UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu

Yalnız ülke puanı açısından FB'nin yenilmesi çok kötü oldu .Hollandayla çekişiyoruz ve bu hafta Hollanda takımları arasından Avrupada tek ülke puanı Twente'den geldi.

Bizi ne kadar bağlar? Kazansaydılar. Üke puanıymış. Sanki benim derdime. Bizim geçen seneki yükselişimiz yeterli bana. Bu sene daha da yukarı gidersek yine fazlasıyla yükseleceğiz. Sonuçta böyle devam ettiğimiz sürece ülke puanı da artar Gs puanıda. Beşiktaş direk katıldı. İyi bir yerdeyiz sonuçta. Bu seneki başarımızla daha iyi yerde oluruz telaş yapmayın.

renkdaşlar affınıza sığınarak birşey söylemek istiyorum :o

Mal ulan bunlarr!! :2aloh1:

200px-BlaiseNkufo.jpg

Forma numarasına dikkat. :coffee:

Aman Tanrım!!! Bu ayrıntıyı yeni görüyorum adamın ten rengi ve forma numarası zaten Twente'nin maça 1-0 önde başlaması demekmiş :)

Ahaha komikbahçe kokocu çekmemiş galiba bu hafta

Bizi ne kadar bağlar? Kazansaydılar. Üke puanıymış. Sanki benim derdime. Bizim geçen seneki yükselişimiz yeterli bana. Bu sene daha da yukarı gidersek yine fazlasıyla yükseleceğiz. Sonuçta böyle devam ettiğimiz sürece ülke puanı da artar Gs puanıda. Beşiktaş direk katıldı. İyi bir yerdeyiz sonuçta. Bu seneki başarımızla daha iyi yerde oluruz telaş yapmayın.

bizi çok bağlar. Avrupa'da daha fazla Türk takımının mücadele etmesini istemiyorsan seni bağlamayabilir tabi...

Tek eğlence Fenerbahçe ;)

Seneye şampiyonlar liginde ön eleme yapmak istemiyorsak sadece bizimle olmuyor bu işler...

Angut'dan alintidir .

Gs nin gücünü bu hafta göreceğiz satın alamadığı iki takım Panathinaikos ve Kasımpaşa

Kasımpaşa ligin enzayıf fakat en onurlu takımı bunlara kök söktürecekdir.

Arkadaşlar antu'dan alıntıları antu anormalliklerine taşısanız daha iyi olur :)

Dalga geçmeyin. Bunlar hep tecrübe Fener için.

bizi çok bağlar. Avrupa'da daha fazla Türk takımının mücadele etmesini istemiyorsan seni bağlamayabilir tabi...

Avrupa'da daha çok Türk takımı mı istiyorsun?

Bak bu sene 4 tane vardı ne oldu?

Sivas farkları yiyip geldi.

Teknik direktörünün açıklaması ne?

Bu takım kendı sahasında Barca'ya bile kolay maç vermez.

Lyon Ne yaptı o takımı deplasmanda?

3 tane salladı tıpkı biz gibi.:)

Beşiktaş yıllardır katılıyor. Ne yapıyor?

Bir 8 tane yiyorki hiç sorma. Bu sene devamı da gelirse hiç şaşırma.

Fenerbahçe katılıyor ne yapıyor?

Geçen sene çok büyük bir gayretle 2 puan topluyor. Gelen geçen vurup yıkıyor.

Bu sene ne yapıyor. Honved'e deplasmanda pozisyon üstüne pozisyon veriyor, Sion Kadıköy'de Fenerbahçe'yi perişan ediyor, Twente gelip yeniyor.

Al sana çok takım. Daha çok takım daha çok rezillik.

Sen şimdi 2-3 sene öncesine kadar sen ne yapıyordun diyeceksin. Ben sana saymaya başlayacam. Liverpool'u yeniyorduk. Bordeaux deplasmanında Uefa'da farkı tepiyorduk, Psv'ye karşı her zamanki Galatasaray gibi oynuyorduk.

En kötü dönemlerimizde bu haldeydik. Şimdi ne haldeyiz. Bırakın da herkes haddini bilsin herkes olması gerektiği yerde olsun.

Çok takımla katılmak ülkeye reklam tanıtım açısından iyi fırsat diyorsanız size katılıyorum.

Nasıl rezil olunuru Avrupa'ya öğretiyoruz sayelerinde.

Fenere bakınca bugün harbiden kofti bir takım gördüm.Fenerbahçe yerine kolayca KaplumbağaSpor filan olabilir resmen ağır çekimde oynuyolar ne tempo var ne bişey ona ver tekrar al ver ona tekrar al futbolları bu böle futbolcularada terbiyeci olarak Daum'u getirirsen ortaya çıkan tablo bu olur.

157.gif

Seneye şampiyonlar liginde ön eleme yapmak istemiyorsak sadece bizimle olmuyor bu işler...

Avrupa'da daha çok Türk takımı mı istiyorsun?

Bak bu sene 4 tane vardı ne oldu?

Sivas farkları yiyip geldi.

Teknik direktörünün açıklaması ne?

Bu takım kendı sahasında Barca'ya bile kolay maç vermez.

Lyon Ne yaptı o takımı deplasmanda?

3 tane salladı tıpkı biz gibi.:)

Beşiktaş yıllardır katılıyor. Ne yapıyor?

Bir 8 tane yiyorki hiç sorma. Bu sene devamı da gelirse hiç şaşırma.

Fenerbahçe katılıyor ne yapıyor?

Geçen sene çok büyük bir gayretle 2 puan topluyor. Gelen geçen vurup yıkıyor.

Bu sene ne yapıyor. Honved'e deplasmanda pozisyon üstüne pozisyon veriyor, Sion Kadıköy'de Fenerbahçe'yi perişan ediyor, Twente gelip yeniyor.

Al sana çok takım. Daha çok takım daha çok rezillik.

Sen şimdi 2-3 sene öncesine kadar sen ne yapıyordun diyeceksin. Ben sana saymaya başlayacam. Liverpool'u yeniyorduk. Bordeaux deplasmanında Uefa'da farkı tepiyorduk, Psv'ye karşı her zamanki Galatasaray gibi oynuyorduk.

En kötü dönemlerimizde bu haldeydik. Şimdi ne haldeyiz. Bırakın da herkes haddini bilsin herkes olması gerektiği yerde olsun.

Çok takımla katılmak ülkeye reklam tanıtım açısından iyi fırsat diyorsanız size katılıyorum.

Nasıl rezil olunuru Avrupa'ya öğretiyoruz sayelerinde.

cevabımın bir kısmı üstte mevcut, bir kısmını da sen kendin belirtmişsin zaten. ülke puanımızın artmasıyla Avrupa kupalarına fazla takımla girmenin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'ne de 3 takım gönderebilme ihtimali doğar. bu konuda egoist olalım, kendi açımızdan bakalım. her sene ligde ilk ikiye mi gireceğiz? geçen yılki gibi şanssızlıklar olacak ve üçüncü sırada da kalabiliriz. neden Şampiyonlar Ligi'nde oynamak varken Avrupa Ligi'ne gidelim. biz olmasak bile Fenerbahçe, Beşiktaş niye orada olmasınlar. onlar da elbet hatalarından ders alacaklar ve bizim gibi başarılı olmaya başlayacaklar. ülke futbolu olarak belli bir eşiği aşalım artık...

çok takımla gitmek çok puan almak demek değildir ki.

o takımlar maç kazanamadıktan sonra ne puanı getircek ülkeye?

cevabımın bir kısmı üstte mevcut, bir kısmını da sen kendin belirtmişsin zaten. ülke puanımızın artmasıyla Avrupa kupalarına fazla takımla girmenin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'ne de 3 takım gönderebilme ihtimali doğar. bu konuda egoist olalım, kendi açımızdan bakalım. her sene ligde ilk ikiye mi gireceğiz? geçen yılki gibi şanssızlıklar olacak ve üçüncü sırada da kalabiliriz. neden Şampiyonlar Ligi'nde oynamak varken Avrupa Ligi'ne gidelim. biz olmasak bile Fenerbahçe, Beşiktaş niye orada olmasınlar. onlar da elbet hatalarından ders alacaklar ve bizim gibi başarılı olmaya başlayacaklar. ülke futbolu olarak belli bir eşiği aşalım artık...

Bilmiyorum ne kadar farkındasın da adamlar bir çeyrek oynadı dünyayı başımıza yıktılar. Gelebilecekleri son nokta olmasına rağmen. Yahu bunca paraları harcayan başkanları varken ve sonucunda birşey alamıyorken neyin eşik değerinden bahsediyorsun. Fenerbahçe kaç yıldır üst üste katılıyor Ş.ligine hani nerde gelişim. Ya beşiktaş 8 yemiş ders mi aldı?

Mutlaka şanssızlıklar olacaktır ama 3. olup Ş.liginde mi yoksa Avrupa liginde mi olmayı istersin derse ben 2. yi seçerim.

2. olmakla 3. olmak arasında çok büyük farklar var. 3 tane büyük var ve geriye kalanı Avrupa'da olduğu sürece zor başarı. Ki Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin başarısız olduğu bir yerde.

Geri
Üst Alt