- 16 Haziran 2010
- 201.956
- 153.891
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede?Kazımcan için tarihi fırsat.
Usta Eren yerine değişim olmuyor mu? Yapan vardı zamanında.Nerede?
Kazimcan UEFA listesinde yok. Sadece lig maclarinda oynayabilir.Usta Eren yerine değişim olmuyor mu? Yapan vardı zamanında.
Usta birisi çıkınca boşalan yere adam koyuluyor sanıyordum.Kazimcan UEFA listesinde yok. Sadece lig maclarinda oynayabilir.
Sen seyi karistiriyorsun, bir futbolcu sakatliktan oturu uzun sure sahalardan uzak kalirsa UEFA'nin yeni kuralina gore 1 yeni kisi yerine eklenebiliyor ama bu durum onunla alakasi yok.Usta birisi çıkınca boşalan yere adam koyuluyor sanıyordum.
İcardi'nin çaprazı kopunca biz neden ekleyemedik o zaman? Bence öyle bir kural olmayabilir adminper abi.Sen seyi karistiriyorsun, bir futbolcu sakatliktan oturu uzun sure sahalardan uzak kalirsa UEFA'nin yeni kuralina gore 1 yeni kisi yerine eklenebiliyor ama bu durum onunla alakasi yok.
Bu sezon girdi o yeni kural.İcardi'nin çaprazı kopunca biz neden ekleyemedik o zaman? Bence öyle bir kural olmayabilir adminper abi.
Bugün çok önemli bir bilgi edindim sayende. Teşekkür ederim imparator.Bu sezon girdi o yeni kural.
Adam sezon sonuna kadar ceza yedi, 100 yil sakat olsa ne yazar bu saatten sonraMetehan sakat diye sahte rapor yollayalim o zaman
Sakatliklarda oluyor oUsta Eren yerine değişim olmuyor mu? Yapan vardı zamanında.