UEFA Avrupa Ligi'nde Play-off Kuraları Çekildi

Farketmez hepsini geçeriz yeterki basit pozisyon harcamayı bırakalım. Hocanın yatıp kalkıp bunu düşünmesi lazm

Uefa'dan Barça çekmiş idik en son elemelerde. Bilmiyorum şansımız yaver gidecek mi bakalım.

Avrupada son 4 kura (gruplar ve sonrası)

PSG
R.Madrid
C.Brugge

Lazio
Marsilya
L.Moscow

Barcelona

B.Münih
M.United
Kopenhag

Ya ben bu uefanin kurduğu sisteme edeyim. Cl öncesi elemeleri yapariz kayipsiz geçeriz neymis elemeler takım puanına katkı yapmiyormus. Cl de 3. Olup uefaya gideriz neymiş playoff turundaki puanlar takıma eklenmiyormus. Sonra burada Avrupa kuralari cekilirken yazarız hepimiz nasıl 4. Torbadayiz yaziklar olsun diye. Ulan adamlar zaten dandik ülke takımlarına imkan sağlamıyor ki nasil puan alip yükselecek bunlar

İstek sıram:

Karabağ
Toulouse
Rennes
Sparta Prag
Freiburg
Lizbon
Marsilya
Roma

fikrimi değiştirdim gelebilecek en zor takım gelsin,turu geçersek enazından umudumuz olur yoksa elenir lige konsantre oluruz

Lisbonda kim var da bu kadar korkutmuş ben anlamadım.Goncalo inacio çok iyi defans yapar diye mi korkuyor millet.Yoksa biz çok kötü takım olduğumuz için sıradan takımlardan mi korkuluyor

2003'den itibaren son 20 senede sadece 2 kez turu geçebilmişiz acayip kötü bir istatistik hiç bu yönden bakmamıştım.

Şampiyon olduğumuz dönemlerde dahil böyle rezalt transfer dönemi gecirsek çok normal.Bosuna elestirmiyoruz.hala herşeyi her sene körü körüne savunanlar var..Bu yüzden hem ekonomik olarak hemde Avrupa'da başarıyı istikrarlı hale getiremiyoruz.

Bu başarısız transfer dönemi yuzünden şampiyonlar Ligi'nde elendik ve ciddi para kaybımız oldu.Eksikler giderilmezse uefadada ilerleyemeyiz.

Karabağ, Toulosu, S.prag gelirse bir üst tura çıkarız
Freiburg, Marsilya, Rennes gelirse %60 eleniriz
Lizbon, Roma gelirse see you in another life

Sebebi ise takım oyunu oynamıyoruz.

Lisbon bizi çok net eler. Hiç gerek yok Portekiz takımına.

Geri
Üst Alt