UEFA Avrupa Ligi'nde 4. Haftanın Puan Durumu

Fb 15-17-27-30. İle oynadı ve 5 puan alabildi. 6-9-13-23. İle oynayacak. Üst tura çıkması çıkması imkansız gibi.

7-24-32-33. İle oynadık ve 10 puan aldık. 2-17-28-36 ile oynayacağız. İlk 24 kesin, 8 ciddi ihtimal.

Beşiktaş 2-4-9-28. İle oynadı ve 5 puan aldı. 6-12-27-35. İle oynayacaklar. Bence zor takvimi var FB’ye göre avantajı orada. İlk 24’e girebilir ama girememe ihtimali de var.

Hem ligde hem avrupada uç gol ortalamamız var.

Lazio ludogorets ile oynuyor

sonra Ajax deplasmanları var (biz malmöye giderken) - iyi maç .

AJax Tot biz Lazio

bu 4 ü heralde en favori görünenler gibi (tottenham isim ve EPL forsuyla yazıyorum tabi)

Lazio
E.Frankfurt
A.Bilbao
Tottenham
Ajax
M.United (Amorim ile toparlarsa)

Bu 6 takım ve Ocak ayını verimli geçirirsek biz çeyrek final için iddialı oluruz diye düşünüyorum.

Lazio
E.Frankfurt
A.Bilbao
Tottenham
Ajax
M.United (Amorim ile toparlarsa)

Bu 6 takım ve Ocak ayını verimli geçirirsek biz çeyrek final için iddialı oluruz diye düşünüyorum.
bilbao hiç izlemedim ama ismen dişli takım

ama evet ben Laz Ajax Tot ve bzi şu an top 4 görüntüsü veriyoruz görüşündeyim ama bilbao ile kapalı kutu united olabilir belli olmaz.

ama EPL de işler kızışırsa tot ve utd geride kalır - Lazio ve Ajax en ciddi rakipler olur öyle olursa.

birazda kura şansı lazım aşağıdan playofftan kim gelir diye çeyrek için.

ama çeyrek görürsek inşallah hedef final falan değil direkt kupa olmalı.

bilbao hiç izlemedim ama ismen dişli takım

ama evet ben Laz Ajax Tot ve bzi şu an top 4 görüntüsü veriyoruz görüşündeyim ama bilbao ile kapalı kutu united olabilir belli olmaz.

ama EPL de işler kızışırsa tot ve utd geride kalır - Lazio ve Ajax en ciddi rakipler olur öyle olursa.

birazda kura şansı lazım aşağıdan playofftan kim gelir diye çeyrek için.

ama çeyrek görürsek inşallah hedef final falan değil direkt kupa olmalı.
United’ın ligi toparlama şansı çok yok bana göre. O yüzden Amorim burayı çıkış görecek kesin iyi giderler Avrupa da bu sene bundan sonra.

Tottenham ise iyi takım zaten ama ligde dördüncülük yarışı dişli oradan kopuş olursa Avrupa Ligi için kasmaya başlarlar Şubat/Mart gibi orada daha farklı olur.

Lazio ilk 8 yapıp son 26 yapacak gibi. Ama Ajax ile oynayacakları maç bizim için önemli olabilir Ajax alırsa son 8’i bizim maç öncesi garantilemiş olacak yüksek olasılık maçın zorluğu azalabilir biraz olsun. Lazio da hep iyi ama elenmeyecek takım değil

Bilbao’yu izlemedim ama stadyumları geleneği vs her zaman iyi takım. Sociedad son 4 maç toparlarsa o da sıkıntı çıkarabilir. Pek istemem açıkçası.

Bu arada fbnin fikstür baya zor bence

Cikamayabilirler
hem bjk hem fener playofflardan çıksın

2 ekstra maç lige tesir kesin edecektir.

baktığın zaman AVL de bu hırs diyeyim top 8 i getirir ve sonrasına yansırsa ciddi adayız - ligde de işler iyi gidiyor .

tüm kupaları alma olayı çok çok uzak bir ihtimal kesinlikle değil. Treble yapılabilir gerçekten.

hem bjk hem fener playofflardan çıksın

2 ekstra maç lige tesir kesin edecektir.

baktığın zaman AVL de bu hırs diyeyim top 8 i getirir ve sonrasına yansırsa ciddi adayız - ligde de işler iyi gidiyor .

tüm kupaları alma olayı çok çok uzak bir ihtimal kesinlikle değil. Treble yapılabilir gerçekten.
Bence de ciksinlar.

AL‘de ilk 8 yaparsak finale yürüyecegimizi düsünüyorum Allah‘in izniyle.

Ama ilk 8 cok önemli.

4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile tam 10 puanla Avrupa Ligine damga vuran bir Galatasaray bizi çok mutlu ediyor kardeşim. Herkese Galatasarayın kim olduğunu gösteriyoruz. Galatasaray Türkiyenin çok üzerinde bir takım oldu kadrosuyla, teknik adamıyla. Çok büyük şeyleri hayal ediyoruz başaracağız. Şen ola Cimbom, Şen ola! FB_IMG_1731493006328.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt