- 2 Temmuz 2011
- 138.094
- 58.924
- 5.488
Emilio Garcia da ''ŞİKE,DOPİNG ve IRKÇILIĞA yerel federasyonlar ceza vermezse'' UEFA VERİR DİYOR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atilla Dilaver @AtillaDilaver 17 dk.UEFA, Fenerbahçe falan dinlemez, Fenerbahçe kimdir yahu? Ne lobisi var ne bi Avrupa'da başarısı var hiç bir şeyleri yok Avrupa'da bir hiçler.Öpecek UEFA öpecek az kaldı.
UEFA, Fenerbahçe falan dinlemez, Fenerbahçe kimdir yahu? Ne lobisi var ne bi Avrupa'da başarısı var hiç bir şeyleri yok Avrupa'da bir hiçler.Öpecek UEFA öpecek az kaldı.
Fener'i kobay olarak kullanıp üzerinde güç gösterisi yapacaklar inşallah.
abi fenerbahçenin bir lobisi yokta beni Rte'nin sözleri korkutuyor fenerbahçeye ceza veremezler gerekirse hiçbir takımı Avrupaya göndermeyiz demişti Thatcher modeli falan diyordu sanki Thatcher modeli şike modeliymiş gibi holiganlık ile şikeyi karıştırıyor birbirne
abi fenerbahçenin bir lobisi yokta beni Rte'nin sözleri korkutuyor fenerbahçeye ceza veremezler gerekirse hiçbir takımı Avrupaya göndermeyiz demişti Thatcher modeli falan diyordu sanki Thatcher modeli şike modeliymiş gibi holiganlık ile şikeyi karıştırıyor birbirne
Fener'i kobay olarak kullanıp üzerinde güç gösterisi yapacaklar inşallah.
tffnin durumu 27 martta belli olacakmış.nisan gelmeden fenere koyacaklar inşallah.