UEFA Bursaspor'a 1 Yıl Avrupa Kupalarından Men Cezası Verdi

En azından bazı şerefli geçinen takımlar gibi şikeden yememiş cezayı ;)

Simdi bunlar ozanı şeneri enesi falan satmaya kalkar mı? Para lazım ya yoksa fais fiyat mi ? Çekerler şu ozani enesi kıstiramazmiyiz acaba.

Juve-Nap maçında spiker : " Bursaspor'un men cezası Ocak ayına kadar durumunu düzeltmediği, borçlarını ödemediği takdirde geçerli"

yahu benim takip ettim kadariyla bursa son yillarda oyle aman aman transferler buyuk paralar harcamadi neden bu ceza acaba ?

Yabancı sınırı devam ettikçe daha çok yeriz böyle cezalar.
Olcan+Yasin+Salih+Hamit+Yiğit=17milyon euro ama katkı 0

yahu benim takip ettim kadariyla bursa son yillarda oyle aman aman transferler buyuk paralar harcamadi neden bu ceza acaba ?

Bildiğim kadarıyla teknik iflasın eşiğinde olanlar bu cezayı alıyorlar.

Yani gelir < gider olayında. Ve ilave olarak birkaç yıllık olası gelirler de eklendikten sonraki tablo durumu kurtarmıyorsa...

Ayrıca UEFA bu durumda şunu güdüyor: " Benden elde etmeyi planladığın gelirleri gelecekteki gelirler hanesine yazamazsın. "

Yani Avrupa Kupaları gelirlerini kulüpler olası gelirler hanesine yazamıyor. İşte geriye kalan tablo kararı belirliyor.

Ancak burada kulüp büyüklüğü ve uluslararası organizasyonlarda yer alma olasılığı da bazen etkili olabiliyor

Hicbir yoneticimiz yada kuluple bir baglantisi olan hic kimse cikip Avrupaya gideriz diyemedi hep kacamak cevaplar.

Bizide almazlar buyuk ihtimal Tarim Camdal sagolsun.

biz yemeyiz 33. derece mason başkanımız ve fransa lobimiz sayesinde hiç bir güç önümüzde duramaz.

Lobicilik faaliyetlerimiz çoktan başlamıştır.

Artik öyle algi olusturuldu ki, insan otomatik olarak öyle düsünüyor ceza yeriz diye. Bahsedilen durumumuzda ciddi bir dogruluk payi varmidir veya sadece abarti mi bilemiyorum.

Hayirli ugurlu olsun..

Sadece futbol ile ilgi olan seyler -> Transfer, Maas v.b

Tesis,vergi,stad onlarim umrunda degil, bildigim kadariyla

Bide cok farkli yorumlar var kimisi ffp yuzunden diyo kimisi eski futbolcusun casa actigi dava yuzunden diyo kimiside yalan beyandan dolayi diyo net olarak hangi sebepten ceza aldiklari kesinlesmis degil umarim yalan beyan yada cas davasi ile alakalidir yoksa ffp alakali ise canlar bizim icinde calabilir.

Geri
Üst Alt