GSC Haber UEFA Avrupa Ligi'nde 7. Haftanın Puan Durumu

Valla kievi yenip garantiledik dedigimiz an son an ajaxa yenilip elenebilirdik. Bence bizim pikolojimiz icin daha kolay olani ajaxa galip gelme mecburiyeti ve son an turu almak.

lider çıkma ihtimalimizin olduğu tablodan geldiğimiz durum;

-bejtajj ile aynı galibiyet sayısı;
-kırsal kesim takımları ile oynayıp yenilen 14 gol.

sonra okan hoca GS vizyon ve hedefleri için yetersiz denince; "aaauuuvvv".

tebrikler takım.

saçma salak takımlarla berabere kalmasak 2-3.sırada biz vardık ve ilk 8 garantilenmiş keyfimize bakıyorduk ama yönetim ve hoca taraftar rahat maç izleyemesin kendini yesin bitirsin diye baktığı için işler bu noktaya geliyor.

Ajax -Feyenoord maçı ertelendi. 02/02'de oynanacak. Bizim maçtan önce oynasaydı keşke Ajax biraz daha mental olarak yorgun olurlardı. Federasyon kıyak geçmiş Ajax'a.

Mental anlamda diri olacaklardır. Dinlenecekler.

Biz Konyaspor maçını rahat geçmeyi başarırsak moralli gideriz Amsterdam'a fakat Konya maçı kriz olursa Amsterdam'a tatile giderler ancak.

Ajax -Feyenoord maçı ertelendi. 02/02'de oynanacak. Bizim maçtan önce oynasaydı keşke Ajax biraz daha mental olarak yorgun olurlardı. Federasyon kıyak geçmiş Ajax'a.

Mental anlamda diri olacaklardır. Dinlenecekler.

Biz Konyaspor maçını rahat geçmeyi başarırsak moralli gideriz Amsterdam'a fakat Konya maçı kriz olursa Amsterdam'a tatile giderler ancak.
Bizim maçtan 3 gün sonra olması daha iyi bizim maçın önemi kalmadı onlar açısından.

Kafaları Feyenoord maçında olur belki yedek ağırlıklı bile çıkabilirler.

RFS - Ajax özeti.

bir mucize olmuş.

RFS'nin defansta yaptığı bazı şeyleri biz her maçta yapıyoruz - göbeğe kafa indirme , mekrezden dalan oyuncuyu tutamama

Kievi yensek ilk 8 garanti oluyormuş nerdeyse. Şimdi Ajaxı yenersek de ilk 8 e kalıyoruz bence imkansız değil. BJk bana göre elendi gitti twente ye yenilirler. Fbninde elenme ihtimali yüksek görüyorum.

Sıradan takımları yensek yeterdi. Zora girmeyecekti. Boşa giden puanlar. 2 farkla öne geçtiğin maçları tutamazsan sonuç bu oluyor. Şimdi hesap yapma vakti. Nasıl yeneriz geçeriz diye

22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RFS, Malmö ve Kiev yerine Bilbao, Lyon ve Manu'yla oynasaydık muhtemelen şimdiye garantilemiştik. Öyle bir takıma sahibiz.

Biz berabere kaldigimizda veya kaybettigimizde siralama da bayagi geriliyoruz

Bu yüzden fb veya bjk ile eslesme sansimiz düsük

Ilk bende sizler gibi düsünüyordum ama beraberlik veya maglubiyet te ayni sira da kalmamiz mümkün degil hatta imkansiz

Şimdi Ajax'in sağ beki gitti, Boomen cezalı, öndeki goril de giderse 3 adam şimdiden yok gibi

Geri
Üst Alt