UEFA Başmüfettişi Türkiye'de!

Cevap: UEFA Başmüfettişi İstanbul'a Geldi

Salih modum yav, sen o s'leri $ yapsan daha kolaydi.

Uzuldum bak simdi.

İşte buradan gerçek bir sonuç bekliyorum ben. UEFA müfettişi ya TFF ile aynı kanaate varıp daha doğrusu kanaate varamayıp işi mahkemeye bırakacak ya da "Yok kardeşim! Buradaki belgeler benim kanaat oluşturmama yeter de artar bile." deyip cezayı kesecek.

Benim korkum TFF yi destekler bir karar vermesidir. O zaman forumca UEFA'yı FIFA'ya şikayet ederiz herhalde. Fenerbahçe'ye yalakalık yapmak suçlarız. :D

Düsürmesinler zaten, -30 puan verilsin, sampionluk geri alinsin, sacma playoff oynanmasin. Cezanin ceza oldugu anlasilsin! Yoksa ceza verilmis yada verilmemis ne fark eder? PlayOff gibi bir sistem anca iki takim ayni puanda olursa oynansin. Buna hayir demem, cünkü ic saha dis saha tamamen sacma bir olay. Istanbul takimlarinda dahada sacma birsey.

Yanliz diger sikecilerde böylece kurtulmus oluyor. Gerci Sivas -30 puan olursa kesin ligde kalamaz.

Play-out sistemi de var sanırım. Yani son 4 takım da aralarında maç yapacak. Bu da eğer -30 puan durumu olursa, nispeten diğer zayıf takımlardan üstün olan fb'nin işine gelecektir. Niçin şimdi ortaya atıldı bu sistem? Ben daha önceden duymadım açıkçası..fb'yi kurtarmanın hazırlıkları yapılıyor.

uefa dan herhangi birşey cıkmazsa bizde artık konuşacak durumda olmayız...ve en zararlı biz cıkarız bu işin içinden

MAA rastgele vermemiştir bu kararları vardır bir bildiği mal mı yoksa Uefa'nın inceleyeceğini bilmiyormu ?

Cevap: UEFA Başmüfettişi Adliye'de

Nedense bir şey olmayacakmış hissi var içimde

fenerbahçe için,Türkiye'nin imajı açısından tüm kurumlar vatan-millet-sakarya moduna girerse birşey çıkmaz. Diğer türlü herşey çıkar Avrupa'daki örneklerine bakılırsa...

maa çağrılmış beyler kendi isteğiyle gitmemiş :D

Kozmik odaya da bir tane girmeliydi müfettiş. Ama neyse savcı gerekli delilleri müfettişe gösterirse hem MAA nın foyası ortaya çıkar hem de gerekli cezalar uygulanır.

Sonunda birşeyler olacağını düşünen varmı ?

UEFA herşey yolunda ve uygun yürütülmüş diyebilir mi? Diyebilir.

Ancak bu iddianame hazırlanıncaya dek FB yi kurtarır. Sonrası zaten karanlık onlar için.

Bizim için en kötü nokta, Mali 'nin o zamana dek yapacağı şov olur. "Gördünüz mü bak, ben haklı çıktım, beni alt edemediniz" deyip yine Galatasaray 'a saldırır.

Eğer UEFA sağduyulu bir karar verirse, "tüh ya GS istedi FB düştü denecek" diye tasalanan arkadaşlar var. Ben ise, "evet ben düşürttüm (Allah var elimden geleni yaptım)" deyip göğsümü germeyi düşünüyorum. :yenieek:

valla ben mufettisi satin almalarindan korkuyorum, sonuçta herkes paraya bakiyor bu dunyada

Geri
Üst Alt