Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 14.973
- 10.941
- 1.188
Ajaxin ilk 8 sansi kalmadi bizim macs rotasyon bile yapabilir kazanirsak ilk 8 yapariz rahat rahatIlk 8 e kalacagimizi sanmiyorum ifb ile playoff oynama ihtimalimiz yüksek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajaxin ilk 8 sansi kalmadi bizim macs rotasyon bile yapabilir kazanirsak ilk 8 yapariz rahat rahatIlk 8 e kalacagimizi sanmiyorum ifb ile playoff oynama ihtimalimiz yüksek
Ilk 8 e kalacagimizi sanmiyorum ifb ile playoff oynama ihtimalimiz yüksek
Bugun fener macindaki gibi bir salak gelirse ligten farki olmaz ayrıca bugun toplantida full agladi kirmizi vs atmaliydi diye yani hakemin adının john olmasi bir seyi degistirmez sesleri çikar onlarin her turlu.Allahin adaleti, Fener'le yabanci hakemlerle 2 mac oynayip tokatlarsak 10 sene falan sesleri cikmaz.
Baya riskliIlk 8 e kalacagimizi sanmiyorum ifb ile playoff oynama ihtimalimiz yüksek
Biraz da olsa futbol bilgini paylas be motz
Biraz da olsa futbol bilgini paylas be motz
Bodo nice’e minimum 3 fark atmadığı sürece %100Ajaxi yenersek ilk 8e girmemiz icin sansimiz ne kadar
Ilginc bir herifsin botzxxl zurna tavuk durum arti patates arti cola
%100 m.united fscb maçı var sonuç ne olurs olsun biri altımızda kalır. Pardon şuan sekizdekilerin hepsinin kazanıp bodo nun en az 3 farklı kazanması gerek. Yani %100 e yakın yine deAjaxi yenersek ilk 8e girmemiz icin sansimiz ne kadar