UEFA Disiplin K.Başkanı: "Yerel federasyonlara karışabiliriz"

bizde durum farklı uefa nin dahi para yemediği ne malum özel bankanın sponsor olması buzamana kadar ceza verilmemesi uefanın sert şekilde ceza vermemesi acıkcası inşallah diyoruz ama 3sene olacak be kardeşim hala ciddi bir ceza yok adamlara bir yandan şenez erzik bir yandan tff bir yanda başbakan ve bakanları uefada şaşirmıstır bunlar nasıl ülke pisligi örtmek için her yolu deneyen ve hiçbirşeyi kabul etmeyen bir ülke diye italyada ingiltere de olsa adamlar zaten kabul eder cıkar özür diler bizdekı durum nasil sıkıyosa cezaverin asariz keseriz tehditleriyle dolu 3sene gecti fener bu sene ligde her türlü koruyup kollanıyor ve hala biz bu ay bidahakı ay diyebekliyoruz bazi arkadaşlar demişki tayyip yada fener kimki uefa onları taksın ama birgercek varki öyle baskı kuruldukı adamlar 3senede adam akıllı ceza getirtmediler kendilerine pekı bu nasıl oldu ? trabzonun baskısı olmasa yada bizim gibi diger takımların şikayet mailleri olmasa acaba uefa ne yapardı bence hiç bişey adamlar onlarada yedirip işi bağlarlardı ama diger ülkelerin tepkisinden ceza vericekler inşallah hak ettikleri cezayı alırlar ve susarlar

bizdedurumfarklıuefanindahiparayemediğinemalumözelbankanınsponsorolmasıbuzamanakadarcezaverilmemesiuefanınsertşekildecezavermemesiacıkcasıinşallahdiyoruzama3seneolacakbekardeşimhalaciddibircezayokadamlarabiryandanşenezerzikbiryandantffbir yandabaşbakanvebakanlarıefadaşaşirmıstırbunlarnasılülkepisligiörtmekiçinheryoludeneyenvehiçbirşeyikabuletmeyenbirülkediye italyadaingilteredeolsaadamlarzatenkabuledercıkarözürdilerbizdekıdurumnasilsıkıyosacezaverinasarizkeseriztehditleriyledolu3sene gectifenerbuseneligdehertürlükoruyupkollanıyorehalabizbuaybidahakıaydiyebekliyoruzbaziarkadaşlardemişkitayyipyadafenerkimki uefaonlarıtaksınamabirgercekvarkiöylebaskıkuruldukıadamlar3senedeadamakıllıcezagetirtmedilerkendilerinepekıbunasıloldu ? trabzonunbaskısıolmasayadabizimgibidigeakımlarınşikayetmailleriolmasaacabauefaneyapardıbencehiçbişeyadamlaronlaradayediripişi bağlarlardıamadigerülkelerintepkisindencezavericeklernşallahhakettiklericezayıalırlarvesusarlar

Böyle daha güzel oldu bence:ka21:

Yerel secimlerden sonra Fenerbahce duser gecmis olsun .

Önce biz bir çakalım şunlara ondan sonrada UEFA geçirsin şemsiyeyi, yalnız ben öyle bir ceza alacaklarını düşünüyorum ki, artık hiçbir takımın şikeyi aklının ucundan geçiremeyeceği efsanevi biz ceza olacak.

...yalnız ben öyle bir ceza alacaklarını düşünüyorum ki, artık hiçbir takımın şikeyi aklının ucundan geçiremeyeceği efsanevi biz ceza olacak.

Bende aynısını düşünüyorum ,

literatüre fenerbahçe kararları olarak geçecek !

bu da üstte dursun.

Geri
Üst Alt