UEFA Champions League Fantasy Football 2019/20

Tanju Karayel

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
uefa.webp

Her sene olduğu gibi bu senede Uefa Champions League Fantasy Football yarışması başladı, bizlerde buradaki arkadaşlarla bu yarışmaya dahil olalım diyorum. Hem Galatasarayımızın da olduğu bu sene daha zevkli ve güzel bir yarışma olacağını düşünüyorum.

aaaaaaaaa.webp

Kurallar kısacaı belirteyim, en alttaki linkten de detaylı açıklamaları görebilirsiniz.

Picking your squad

Squad Size
To join the game, select a squad of 15 players consisting of:

• 2 Goalkeepers
  • 5 Defenders
  • 5 Midfielders
  • 3 Forwards
Budget
Each player in UCL Fantasy is assigned a virtual price. The total value of your initial squad must not exceed €100 million, and €105 million from the round of 16 onwards.

Players/team composition

During the group stage, a maximum of 3 players from the same club can be selected in the squad of 15.

During the round of 16, a maximum of 4 players from the same club can be selected in the squad of 15.

During the quarter-finals, a maximum of 5 players from the same club can be selected in the squad of 15.

During the semi-finals, a maximum of 6 players from the same club can be selected in the squad of 15.

During the final, a maximum of 8 players from the same club can be selected in the squad of 15.

Picking your squad

Ödüller

Ligin adı: GSCimbom
Kod: 48AI6C1H4Q

Lig

Katılmak isteyenler konuya oyundaki isimlerini yazarsa sevinirim.

Herkese başarılar...

Benim İsim:
GalaChem

Ekli dosyalar

• fantasy football.webp
    fantasy football.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 17
Ben katılırım ama kimseler yok gibi

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fc el tigre olarak giriş yaptk yalnız forumda maalesef pek ilgi olmuyor yarışmaya

Ben de katıldım ama hiç başarılı olacağımı sanmam

SİKER GALATASARAY takımıyla lige arzı endam ettim

18.55'de kadro kurma kapanıyor başka gelen yok mu

Ula Haland'ı aldım ama Mount'tan patladım yarın sağlam bir kaptan bulmam gerek
_20190917_224705.webp

Bu sene ekibimiz de yer aldığına göre lig kuralım diye düşünüyorum.katılım olur mu?

Geri
Üst Alt