UEFA EURO 2016 McDonald's Fantasy '16 | ŞAMPİYON TALHA KÜLLÜ!

Pogba'nın yerine yedekten birini aldığımızda daha sonra Pogba ile değiştirirsek tekrar yedekten aldığımız oyuncunun puanı gelmeyecek değil mi?

-Tapatalk-
Yok o zaman o puan gider, puan alamazsin.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pogba'yı salıp Payet'i falan alayım bari.

Griezmandan dolayı üzüldük ama Payet reis sayesinde sevinçliyiz

Siz buarada maçın hemen öncesinde Payet'i konuşurken tekrar düşündüm Griezman ile Gomez'i, Mesut ile Payet'i değiştirmeyi ama vazgeçtim. Griezman'a fazla güvendik.

İyi kadro yapmışım yalnız. :D

Payet-Kroos-Rakitic-Alli-Pogba-Müller-Griezzman

hepsi puan getirir bir şekil. :D

Büyük risk o zaman Pogba 2.maçta yardırabilirde işi belli olmaz :D

-Tapatalk-
İlk maçlar tamamlandığında yedek oyuncunun puanıni alırsın daha sonra yani 2. maçlara geçince o yedeği çıkarip pogbayi alırsan puanın eksilmez.

Muhtemelen pogba dusuk puan alicak mantıklı olan onun yerine bir yedek oyuncu almak ve ilk maçlarda daha yüksek puan almak. Sonra 2. maçlara geçince tekrar pogbayi aliriz

İlk maçlar tamamlandığında yedek oyuncunun puanıni alırsın daha sonra yani 2. maçlara geçince o yedeği çıkarip pogbayi alırsan puanın eksilmez.

Muhtemelen pogba dusuk puan alicak mantıklı olan onun yerine bir yedek oyuncu almak ve ilk maçlarda daha yüksek puan almak. Sonra 2. maçlara geçince tekrar pogbayi aliriz

Öyle oluyorsa mantıklı ben grup aşaması bitine kadar ne alırsan ilk 11 den onu hesaplıyor diye sanmıştım

-Tapatalk-

Payet'i kaptan yapanlar yaşadı.

Dostlar size bir soru;
Kaptanlığı Lloris'ten alıp yarın maçı olan bir arkadaşa verebiliyor muyum? Nasıl?

Öyle oluyorsa mantıklı ben grup aşaması bitine kadar ne alırsan ilk 11 den onu hesaplıyor diye sanmıştım

-Tapatalk-
Maç maç bakıyorlar. Yaptığın hamleler ilk maçlar bitene kadar sonra sil baştan ama transfer yapamıyorsun sadece yoksa 14 oyuncun arasından istediğini al istediğini çıkar. Sadece su var ilk 11 oyucunu yedek ile degistirirsen çıkanın puanı gider aldığın oyuncu kaç puan aldıysa o olur.

Geri
Üst Alt