UEFA Avrupa Ligi Play-Off Kura Çekimi | 15.00 | Bugün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yayın yapacak bir kanal var mı?

willem-rangers mümkünse gelmesin. Willem'de hafife alınacak takım değil, onlar belki Rangers'ı eleyebilir. Rangers zaten 720 dakikadır gol bile yemiyor. Gerrard iyice coştu.

Çift maç olması da kötü. Bükreş-Liberec iyidir. Bükreş belki klasikleşmiş olan "eski gücünde değil" sözünü en çok hak eden takımlardan.

12 yıl önce bizi eleyen takımdan çok çok kötü.

bu takım milan dahil herkesi eler. ama tam konstantre oynaması lazım takımın.

tam olmayacağımız için milan ve rangers gelmesin yeterli. diğerlerini güle oynaya döverek yeneriz

Tamam işte kastım önceki 6600ün silinmesiydi. Sen gelecek sezon için diyormuşsun.
Evet kazanamadıktan sonra çok takımın anlamı olmuyor çünkü topladığın puan katıldığın takım sayısına bölünüyor

Bu listede 20/21 sezonunda 1.2 puan gelmiş. Liste: UEFA Country Ranking 2021

Bu puan nasıl hesaplanıyor? CL ve UEFA için 1 maç kazanırsan kaç puan geliyor, berabere kalırsan kaç puan geliyor? Kaybeden zaten puana etki etmez.

willem-rangers mümkünse gelmesin. Willem'de hafife alınacak takım değil, onlar belki Rangers'ı eleyebilir. Rangers zaten 720 dakikadır gol bile yemiyor. Gerrard iyice coştu.

Çift maç olması da kötü. Bükreş-Liberec iyidir. Bükreş belki klasikleşmiş olan "eski gücünde değil" sözünü en çok hak eden takımlardan.

Çift maç kesin mi? Ben gruplara kadar tek maç eleme zannediyordum.

Tek maç gruplara kadar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aralarinda en statik oynayan en az kosan en kötü takim olan hangisi ise o gelsin.

Gruplara kalmaliyiz. Galibiyet oranimizi yükseltmeliyiz, yerlerde sürünüyoruz son senelerde resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt