UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi | 14.00 | 30 Ağustos

Başakşehir çıkamaz. Ts yarı yarıya şansı. En şanslısı Bjk oldu çıkarlar diye düşünüyorum o gruptan 3. torbadan zor çektiler ama 4. torba takımı kolay ekip geldi.

Puan toplayin lan. Bizim ligdeki Sampiyon SL de ön eleme oynarsa Sampiyonlar Ligine bile katilamaz.

Wolverhampton Besiktas'i paramparca eder maclari ciddiye alirsa.

EDNz0oXX4AAaZo5

Tüm takımlarımız gruptan çıkar inşallah.. ülke puanı adına çok ihtiyacımız var

Ülke puani toplama olayi yine hayal oldu gibi.

Buradaki üc Türk takimindan tahminimce maksimum birisi gruptan cikar. Bizim grupta da pek bir sansimiz yok, ücüncü olursak 2020 de 2 takim ile devam ederiz gibi duruyor.

bash ve trabzon.... shafted
bjk de avci yedekleri oynatir ordan shafted.
0/3 ile devam edilecekdir.

Trabzon-krasnodar cikar
Basak cikamaz. allah kurtarsın
Besiktas cikamaz. Braga 4 atar icerde

ocak sonrasına türk takımı kalırmı demiştim 1 ay önce şu anda cidden zor görünüyor

en kolay grup hangisiylse hem clde hem de uefada oraya koy bizim takımları yine en fazla diğer takımlarla eşit şansta olurlar

top oynanmayan, oynatılmayan bir lig

Hiçbiri grubundan çıkamaz. UL de kazıkmış.

Umarım Başakşehir’in son Avrupa macerası olur. Keşke Fener olsaydı Avrupa’da Başakşehir yerine. Hem yorulurlardı biraz hem de ülke puanı kazanılırdı. Başakşehir’den hiç umudum yok. Geçen senelerde berbatlardı Avrupa’da. Tabii Abdullah Avcı’nın Avrupa’yı umursamamasının etkisi oldu ama yine de kulüp kültürlerine işledi diye düşünüyorum bunun. Okan Buruk da takmayacak gibi Avrupa’yı. Ki Avrupa’ya odaklansalar bile o grupta en fazla 3. olabilirler zaten. Ama Fener olsaydı o grupta taraftar maraftar ayağına en azından İstanbul’da ağırlık koyardı maçlara. Bu Başakşehir’de o da yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiçbiri grubundan çıkamaz. UL de kazıkmış.

Zaten Avrupa Ligi artık yavru Şampiyonlar Ligi oldu diyebiliriz. Saçma sapan takımlar azınlıkta kaldı. Sırf bu yüzden üçüncü turnuva geliyor işte. O kupanın sahibi olan bir takımımız olur diye düşünüyorum. Avrupa Ligi gruplarında 3. olanın oraya gideceği konuşuluyor. Böyle olursa oradaki en kral takım Sparta Prag falan olur herhalde. 🤷🏻‍♂️

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt