UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu

Bosuna dememisler en buyuk balonlar bile kucuk! bir igneyle patlar

Sheriff gibi mkik bir takım seribaşından gitti puan aldı.

:D

İyi oldu. Ayağına sağlık Twente....

"Fener Zenci Sever" teorisi bir KANUN olma yolunda hızla ilerliyor

Ciddi rakip bekliyorlar.

Siz o zaman görün Fener'i.

Balon Galatasaray.

Bu geceden sonra Türkiye'deki tek ciddi takımın biz olduğu bir kez daha tescillendi.

Kim koyarsa koysun Allah razı olsun.:asd:Takı töreni başlamıştır arkadaşlar..:D

haftalardır 3 haftadan beri kötü top oynuyoruz burda bunu dile getirince millet linç ediyor bizi iyi sonuçlarla hep üzeri örtüldü baştan beri daumun ne özeri ne topuzu oynatacağına inandım hala da inanmıyorum millet yunan deplasmanında elini kolunu sallaya sallaya yeniyor biz burda bi alayı umursamazlarla kalesizlerle saç baş yoluyoruz işte yazık ama bu takıma değil bu taraftara yazık başkada bi diyeceğim yok

Antu üyeliği işe yarıyor bazen :)

Maç öncesi 3-5 çekeriz diyenler bu sefer fena tosladı duvara.

Sezon başından beridir söylüyorum,bu fenerde iş yok,aynı tas aynı hamam fener diyorum.Bazı "fenerli" arakdaşlar kızıyor bana,haksızda değiller zira geçen sezondan bu yana değişen tek şey aziz yıldırımın uzakdan kumanda ile yönettiği daumu geri getirmesi ve o damumun brezilya grubunu iyi yönetmesi geçen sezondan bu yana değişen olumlu tek şeydir.Daumun emreyede olan özel ilgiside emreyi biraz ateşlesede bu fenerde aslında geçen seneki oyunuun pek farkı yok gibi.Bİraz santos biraz alexle ligi kör topal götüren fener iş avrupaya gelince bizim trömsö faciası misali ağır bir yenilgi aldı kendi sahasında.

Ne oldum değil ne olacağım demelisin bu hayatta.Aziz yıldırım bu sene tekrar başkan seçildiğinde avrupada başarılımı olacağız dedi? anneler ligine geri döner bu fener bu haliyle.Ligde bizim gibi 5de 5 yapması onların çok iyi top oynadıklarını göstermiyor.Daha düne kadar bizler için "kendilerinden güçlü takımlarla oynamadılar" diyenler bjk yi 3-0 yenince sustular.O yazıların çoğunu yazan sözüm ona fenerli yazarlar şimdi fenerin bu hezimetine ne diyecekler merak ediyorum.

Biz yunanistanda gayet güzel deplasman taktiği ile oynayıp güçlü rakibimize 3 atarken bu fenerin yaptıkları komedi geliyor bana.10. hafta biz bu feneri kadıköyde yenemessekde artık ne zaman yeneceğiz onu zaten ayrıca merak ediyorum.Yılın maçı olacak.

Görülen şuki avrupadada ismimiz yetiyor yine,fener anneler ligine geri dönsün orda top çevirsin.Çok büyük takımları varya üstüstte şampiyonluk hayalleri var onlara koşssunlar.

Emin olun derbi maçı onlar için avrupadanda ligdende önemli olacakdır zira onların başarı anlayışı bizi yenmekle alakalı olduğu için fener işte böyle hezimetler yaşıyor,yaşayacakdırda..

vee angut kepenkleri kapattı...

Allah'ım sana şükürler olsun ki böyle zavallı bir mağlubiyetten sonra karışan bir takımın taraftarı değilim...

Sen misin bizimle geçen sezon dalga geçen Fenerbahçe ?

Bu sene sana da kapağı acı acı oturturlar böyle.

Geçen sene Bordeux ve Hamburg maçın da gülüyorlardı 5 dk, 7 dk da 2 gol yenir mi hem de takımlar güçsüz rakip diye :D Twenteden yediler kesin yarın bu takıma Barcelona derler malum yendiği ve yenildiği takım üst düzey oluyor hep :D

Tecrübe kazanmaya devam ediyoruz anlaşılan.

Flemenk devi Twente ile oynadık renktaşlar kolay değil iyi bir tecrübe oldu bizim için.

Yine karamsarlık tohumları serpildi üzerimize.

Hadi bakalım hayırlısı.

:D:D:D:D:D:D:D:D valla angut bunlar ya

Bu fenerede hem ciddi rakip geliyor off :D

Bu eziklerin zencilere karşı zaafı var 34 lük zenci 2 gol attı yaw:D:D

Bu eziklerin zencilere karşı zaafı var 34 lük zenci 2 gol attı yaw:D:D

Angutlardan alıntı :D

yahu şu güiza ya nasıl katlanıyor bu adamlar anlamış değilim ulan mubarek günde bela okutturacaksınız bana hep rezillik tam rezillik elalem deplasmanda elin yunanına şov yaptı be yazıklar olsun daha bu takıma kim alınıcak anlamıyorumki c.ronaldo yumu alalım ulan

TSL gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolcu Daniel Guiza. Gerçekten çok yetenekli bir futbolcu , forvet dışında her mevkide sırıtmadan oynar :D

guiza_wallpaper_1.jpg

:D:D:D

Geri
Üst Alt