UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu

Ya bu fenerede hep ciddi rakip geliyor olmaz ki :(

:D:D:D:D

Maçın tekrarı var Star'da.Ben eğlenceye gidiyorum.Hadi görüşürüz.

Baroshun gol atmadigi ve guizanin gol attigi ilk haftalar soyledim,yine soyluyorum,sivas maciydi yamulmuyorsam ve baros atamadigi maclarda

'iyi oynasin,sistemin bi parcasi olsun da varsin atmasin',yine sefilleri oynayan guiza atsa nolur atmasa nolur diye demistim..

Baros ve Arda Turan G.Sarayin en onemli oyunculari,guiza yine kaldigi yerden devam..baros en kotu haliyle asist yapan,defansi yipratan bi forvet.

yani biri 1 hafta iyi,kotu diye sevinmeyin,gercekler degismiyor malesef.Yapilan transfler,yedek kulubesinde oturan o canim teknik ekip,

curuk sokuk dediginiz staddaki taraftarla,fener cumhuriyyetinin taraftari arasindaki farklar,oynanan futbol her sey acik.

Ve uzerine basarak,cizerek,karalayarak RIJKAARD Ve digerlerinin farki.

Merak edilen anons :FENERBAHÇELİ MEHMET olarak yapılmıştır....

fener zenci sever

bkz.:nonda

bkz:n kufo

şu an fener maçının özetini izliyorum topuz frikikten gol attı ne kadarda mesutlar birkaç dakika sonra nkofunun tacizlerine kalacaklar habersizler garipler

şimdi starda izledimde topuz diye bağırmamışlar ya cidden ezik bunlar uefa logosunu ıslıklamalar filan :D

ben bir fenerli hemde koyu fenerliolarak yemin ederimki kutluyorum GS yi deplasmanda yunan takimina 3 at... helal olsun...bizim asena kiliklilar 90 dk kivirsin aziz e 1 futbolculara 2 öyle koyu fenerliyimki yeminn ederim azizi elestirdim diye antu dan atilmis biriyim..

Sen Fenerli falan degılsın. Ama bu çok önemli degil. Önemli olan iyi bir taraftar olmak, eğitimli bir insan olmak. üslubuna dikkat etmek, eleştirilerini de bu cercevede yapabılmek.

Övündüğün şeye bak. Antudan atılmak.. Aman da aman. Ne büyük bir övünç.

İyi günde herkes destek olur, bir de kötü günde görelim taraftarlıgını.

ya da bundan sonra Galatasaraylı da olabilirsin. Hem bak Panaya da 3 attılar ne guzel. Bol bol sevinirdin. ne de olsa sen iyi gün dostusun.

Ama ilk yenilgide bu sefer Adnan Polata, Üstünel'e, Elano'ya , Arda'ya, Kewel'a sallayacagın için çok gecmez onlardan da vazgecersin.

İyi gün dostlarına takım mı yok? Bugun Fenerli yarın Galatasaraylı olmadı Beşiktaşlı.

Bazen kendim için şüpheleniyorum. Acaba Galatasaray yenince mi daha çok mutlu oluyorum,yoksa fenev böyle yenilince mi? diye :D

ya özetide izliyorumda Volkan çok kötü gol yemiş ya Nkofu normal vurmuş içine almış resmen Volkan,kaleye...

Türkiye'nin adını kirletmeyi ne zaman bırakıcak bu takım merak ediyorum açıkçası..

Bazen kendim için şüpheleniyorum. Acaba Galatasaray yenince mi daha çok mutlu oluyorum,yoksa fenev böyle yenilince mi? diye :D

Biz toplum olarak böyleyizdir.

Kendi durumumuzdan çok başkalarının mutsuzluguyla mutlu oluruz. Değişik bir psikoloji. Aynısı Fenerlilerde de Beşiktaşlılarda da hatta kapı komşunuzda , okulda arkadasınızda, iş yerinde cevrenızde cok rahat gorebılırsınız.

örnegin şu topik dk 70 fenerbahce gol yiyinceye kadar 12 sayfa, Fener gol yedıkten sonra 46 sayfa.

Umarım aydınlatıcı olmustur şüphelerine.

Bunu kim diyebilir sizce ?

Sanki Olimpiyakosu yendiniz. Panathinakosu bizim bank asyadaki takımlar bile yenerler

Geri
Üst Alt