UEFA Avrupa Ligi'nde Rakiplerimiz Belli Oldu

Klasik Türk taraftari olarak her sene ortaya atılan biz oynasak 5 çekerdik deyimi de ortadan kalkacak bazi rakiplerle iki takimda oynayacağı için. Farkli olarak da şu olacak misal deplasmanda oynayıp kazanan bir Tr takiminin rakibi ile icerde oynayıp puan kaybeden takima ağır gömülecek

bir görselde maç tarihleri yazmışlar ondan şeettim.

Ekli dosyayı görüntüle 259138

Gerçi hazırlayan hem bzie hem fenere alkmaar yazmış aynı maç haftası

O takımların yazılış sırası maç haftası değil ya, torbalara göre dizilim sadece. Herkesin önce 1. torbadan rakipleri, sonra 2. torbadan rakipleri, vs. vs...

Aşağıdaki tarihler doğru(dur herhalde) çünkü tarihler belli ama maç sırası belirsiz henüz.

🏟️ Tottenham (İç saha) 0
✈️ Ajax (Deplasman) 0
🏟️ PAOK (İç saha) 1
✈️ AZ Alkmaar (Deplasman) 1 ya da 0
🏟️ D. Kiev (İç saha) 1 ya da 0
✈️ Malmö (Deplasman) 0
🏟️ Elfsborg (İç saha) 3
✈ RFS (Deplasman) 3

firkstür kronolojisi de çok önemli tabi ama, güç ve kaliteye göre beklentim bu şekilde benim. min 7 - max 9 puan alırız gibi.

7-8 puan ile zaten büyük ihtimalle play-off'a kalınır.

play-off'ta da eleniriz büyük ihtimal.

10-11 puan ilk 24’e atar
16-17 ilk 8’e atar

Tottenham 3
Ajax 0
Paok 1
Az 1
Molde 0
Elf 3
Skola 3
Kiev 3

14 points iyi.

Avrupa Ligi eskisinden daha iyi demiştik. İçerde Tottenham çok sert ama keyifli olacak. İçerdeki PAOK, Dinamo Kiev ve Elfsborg maçlarını kazanırız. Ajax deplasmanı sert deplasman olur, Alkmaar dengeli olur, Malmö ve RFS'yi yeneriz diye düşünüyorum. Sonu Bilbao Finali olsun 20240830_145044.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce Tottenham ve Ajax ile hiç oynamadık buna sevindim. Tottenham ile içerde oynanacak maçı umarım kendimize geldikten sonra oynarız. Elfsborg ve RFS direkt 6 puan olmalı. Paok ve Kiev maçlarınıda evde kazanırız. Ajax ve Alkmaar deplasmanları ortada. ROAD TO BİLBAO 20240830_144924.jpg

İçerdeki Tottenham maçından 1 puan, Dinamo Kiev, Paok ve Elfsborg maçlarından mutlak 3 puan almamız gerekiyor. Deplasmanda Ajax'dan 1 puan iyi olur, Alkmaar 1 veya 3 puan, Malmö ve RFS deplasmanlarını kesin kazanmamız gerekli. Güzel kura çektik. 20240830_144606.jpgInCollage_20240830_154726344.jpg

Tottenham 1
Ajax 0
Paok 3
Az 1
Kiev 3
Malmo 0
Elfsborg 3
Rfs 1

12 puan

Geri
Üst Alt