UEFA EURO 2016 McDonald's Fantasy '16 | ŞAMPİYON TALHA KÜLLÜ!

bu nasıl oyun 2dkda bugunu buldum kusura bakmayın :red:
6 değişiklik yaptım

66bsdx.png

edit:20 puan kesilecek uyarısı vermiş dikkat etmemişim ama pek kesilmez bu zayıf sistemde.

Son düzenleme:
Beyler ben geçen gün Gulacsi, Bartra ve Renato Sanches'i 11'e almıştım. Özil, Rodriguez ve Lloris'i de yedeğe almıştım.

Şimdi değişiklik yapamıyorum. Gulacsi, Bartra ve Renato Sanches'i Özil, Rodriguez ve Lloris ile değiştiremiyorum.

Neden böyle?

Transfer su anda sinirsiz gibi ama birden fazla transfer yaparsan ekatra puanin gidiyor galiba.

Beyler ben geçen gün Gulacsi, Bartra ve Renato Sanches'i 11'e almıştım. Özil, Rodriguez ve Lloris'i de yedeğe almıştım.

Şimdi değişiklik yapamıyorum. Gulacsi, Bartra ve Renato Sanches'i Özil, Rodriguez ve Lloris ile değiştiremiyorum.

Neden böyle?

Hallettim. Garip ama Gulacsi'yi çıkarıp Vargic'i transfer edince değişiklik yapabildim.

Kadromun son hali;

v4pdqv.png

İlk maçların tamamı bitti o yüzden alabilirsin hatta 1 transfer bile yapabilirsin.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşyerindeki pc'im açarsa sıkıntı yok. Telefondan program hata veriyor çünkü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Simdi nasil oluyor bu transfer olayi? Kac transfer yapabiliyoruz, kac transfer yaparsam ne kadar puanim gidiyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Griezmann'ı çıkartıp Bale'ı mı alsam? Kane 2 puan getirdi Griezmann'da öyle.Diğer maçta Kane ve Bale rakip olacak sonuçta :D

Çok aptal bir sistem ya.oyuncu değiştirmiyor
geçen turnuvada takır takır işlem yapabiliyorduk
uefa bu işi becerememiş belli

Wildcard'ı ne zaman kullanabileceğiz?Kurallara baktım ama belli bir zaman belirtmemiş gibi.
Edit:Gördüm şimdi transferleri yapınca altta Play Wildcard çıkıyormuş

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt