UEFA Avrupa Ligi'nde 6. Haftanın Puan Durumu

Başkasının şeyiyle gerdeğe girmeyi bırakmak lazım. Madem hedef Avrupa bi zahmet düzgün hazırlanıp 2 maçtan en az 4 puan çıkarsınlar

Bu tarz turnuvalarda şans, eşleşme de önemli 32 turunda ters bi takıma denk gelirsin elenip gidersin. Evet biz iyi takımız lakin öyle elini kolunu sallayarak tur atlayacak bir takım da değiliz, 32 turunun en kofti ekibine bile elenme ihtimalimiz mevcut,avrupa maçlarının şakası yok
Ben çok korkmuyorum açıkçası takıma güveniyorum. Belki ilk 8 e de kalırız ve bunları düşünmek zorunda kalmayız.

Kiev’i 3/4 farklı yenebilirsek ki sanmıyorum da o zaman şans daha yüksek olabilir.

Buna ek olarak Anderlecht Plzen’e yenilmeli ve son maçta maksimum 1 puan almalı Hoffenheim’e karşı ve Sociedad Lazio’yu yenmemeli. Rangers de United’tan puan almazsa ve/veya FCSB United’a yenilirse yine yeter. Bir de Bodo var tabi Tel Aviv_+ Nice’dan 6 puan çıkarmamalı.

Altta yer alan 5-6 takımdan 4’ünden daha iyi olmalıyız.

Maç biteli kaç saat oldu şu nöbeti açın biraz transfer kolpası kadro dizimi fln yapalım da içimiz soğusun

İlk 8 yaptığında hem ekstra 2 maçtan kurtuluyorsun hem de ilk 8 deki rakiplerle eşleşme ihtimalin kalmıyor..

İlk 8 in dışında kaldığımızda play off u geçsek bile hemen İlk turda totenham,bilbao gibi takımları bulabiliriz kucağımızda
8. olunca da bir sonraki turda (turu geçtiğini varsayarsak) 9. takımla oynuyacaksın. 9. takımla 8. yada 7. takım arasında fark yok benim gözümde hatta belki 9. olan sana daha ters bile gelebilir. İlk 4 sırada tamamlasan onun kaymağını yiyebilirdin sonraki turlarda ama daha sonrasında çok büyük fark olmayabilir.

Ben çok korkmuyorum açıkçası takıma güveniyorum. Belki ilk 8 e de kalırız ve bunları düşünmek zorunda kalmayız.
Takımımız iyi bir takım ve iyi oynuyor lakin avrupada ufak detaylarla, hatalarla her takıma elenebiliriz. Hata yapmaya, rehavete kapılmaya açık bir takımız. Bir de bu turnuva tek kötü maç hatta maç içindeki 20-30 dakika bile senin elenmene sebep olabilir. Lig olsa dediğin doğru ama turnuva bu. 32 turu çok büyük sıkıntı olur bize

Fb ve bjk de mucize olmazsa elendi bence, fb lyonu yenemez, diğer kuzey maçı da zor

Son 24 maçını Rize Paşa depleri ve fb maçı arefesinde oynuyoruz.

Yoksa benim de çok umrumda değil 24 veya 16'ya kalmamız. ligde fb ile farkı açmazsak ilk turda elenmek lazım zaten
Biz elenelim diyoruz da takim cok önem veriyor Avrupa Ligi‘ne

Ilk 8 disi kalirsak 9. ya da 10. oluruz yani son 24‘te nispeten zayif bir takimla oynayacagiz. O turu cok büyük ihtimal geceriz sonra son 16‘da ilk 8 takimdan biriyle oynayacagiz. Her türlü yipratici olacak.

Ilk 8 yaparsak play off oynamayacagiz ve son 16‘da daha kolay ve daha az yipranacagimiz bir rakip gelecek. Söyle düsün; ilk 8‘de bitirmek Nisan ortasina kadar sadece 2 Avrupa maci yapmak demek, o da Mart’in ortasindaki son 16 maclari oluyor.

Asiri kritik su ilk 8 olayi, lig acisindan da.

Biz elenelim diyoruz da takim cok önem veriyor Avrupa Ligi‘ne

Ilk 8 disi kalirsak 9. ya da 10. oluruz yani son 24‘te nispeten zayif bir takimla oynayacagiz. O turu cok büyük ihtimal geceriz sonra son 16‘da ilk 8 takimdan biriyle oynayacagiz. Her türlü yipratici olacak.

Ilk 8 yaparsak play off oynamayacagiz ve son 16‘da daha kolay ve daha az yipranacagimiz bir rakip gelecek. Söyle düsün; ilk 8‘de bitirmek Nisan ortasina kadar sadece 2 Avrupa maci yapmak demek, o da Mart’in ortasindaki son 16 maclari oluyor.

Asiri kritik su ilk 8 olayi, lig acisindan da.
Aynı şeyleri diyoruz. Ligde yıpranmamak için ilk 8 yoluyla son 16ya kalmamız lazım.

Playoff da aynı ülke talımları eşleşebiliyor sanırım. Geliyor gelmekte olan )))

Dün bilbao bugün bodo izledim. Top size geçtiği an, çok güzel alanları kapatıyorlar ve top ayağında olan adama 2-3 kişi gölge pres yaparak alanları kapatıyor. Topu da hemen geri kazanıyorlar. Biz ise bunu rakibin ceza sahasında içinde yapmaya çalışıyoruz o yüzden arka taraf bomboş :))

Bizim için zor rakip kim bunu açalım bence, zor rakip bodo işte mesela, Lyon değil. Koşan genc her takım bizi eler, hoca young boys ile bugün oynasak elerdik diyor, yo bence yine elenirdik

Bizim için zor rakip kim bunu açalım bence, zor rakip bodo işte mesela, Lyon değil. Koşan genc her takım bizi eler, hoca young boys ile bugün oynasak elerdik diyor, yo bence yine elenirdik
Yank boys maçı rövanş 11ine Osimhen Jakobs Davinsonu ekle. Güle oynaya elerdik

Neyse, Ajax taraftarı şimdi bizim gibi bunlardan nasıl 3 puan alacağız diye dertlenip korkuyordur.

Tam kadro çıkarsak aslanlar gibi savaşacağız, yapacak bir şey kalmadı artık. Bıraktık son maça ne yapıp edip.

Şu tabloyu görünce sinirlerim daha da zıplıyor.lider bile olabilirdik kendi ayağımıza sıktık resmen

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Rfs ve malmoye verilen puanlar kendi hatalarimiz sonucu oldu. Rfs bizim maça fark yememek için çıkmışlardı, 2-0'a kadar topa bile sahip olma düşünceleri yoktu. Şansa kontradan gol bulunca, adamlar aslında başarabiliriz ruh haline büründü ve puanı da aldılar bizde yardımcı olduk. Malmo maçı da 2-1 geride olmasına rağmen kaleye gelecek gücü olmayan rakibe karşı iki saçma değişiklik ve gereksiz gömülmemiz sonucu puan hediye ettik. Şu iki maçta dün bilbao'nun feneri uyutmasi gibi takilsak çok rahat 6 puan almıştık ve bugün lider bitirir miyiz muhabbeti yapıyorduk. İşte bu sorunlar yüzünden benim Avrupa'da pek beklentim yok. Özellikle bu defans hattıyla rezil bir sonuçla elenirsek şaşırmam.

Play off’a kalirsak fener’le eslesme sansimiz varmi

Ve ilk sekiz’in play off oynamama disinda baska avantajlari olacak mi

Geri
Üst Alt