- 17 Ağustos 2009
- 42.050
- 30.501
- 3.448
Bugün tarihi fırsat kaçtı. İlk 8 şansımızı %50 görüyorum artık. Avrupa deplasman karnemiz korkunç. Ajax da diken üstünde olduğu için o stattan hayatta çıkarmaz bizi. İki maçta 4 puanın bile yetmeme durumu var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün tarihi fırsat kaçtı. İlk 8 şansımızı %50 görüyorum artık. Avrupa deplasman karnemiz korkunç. Ajax da diken üstünde olduğu için o stattan hayatta çıkarmaz bizi. İki maçta 4 puanın bile yetmeme durumu var.
Fener‘le eslesme sansimiz var ve hic de düsük degil bana görePlay off’a kalirsak fener’le eslesme sansimiz varmi
Ve ilk sekiz’in play off oynamama disinda baska avantajlari olacak mi
Acayip önem veriyorlar sağolsunlar.Biz elenelim diyoruz da takim cok önem veriyor Avrupa Ligi‘ne
Ilk 8 disi kalirsak 9. ya da 10. oluruz yani son 24‘te nispeten zayif bir takimla oynayacagiz. O turu cok büyük ihtimal geceriz sonra son 16‘da ilk 8 takimdan biriyle oynayacagiz. Her türlü yipratici olacak.
Ilk 8 yaparsak play off oynamayacagiz ve son 16‘da daha kolay ve daha az yipranacagimiz bir rakip gelecek. Söyle düsün; ilk 8‘de bitirmek Nisan ortasina kadar sadece 2 Avrupa maci yapmak demek, o da Mart’in ortasindaki son 16 maclari oluyor.
Asiri kritik su ilk 8 olayi, lig acisindan da.
Bunların aklını kupa falan diye osimhen karıştırıyorsa toplanıp dövelim.
Takımın %70i yok gol atsın diye baktığımız 4 milyon alan adam sahada dolanıp, alaycı bir ifadeyle sırıtıyor. On daha da kuruluyorum ya.
3 tane kolay deplasmandan galibiyet alamadık, bir suru sakat oyuncumuz var ve son maç Ajax icinde çok onemli; ilk 8'e girememe sansımız hiç düşük bir olasılık degil. En kolay gruptan ilk 8'e giremezsek namaglup olmamızın hiç bir anlamı yok ve büyük bir basarisizlik.Avrupada namağlup takım hakkında zilyon tane komik panik atak yorum yapılmış. Benim bildiğim Galatasaray Dinamo Kiev'i yener Ajax ile en az berabere kalır ve gruplardan ilk 8 de çıkar.