UEFA Başmüfettişi Türkiye'de!

Cevap: UEFA Başmüfettişi Adliye'de

bir rapor hazırlayıp uefaya sunacakmış adam . o rapor çok şeylere gebe olur

Bence müfettiş savcıdan aldığı bilgi ve belgelerle döner. İnceleme yaptıktan sonra uefaya raporunu verir ve uefada kararını ona göre verir. Kısaca ben bugün bir karar falan beklemiyorum.

İyiki savcıyla görüşüyor.TFF ve kulüpler birliği ile görüşse durumu hababam sınıfı müfettişi gibi olabilirdi.

Bu başmüfettiş bir kaç saat içinde delilleri mi inceliyecek ki net bir karar açıklayacakmış gibi bir beklenti var?

Savcının kanaatine güvenebilir mi yada Malininkine?

Nasıl bir süreç işliyor bununla ilgili en ufak bir bilgi yok sanırım basında.

Beklentiye girmek yersiz şuan için bence.

TFF'ye verdiği belgeleri UEFA'ya verirse sacı UEFA acımaz.

bu iştende bişey çıkmazsa (yuh artık)

kabak bizim savcının ve polislerin başına patlayacak

bugün uefanın karar verme gibi durumu olmaz fakat delillerin ciddiyetini görürler Aydınlar'a son uyarıyı yaparlar,daha sonraki süreç aynı Yunanistandaki gibi olur önce küme düşürürür federasyon sonra Tahkimden döner eksi puan Fenere 5 yıl men

bugün uefanın karar verme gibi durumu olmaz fakat delillerin ciddiyetini görürler Aydınlar'a son uyarıyı yaparlar,daha sonraki süreç aynı Yunanistandaki gibi olur önce küme düşürürür federasyon sonra Tahkimden döner eksi puan Fenere 5 yıl men

Açıkçası benim tercihim şu şekilde olur;

1- Şampiyonluk dolayısıyla şampiyonluğu getirdiği tüm kazanımlar geri alınsın.

2- Avrupa sahnesinden men edilsin.

3- -20, -30 neyse artık o kadar geriden başlatılsın.

Zira ben Fenerbahçe'yi eze eze yendiğimiz bir maç izlemek istiyorum. Hazır bu sene de doğru dürüst transfer de yapamamışlar. Fırsat bu fırsat.

Nasıl bir müfettiş bu,müfettiş Gadget falan mı yoksa? :D

Umarım en yağlı cezanın ilk habercisi olur bunlar :)

Bu UEFAnın ciddiyetini gösterir, tabii ki birkaç saat içinde 26 klasörü incelemesi mümkün değil, ama genel kanı edindiği için Maa ve ekibinin suyu 100 dereceyi çoktan aşar..

maa:siyin cirni biy sivcinin ilindikilir yilin ininmiyiniz. finirbihçi siçsizdir.

Cevap: UEFA Başmüfettişi İstanbul'a Geldi

UEFA herşey yolunda ve uygun yürütülmüş diyebilir mi? Diyebilir.

Ancak bu iddianame hazırlanıncaya dek FB yi kurtarır. Sonrası zaten karanlık onlar için.

Bizim için en kötü nokta, Mali 'nin o zamana dek yapacağı şov olur. "Gördünüz mü bak, ben haklı çıktım, beni alt edemediniz" deyip yine Galatasaray 'a saldırır.

Eğer UEFA sağduyulu bir karar verirse, "tüh ya GS istedi FB düştü denecek" diye tasalanan arkadaşlar var. Ben ise, "evet ben düşürttüm (Allah var elimden geleni yaptım)" deyip göğsümü germeyi düşünüyorum. :yenieek:

Böylece hem adalet yerini bulacak futbol temizlenecek itten, pisten hemde saçma Cemal Nalga olayının rövanşı alınmış olacak.

Yatilimi kalacak acaba yoksa aksama yine döner mi? MAA bunu kendi hastenesinde Fenerli felan yapmasin.

Cevap: Son Dakika l UEFA Başmüfettişi İstanbula Geldi

Eyvah! bu adamda nerden çıktı? Ne adliyesi? Ne savcısı? Niye gelmiş? Acaba korkduğumuz başımıza gelirmi? sezlenişlerini duyar gibi oluyorumm.:))

UEFA temsilcisinin adliyeye geldiğini duyan Aziz Yıldırımın surat ifadesi

10282584.jpg

Açıkçası benim tercihim şu şekilde olur;

1- Şampiyonluk dolayısıyla şampiyonluğu getirdiği tüm kazanımlar geri alınsın.

2- Avrupa sahnesinden men edilsin.

3- -20, -30 neyse artık o kadar geriden başlatılsın.

Zira ben Fenerbahçe'yi eze eze yendiğimiz bir maç izlemek istiyorum. Hazır bu sene de doğru dürüst transfer de yapamamışlar. Fırsat bu fırsat.

Hevesini gelecek yıllara sakla.

Düşünce yabancıları bir gitsin, iyice güçten düşsünler bakalım. :) Gelecek yıllarda bol bol tokatlarsın.

Geri
Üst Alt