Bjk için İbo ile birlikte kanser sebebi olan 2 oyuncudan birini aldık.Orta sahaya en eksik olmadığımız mevkisi olan ön liberoya kadro sisrmekten baska bir işe yaramayacak küme düsen Erciyes'te biraz parlayıp,Bülent Korkmaz kıyağı ile Bursa'ya giden yerli Maldonado'yu aldık,ki onun bile teknik kapasitesi daha iyidir.Keita trasnferi ise bu takımın ihtiyacı değil lüksüydü.Çünkü Arda'dan İniesta yaratma dürtüsü ile yapılmıs bir trasnfer,ve de bu gidisle ya kendi yedek olacak ya da Kewell,Arda'dan birini yedek bırakacak.Çünkü Arda kanat oyuncusudur.Ne İniesta kadar hızlı düsünebilir,ne onun kadar çabuk olabilir,topla oynamayı seven bir oyuncu 22-23 yasından sonra tek pas öğretmeye çalısırsanız,Hasan Sas gibi onu da kaybedersiniz.1 yıl sonra onu yuhladığımız gibi Arda'yı da yuhlamaya baslarız.Kısaca bizim derdimize derman olacak kadro

---------------------Leo Franco------------------------

-Rafinha---------Servet------Coloccini------Hakan------

------------------Mehmet Topal-------------------

-------------Veloso---------Ayhan(Linderoth)------

-Keita(Kewell)------------------------------Arda--------

-------------------Baros---------------------

kardes sen 3 transfer yaptin bakiyomda :D rafinha :D coloccini :D(o sozlesme uzatti xD) velosoooo yapmaaa :D

harika maç oldu.!!

Tüm gerçeklğiyle aydın - erhan - yaser in bu takımda neden 11 de oynamayı bırakın 18 de bile işinin olmadığı net görüldü. Eğer gs de 25 kişiye gireceksen şöyle köy takımına karşı bişiler göstereceksin. Banane antrenman şov yapmandan ben maçta görücem.

Rijkaard ı bu maç çok rahatlatmıştır. Gidecek oyuncuları rahatca belirlicek.

volkan- m.güven 18 de bile olmadğına göre biletleri zaten kesilmiş demektir. Bugün yanlarına erhan - aydın %100 katıldı yaser ise soru işareti yarattı işini zora soktu.

ayhan çok kötüydü.

m.sarp vasat

barış benden iyi yedke olur dedi.

g.zan hocam emre g ve emre aşık a bir bak dedirtti.

servet bence yinede iyiydi

alparslan - hakemin saçmalarıklarına rağmen çok beğendim ileriyi zorlayan tek adamdı.

arda - hiç iyi değildi orta alanda sorumluluk almalıydı. Ama yinede golün asistini yaptı kanatta olsa belk idaha iyi olurdu.

baros - ona kimse bişi diyemez golünü attı. 1 tane yoktan ppozisyon yarattı kaleci iyi uyandı.

sabri - resmen saçmalamadı kafa vursa top gidecek kıçını dönünce adam vurdu attı golü takım şoka girdi.

orkun sorunsuz oynadı hatası yoktu 1 kere gereksiz çıkış yaptı sadece

uğur kesinlikle sağ bek de oynar.

Yüzümüze tokat vurulan bir maç süper oldu. Hocamız kararlarını daha net verecektir.

+1905

Ben bir daha Yaser,Aydın,Erhan,Sabri,Mustafa Sarp,Orkun lu bir Gs 11 i gördüğümde Gs maçını izlemeyi asla ve asla düşünmüyorum!Silah zoruyla dahi kimse bana izletemez!!!

Bu ismini yazdığım futbolcular Gs de oynayacak kapasitede futbolcular değil!

Aynen böyle devam arkadaşlar, Ali Sami Yen'de de ilk kötü sonuçta istifa falan diye bağırın, Rijkaard'a desktop atın da bitsin bu iş.

Aferin.
kardeşim burada tepki sabri gibilire. doğru okuyun yorumları. hocaya sisteme laf var mı?

Bir hizli stoper birde orta sahanin sart oldugunu gösterdi bu mac bize aslinda.

Iki bölgeyede transfer lazim.

Ooooo basladik gene sallamaya ,saldirmaya,takimdan yollamaya.

Yok abi zaten bekliyordum ben:)1 kisi laf etsin takima tamamdir..Gerisi direk geliyor.

