UEFA Avrupa Ligi'nde Kuralar Çekildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baya sisirildi Besiktas :D Ulan Soldado beceriksizlik yapmasa Tottenham yeniyordu burda..

simdiki liverpool bu bjki eleyemez kolay kolay bence.
ama 2 ay sonrasini bilemem. Liverpool toparlancakdir bence. devre arasinda biriki nokta transfer ile tamamdir.

B45bcEQCQAEekLu.png

takımlarımız adına üzüldüm. ikiside eleneceklerdir. bu sene çok puan toplayamadık avrupadan

Bence Arsenal maçlarına benzer bu sefer çünkü liverpool da pek iyi gitmiyor. Arsenal maçları gibi zorlarlar ama yine de elenirler. Hele ki 2 ay sonrasına Liverpool toparlarsa zaten elemeleri mümkün değil :D

Avrupa Ligi'nin fazla cezbediciliği yok, o yüzden Liverpool çok kasmayabilir. Bana göre şanslar eşit.

liverpool şu anda sallantıda ama yenildikleri manu macı dahil gayet iyi ve hızlı top oynuyorlar çok şanssız maclardan puan kaybettiler

3 topta kaleye gelip gol atabilecek harika oyuncuları var,totthenham gibi bir takımla kıyaslanamaz bile.

Dünkü ManU maçını seyredin sonra Liverpool için tekrar konuşun , dünkü Liverpool çok iyiydi .

Dünkü ManU maçını seyredin sonra Liverpool için tekrar konuşun , dünkü Liverpool çok iyiydi .

İyiydi ama iş bitiremiyorlar. Gerçi De Gea da çok iyi oynadı o maç.

Liverpool'un atanı ve tutanı kötü klasik tabirle. Defansları da kırılgan en başta 25 milyon euroluk Lovren berbat oynuyor.

Yine de BJK ile kıyaslanmayacak kadar iyiler tabi ama öyle tarihi fark falan olacağını sanmıyorum.

İyiydi ama iş bitiremiyorlar. Gerçi De Gea da çok iyi oynadı o maç.

Liverpool'un atanı ve tutanı kötü klasik tabirle. Defansları da kırılgan en başta 25 milyon euroluk Lovren berbat oynuyor.

Yine de BJK ile kıyaslanmayacak kadar iyiler tabi ama öyle tarihi fark falan olacağını sanmıyorum.

Belçikali kaleciyi göndereceklerini söylüyorlar. Hiç begenilmiyor. Birde dogru dürüst forvetleri olsa iyi olur.

Şüphesiz zevkli maçlar olacaktır.

Belçikali kaleciyi göndereceklerini söylüyorlar. Hiç begenilmiyor. Birde dogru dürüst forvetleri olsa iyi olur.

Muslera iyi gider aslında Liverpool'a ama yaptıkları transferlere bakılırsa en az 30-40 milyon istememiz gerekir herhalde :D

Avrupa Ligi'nin fazla cezbediciliği yok, o yüzden Liverpool çok kasmayabilir. Bana göre şanslar eşit.

avrupa ligi şampiyonu artık direk cl ye gidiyor bir sonraki sene.zaten liverpool-man. utd-inter vs... gibi takımlar cazibesi olmadığından fazla takmıyorlardı. uefa avrupa liginin kalitesi artsın diye böyle bir uygulama yaptı.bence epl de ilk 4 şansı yok liverpool'un avrupa ligini zorlayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt