Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.612
- 7.160
- 913
bundan daha büyük bir sacmalik görmedim. abv uefa .... olaya bak arkadasülkeye sayılıyormuş ama takıma sayılmıyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bundan daha büyük bir sacmalik görmedim. abv uefa .... olaya bak arkadasülkeye sayılıyormuş ama takıma sayılmıyormuş
aynısı elemelerde de olmuş. 3 tur eleme geçtik ülke puanına eklemişler takıma eklememişler. Saçmalığa bak.bundan daha büyük bir sacmalik görmedim. abv uefa .... olaya bak arkadas
nedense bendede Rennes hisi var, hislerim genelde cikiyorGönlüm tabiki Karabağ >S.Prag>Toulouse ama sanki Rennes çıkacak gibi hissediyorum.
hadi orda gruplara kaldik diye bonus falan aldikaynısı elemelerde de olmuş. 3 tur eleme geçtik ülke puanına eklemişler takıma eklememişler. Saçmalığa bak.
Son cümlene kesinlikle katılıyorum. CL galibiyeti ile konferans galibiyeti aynı puan olamaz. Hatta yeni lig sisteminde kesinlikle olmaması gereken şeylerin başında geliyor. Sebep olarak artık 1. torbadan 1 takımla değil 2 takımla maç yapılacak.kuslar bu sene ykürek takimlara karsi kazanip puan kasiyor. bizden fazla puanlari var, daha alirlar bence ayrica. birde bize bak. eger minimum son 8 e falan kalamazsak bu sene de adam akilli puan toplamamis olacaz. seneye Cl ye muhtemelen yine 4. torbadan katiliriz öyle bir durumda.
CL galibiyeti ile konferans galibiyetine ayni puan verilmesi sacmaligina girmiyorum bile
Rennes geçen seneden kotü sankiSporting Lizbon-Roma gelmesin bence Rennes gelecek.Rennes-Villarreal maçı öncesinde bile bu 2 takımdan 1'inin geleceğini düşünüyodum Villarreal 1. olunca Rennes bizim muhtemel rakiplerimizin arasında kendine yer buldu..
O da sıradan bir forvet tamamen.Top liglerden birine gitse 5 golle bitirecek sezonu.Tipik Portekiz liginde coşan santrafor.Yeni model Slimani olabilir belki.Biz kötüyüz aslında ciddi anlamda , yoksa şu kadronun Lisbon'a içeride 3 atıp orada rahat rahat maç oynaması lazım normalde ama işte daha Kopenhag'ı yenemiyoruz orası da var.Gyokeres iyi topçu ondna bağımsız Lizbon bu sene baya iyi top oynuyor ters takım
lizbon kendi liginde lider takip ediyorum adamlar iyiler baya kupayı da alabilecek güçteler bu turda gelmemesi iyi olur benceO da sıradan bir forvet tamamen.Top liglerden birine gitse 5 golle bitirecek sezonu.Tipik Portekiz liginde coşan santrafor.Yeni model Slimani olabilir belki.Biz kötüyüz aslında ciddi anlamda , yoksa şu kadronun Lisbon'a içeride 3 atıp orada rahat rahat maç oynaması lazım normalde ama işte daha Kopenhag'ı yenemiyoruz orası da var.
Lizbon'un lider olması normal çünkü Benfica ve Porto da çok kötü durumda.Porto kolay gruba düştüğü için gruptan çıktı bir şekilde UCL'de.Bir sonraki tur elenecekler ama zaten.Yine ama tabii bu takımlar arasında kadrosu falan iyi olan bir Porto var, hadi millet Porto'dan korksa bir şey demeyeceğim de lisbon ne harbiden.Şişirme boş transfermarkt değerine inanıyor sanırım herkes.Edwards,Gonçalves,Trincao,Braganca falan boş balon eski wonderkid hepsi bir de.Bizde çok daha iyi kadro var Lisbon'dan işte ama onlarda Ruben Amorim hoca , bizde Okan Buruk.Öyle bir fark var sadece iki takım arasında.lizbon kendi liginde lider takip ediyorum adamlar iyiler baya kupayı da alabilecek güçteler bu turda gelmemesi iyi olur bence
Rennes'in kadrosu iyi ama getirdikleri hoca geçici.Yeni 1 hoca getirebilirler Lig'de de böyle kötü sonuçlar alırlarsa.Villarreal'e göre daha zengin 1 kulüp daha da oyuncu alabilirler.Villarreal'de ise oyunculardan çoğunluğu gitmek isteyebilir.Rennes Sporting Lizbon-Roma gibi tehlikeli değil ama her an tehlikeli olabilirler iyi 1 hoca getirirlerse..Rennes geçen seneden kotü sanki