Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.679
- 16.055
- 2.538
japonya veya şili'de oynanmalı
Dünya’nın en küçük ülkesinde oynanmalı tabiki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
japonya veya şili'de oynanmalı
Dominik cumhuriyetinde survivor halısahasında oynansınDünya’nın en küçük ülkesinde oynanmalı tabiki.
Mesele taraftar değil sadece, o küçük detay. Dini örgütler saldırı düzenleyebilir diye korkuluyorlardırultraslana katılmıyorum. jk taraftarına güven olmaz ortalık karışır eski lyon maçında bile neler olmuştu.
evetMesele taraftar değil sadece, o küçük detay. Dini örgütler saldırı düzenleyebilir diye korkuluyorlardır
Demek sıcak top soğuk top hea?En başta UEFA'nın böyle bir eşleşmeye müsaade etmemesi gerekiyordu. Gerekirse çaktırmadan ayarlama yapabiliyorlar. Geçmişte, 2000'li yıllara kadar Türk ve Yunan takımları hiçbir şekilde eşleşemiyordu. Bu tesadüf müydü? Hayır, UEFA çekilişe müdahale ediyordu.
Sıcak top soğuk top mu yoksa başka bir yöntemle mi bilmiyorum ama böyle bir durum vardı diye hatırlıyorum.Demek sıcak top soğuk top hea?
Macaristan yine iyiymis ya israilde oynamak istememislerAlmanya lobisini bile yapamıyorsak bitmişiz yaw
Edit: TRT Macaristan demiş. Ölmüşüz biz yaw
Var ağabey gerçekten isterlerse yapıyorlar.Sıcak top soğuk top mu yoksa başka bir yöntemle mi bilmiyorum ama böyle bir durum vardı diye hatırlıyorum.