- 22 Ağustos 2024
- 2.398
- 1.728
- 973
Başkasının şeyiyle gerdeğe girmeyi bırakmak lazım. Madem hedef Avrupa bi zahmet düzgün hazırlanıp 2 maçtan en az 4 puan çıkarsınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tadım kaçtıSon 24 maçını Rize Paşa depleri ve fb maçı arefesinde oynuyoruz.
Yoksa benim de çok umrumda değil 24 veya 16'ya kalmamız. ligde fb ile farkı açmazsak ilk turda elenmek lazım zaten
Ben çok korkmuyorum açıkçası takıma güveniyorum. Belki ilk 8 e de kalırız ve bunları düşünmek zorunda kalmayız.Bu tarz turnuvalarda şans, eşleşme de önemli 32 turunda ters bi takıma denk gelirsin elenip gidersin. Evet biz iyi takımız lakin öyle elini kolunu sallayarak tur atlayacak bir takım da değiliz, 32 turunun en kofti ekibine bile elenme ihtimalimiz mevcut,avrupa maçlarının şakası yok
8. olunca da bir sonraki turda (turu geçtiğini varsayarsak) 9. takımla oynuyacaksın. 9. takımla 8. yada 7. takım arasında fark yok benim gözümde hatta belki 9. olan sana daha ters bile gelebilir. İlk 4 sırada tamamlasan onun kaymağını yiyebilirdin sonraki turlarda ama daha sonrasında çok büyük fark olmayabilir.İlk 8 yaptığında hem ekstra 2 maçtan kurtuluyorsun hem de ilk 8 deki rakiplerle eşleşme ihtimalin kalmıyor..
İlk 8 in dışında kaldığımızda play off u geçsek bile hemen İlk turda totenham,bilbao gibi takımları bulabiliriz kucağımızda
Takımımız iyi bir takım ve iyi oynuyor lakin avrupada ufak detaylarla, hatalarla her takıma elenebiliriz. Hata yapmaya, rehavete kapılmaya açık bir takımız. Bir de bu turnuva tek kötü maç hatta maç içindeki 20-30 dakika bile senin elenmene sebep olabilir. Lig olsa dediğin doğru ama turnuva bu. 32 turu çok büyük sıkıntı olur bizeBen çok korkmuyorum açıkçası takıma güveniyorum. Belki ilk 8 e de kalırız ve bunları düşünmek zorunda kalmayız.
Biz elenelim diyoruz da takim cok önem veriyor Avrupa Ligi‘neSon 24 maçını Rize Paşa depleri ve fb maçı arefesinde oynuyoruz.
Yoksa benim de çok umrumda değil 24 veya 16'ya kalmamız. ligde fb ile farkı açmazsak ilk turda elenmek lazım zaten
Ve tam fb derbisi macin orda son 3215 puan yeter diyenler bunu neye dayanarak söylüyorsunuz bir aciklayin hele
16 bile yetmeyebilir
Ajax ile final oynayacagiz iste (Kiev‘i yendigimizi farzedersek)
Aynı şeyleri diyoruz. Ligde yıpranmamak için ilk 8 yoluyla son 16ya kalmamız lazım.Biz elenelim diyoruz da takim cok önem veriyor Avrupa Ligi‘ne
Ilk 8 disi kalirsak 9. ya da 10. oluruz yani son 24‘te nispeten zayif bir takimla oynayacagiz. O turu cok büyük ihtimal geceriz sonra son 16‘da ilk 8 takimdan biriyle oynayacagiz. Her türlü yipratici olacak.
Ilk 8 yaparsak play off oynamayacagiz ve son 16‘da daha kolay ve daha az yipranacagimiz bir rakip gelecek. Söyle düsün; ilk 8‘de bitirmek Nisan ortasina kadar sadece 2 Avrupa maci yapmak demek, o da Mart’in ortasindaki son 16 maclari oluyor.
Asiri kritik su ilk 8 olayi, lig acisindan da.
Yank boys maçı rövanş 11ine Osimhen Jakobs Davinsonu ekle. Güle oynaya elerdikBizim için zor rakip kim bunu açalım bence, zor rakip bodo işte mesela, Lyon değil. Koşan genc her takım bizi eler, hoca young boys ile bugün oynasak elerdik diyor, yo bence yine elenirdik