UEFA Avrupa Ligi'nde Play-off Kuraları Çekildi

Şimdi CL çekilişini beklemek vardı. Bu biraz buruk bir bekleyiş oluyor. Teselli gibi ama teselli de olamıyorsun. Kamyon yüküyle para gitti. CL’den gelen parayla solbek, 8 numara alırdık.

1702896494353.webp

Şu listede hiçbir takım bize Bayern ve Manu’nun oynadığı oyunu oynamaz. Oynasa da kazanabilir gerçi. Bayern’e çok pozisyon bulduk diye Europa League de her takımı eleyebiliriz anlamına gelmiyor.

Aslında bakınca ihtimal olarak Portekiz veya Fransız takımı gelme ihtimali daha yüksek

Karabağ, Toulosu, S.prag gelirse bir üst tura çıkarız
Freiburg, Marsilya, Rennes gelirse %60 eleniriz
Lizbon, Roma gelirse see you in another life

Sebebi ise takım oyunu oynamıyoruz.

Takım oyunu oynamadigimiz konusuna katılıyorum.
Hangi maç olursa olsun özellikle bu düzeyde mesela karabağ bize karsi çok kapalı oynayabilir ve ciddi anlamda zorlanabiliriz.Ama Marsilya,Roma bize karşı muhtemelen daha açık daha ben büyük takımım havasinda olarak oynayacaklar ve belkide daha rahat turu geçecegiz.
Örnek biz Şampiyonlar Ligi'nde turu kopenhag maçlarında kaybettik.
Mesela Kopenhag yerine o torbadan isim olarak daha iyi biraz daha yyüksek bütçeli bir takım Salzburg,braga,Shaktar gibi takımlar gelse belkide grupdan daha rahat cikacakdik.

Tabiki ne olursa olsun öncelik olarak Karabağ istenebilir. ama elenip elenmeme yüzdezi bu kadar belirgin değil.

Bende Toulouse gelecek gibi hissediyorum.

Benim gönlümden Sparta Prag geçiyor hadi bakalım.

Prag gelmesin, bize ters gelebilir. Sevmiyorum bilmedigimiz takim olunca, hem praga elenmek cok koyar

Geri
Üst Alt