-----------------leo----------

ugur------servet------gökan-----h.balta

----------------topal-------------

--------ayhan--------arda------

keita-------------------------kewel

---------------baros------------

ideal kadromuz iyide yedekler ne olacak
Ayhan'ın yerine 2 yönlü bir ortasaha gelecek.Emre'ninde Gökhan'dan formayı kapacaktır.

Ayrıca fenerden sonra böyle çirkef bir takım görmedim.Zaman geçirmek için ellerinden geleni yaptılar.Birde acıyanlar vardı bunlara beter olsunlar.

Aferin.

Rijkaard'a kimse birşey demiyor,olumsuz yöndeki yorumların hepsi yedek ve genç oyuncularımıza

Linderoth acilen gönderilmeli!!! yabancı kontenjanı açılır hiçdeyilse boşu boşuna dolduruyor

Orkun*(5): Çok fazla iş düşmedi bugün ona.

Sabri*(5): Düz oyuncu olduğundan verimli olamadı.

Servet*(5): İlk yarıdaki arada hücuma çıkışlarını kontrollü ve iyi yaparsa iyi olur.

Gökhan*(5): Gelen toplarda çok ıska geçiyor sanki.

Alparslan*(5): Aslında 6 puan verecektim ama kırmızı kart aldığından 5 puan verdim. Solda bir tek o vardı ve ilk yarı takımda en iyi oynayanlardandı. İyi bir alternatif.

Barış:*(6): Çıkana kadar en azından görevini yaptı ve ilk yarı ileriyi düşündü.

Mustafa*(6): O da görevini yerine getirdi. Gerektiği yerde oyunu açtı. Fena değildi.

Ayhan*(6): Orta sahada bir şeyler yapmaya çalıştı. Gerektiğinde ileriyi gerektiğinde geriyi düşündü. Ama biraz daha fazla ileriye çıkması ve ileriye oynaması lazım.

Erhan*(4): İyi şeyler yapmaya çalıştı ama pek etkili olamadı.

Yaser*(4): Beni maçta belki de tek sinirlendiren oyuncuydu. Pek katkısını göremedim. Keşke 2.yarı Aydın çıktıktan sonra sağa geçseydi de Arda solda oynasaydı.

Aydın*(4): Geniş alanda iyi oynayabiliyor ancak rakip kapandığından pek etkili olamadı.

Arda*(5): Bu adamın yeri sol açık!

Baros*(6): En azından kendine düşen görevi yaptı. 2.yarı hareketlendirdi ileriyi ve golünü de attı.

Uğur*(5): Alışık olmadığı yerde oynasa da oyuna pozitif şeyler katmaya çalıştı. Yerinde oynarsa çok daha iyi ve etkili olur.

Sabri gitsin başka bişiy istemiyorum :D

rijkaard'ın plana uyarak yine genç ağırlıklı bir takımla çıkmasını, hazır olarak görmediği oyuncuları oynatmamasını takdir ettim.

bu günü kurtarmaya yönelik davranmadığını, uzun vaadeli düşündüğünün bir göstergesi daha idi.

şu ana kadar yaptığımız 5 maçta da bir tane organize pozisyonumuzun olmaması düşündürücü tabii ki.

ama sürekli değişen bir takımdan organize olmasını beklemek de haksızlık olur.

haftalar ilerledikçe, as oyuncular birlikte oynadıkça taktik de zamanla oturacaktır diye düşünüyorum.

şimdi önemli olan organize 1-2 gol atmaktansa pasa ve takım oyununa dayalı sistemi yavaş yavaş oturtmaya çalışmak.

ne yazık ki total futbol "bakın bu total futbol, hadi böyle oynayacaksınız çocuklar." diye öğretilemiyor.

böyle öğretilse van gaal, rijkaard gibi teknik direktörlerin bu kadar değerli olmazdı zaten.

geçiş süresinin sancılı geçeceği belliydi, 3-4 maçta kimse rijkaard'dan bir barcelona beklemesin.

belki sistemin oturması devre arasını bulacak (belki de daha fazla) ama sonucuna değecektir.

bizim bu süreçte yapmamız gereken sadece her zaman dediğimiz gibi sabırlı olmak, medyanın dolduruşuna gelmemek ve gerçek anlamda hocanın arkasında durmak!

bu süreçte belki UEFA'dan bile elenebiliriz ama ben ne olursa olsun rijkaard'ın arkasındayım!

Geri
Üst Alt