UEFA Avrupa Ligi'nde Kuralar Çekildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar havalandılar.Biz Juve'yi eledik geçtik çeyrek finale.Bakıyorum bazı kanallarda bjk amblemi var tebrikler bjk yazıyor.Beşiktaşlılar ne kadar havalandı.Yorumlarını okuyorum kendilerini yine Barcelona gibi görüyorlar. Antreman maçı olur diyenler bile var.

sivas ve fb çakar bunlara bizde erciyes ve fb maçlarını kayıpsız geçersek yürür gideriz!!

O değilde Wolfsburg, Mancini sebebiyle İnter'i yer bitirir be.

Yazık olacak İntere.
Allah taraftarına sabır versin.

sivas ve fb çakar bunlara bizde erciyes ve fb maçlarını kayıpsız geçersek yürür gideriz!!

Fb maçından hiç ümitli değilim.Çok şanssız fb evinde bir sürü gol kaçırıyor.Bize kesin birini atarlar.60 a kadar gol yemessek psikolojik üstünlük bize geçer ama.

Maçlarımız ertenlensin diye de başladılar.

[TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

9 mart sivas
12 mart c.brugge
16 mart erciyes
19 mart c.brugge
22 mart Fenerbahçe

ile oynayacaklar :)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sivas evinde çakar bunlara, sonrada biz fenerle berabere kalırız. 22 marttada fener bunlara çakar yarışın dışına atar. Bizde fenerle puan farkını korur şampiyon oluruz

Bir ust tura daha ciksinlar da iyice yorulsunlar, lige guzel yansir :D

beşiktaş sahadan siler bruggeyi
avrupa liginde adam gibi rakiple oynamamışlar daha. en iyi takımların anderlect,st liege olduğunu düşünürsek belçika liginde lider olmanında pek bir havası yok.
beşiktaş bu turuda geçer ama ondan sonrası çok çok zor.
birde fikret orman resmen lig daha önemli diyor onlar için, cidden inanıyor beşiktaşın şampiyon olma ihtimaline. yüklen işte avrupa ligine, şampiyon olup gelecek sene ş.ligine katılma gibi bir ihtimal varken zor olaanı seçiyorlar. hayırlısı olsun. bize de yarayacak beşiktaşın avrupada devam etmesi

45 resmi maçta sadece 3 yenilgi almış Brugge, 2'sini ligdeki son 2 deplasman maçında almış. Ligde lider, kupada finalde, UEFA'da son 16'da. Yani küçümsenecek takım değil ama sonuçta kadro olarak bi Liverpool veya Tottenham da değil. Bjk'nin şansı yüzde 60 diyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt