UEFA Avrupa Ligi'nde Play-off Kuraları Çekildi

kuslar bu sene ykürek takimlara karsi kazanip puan kasiyor. bizden fazla puanlari var, daha alirlar bence ayrica. birde bize bak. eger minimum son 8 e falan kalamazsak bu sene de adam akilli puan toplamamis olacaz. seneye Cl ye muhtemelen yine 4. torbadan katiliriz öyle bir durumda.

CL galibiyeti ile konferans galibiyetine ayni puan verilmesi sacmaligina girmiyorum bile

kuslar bu sene ykürek takimlara karsi kazanip puan kasiyor. bizden fazla puanlari var, daha alirlar bence ayrica. birde bize bak. eger minimum son 8 e falan kalamazsak bu sene de adam akilli puan toplamamis olacaz. seneye Cl ye muhtemelen yine 4. torbadan katiliriz öyle bir durumda.

CL galibiyeti ile konferans galibiyetine ayni puan verilmesi sacmaligina girmiyorum bile
Son cümlene kesinlikle katılıyorum. CL galibiyeti ile konferans galibiyeti aynı puan olamaz. Hatta yeni lig sisteminde kesinlikle olmaması gereken şeylerin başında geliyor. Sebep olarak artık 1. torbadan 1 takımla değil 2 takımla maç yapılacak.

Güçlü rakip gelmesinin de şöyle bir avantajı var elenirsen fazla yıpranmadan eleniyosun,elersen 1 tane güçlü rakibi saf dışı bırakıp daha motive bir şekilde final hayal edebiliyosun.O yüzden güçlü-zayıf fark etmez gruplarda Bayernle kafa kafaya oynadık Romadan falan çekinecek değiliz

Sporting Lizbon-Roma gelmesin bence Rennes gelecek.Rennes-Villarreal maçı öncesinde bile bu 2 takımdan 1'inin geleceğini düşünüyodum Villarreal 1. olunca Rennes bizim muhtemel rakiplerimizin arasında kendine yer buldu..

32- Karabağ
16- Slavia Prag
Çeyrek- Marsilya
Yarı- Rangers
Final - Liverpool

Karabağ çıkarsa

maxresdefault.webp

Gyokeres iyi topçu ondna bağımsız Lizbon bu sene baya iyi top oynuyor ters takım
O da sıradan bir forvet tamamen.Top liglerden birine gitse 5 golle bitirecek sezonu.Tipik Portekiz liginde coşan santrafor.Yeni model Slimani olabilir belki.Biz kötüyüz aslında ciddi anlamda , yoksa şu kadronun Lisbon'a içeride 3 atıp orada rahat rahat maç oynaması lazım normalde ama işte daha Kopenhag'ı yenemiyoruz orası da var.

O da sıradan bir forvet tamamen.Top liglerden birine gitse 5 golle bitirecek sezonu.Tipik Portekiz liginde coşan santrafor.Yeni model Slimani olabilir belki.Biz kötüyüz aslında ciddi anlamda , yoksa şu kadronun Lisbon'a içeride 3 atıp orada rahat rahat maç oynaması lazım normalde ama işte daha Kopenhag'ı yenemiyoruz orası da var.
lizbon kendi liginde lider takip ediyorum adamlar iyiler baya kupayı da alabilecek güçteler bu turda gelmemesi iyi olur bence

lizbon kendi liginde lider takip ediyorum adamlar iyiler baya kupayı da alabilecek güçteler bu turda gelmemesi iyi olur bence
Lizbon'un lider olması normal çünkü Benfica ve Porto da çok kötü durumda.Porto kolay gruba düştüğü için gruptan çıktı bir şekilde UCL'de.Bir sonraki tur elenecekler ama zaten.Yine ama tabii bu takımlar arasında kadrosu falan iyi olan bir Porto var, hadi millet Porto'dan korksa bir şey demeyeceğim de lisbon ne harbiden.Şişirme boş transfermarkt değerine inanıyor sanırım herkes.Edwards,Gonçalves,Trincao,Braganca falan boş balon eski wonderkid hepsi bir de.Bizde çok daha iyi kadro var Lisbon'dan işte ama onlarda Ruben Amorim hoca , bizde Okan Buruk.Öyle bir fark var sadece iki takım arasında.

Şuan da hiçbir takımdan korkum yok Bayern Manchester maçları bizim seviyemizi gosterdi eksiklero tamamlarsak büyük işler yaparız ama tabi Qarabag Slavia Prag felan ön eleme takımları onlarla oynarsak biraz da biz kolay rakiplerle oynayalım kaç senedir ölüm gruplarına düştük.

Rennes geçen seneden kotü sanki
Rennes'in kadrosu iyi ama getirdikleri hoca geçici.Yeni 1 hoca getirebilirler Lig'de de böyle kötü sonuçlar alırlarsa.Villarreal'e göre daha zengin 1 kulüp daha da oyuncu alabilirler.Villarreal'de ise oyunculardan çoğunluğu gitmek isteyebilir.Rennes Sporting Lizbon-Roma gibi tehlikeli değil ama her an tehlikeli olabilirler iyi 1 hoca getirirlerse..

Geri
Üst Alt