UEFA EURO 2016 McDonald's Fantasy '16 | ŞAMPİYON TALHA KÜLLÜ!

Şerefsiz Pogba kadrodan çıkarttım oynayacağı tutmuş

-Tapatalk-

Challenge isteyen varsa buyursun
[FONT=&quot]

37498CI5TYQ5957

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

wildcardi ne zaman kullanmak mantikli, henüz kullanmadim.

cok karisik yahu bu fantasy oyunu, bi tek ben mi zorlaniyorum sunu dogru düzgün kullanmakta??

Griezmann yine hayal kırıklığı

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

r9O72V.jpg

Alli yı kaptan yaptım ama kadroda yok ?

Allen'in asist yapmasi guzel. Bale da soyle gol mol atsa cok guzel olacak. Alli'nin oynamiyor olmasina teselli olur en azindan.

Bale de golü atti ������

İkisinden iyi puan aldın������������

Bi tane daha atsa da "kaptanımı değiştirsem mi acaba yaw?" diye düşünmesem. :D Ronaldo da var çünkü.

Yeni transferimiz Bale'yi bugün Kaptan yapmıştım. Yanıltmadı aslan :tiphat:

Ronaldo bu ne yapacağı belli olmaz. Hiç gol de atamayabilir 3 golde atabilir :D:D:D
Hain hoca cikarmis Bale'i. :(

İşin gıcık tarafı ilk maçlarda kaptanım 1 puan aldı, 2. maçlarda 3 puan. :red: Şahsen Ronaldo'ya güveniyorum, ölüm kalım maçında öküzlük yapacak kadar adi değildir herhalde ama benim şu ana kadarki şansıma bakacak olursak Ronaldo son maçta 2 puanı geçemez (kaptan yaparsam). :D

Hain hoca cikarmis Bale'i. :(

İşin gıcık tarafı ilk maçlarda kaptanım 1 puan aldı, 2. maçlarda 3 puan. :red: Şahsen Ronaldo'ya güveniyorum, ölüm kalım maçında öküzlük yapacak kadar adi değildir herhalde ama benim şu ana kadarki şansıma bakacak olursak Ronaldo son maçta 2 puanı geçemez (kaptan yaparsam). :D

Sıkıntı yok 2 tane atarım diyor :D:D

Büyük riske girip kaptanlığı Bale'dan alarak Ronaldo'ya vereceğim gibi duruyor. Maç günü karar veririm artık...

Ula herkes mi Bale'i kaptan yaptı? Ne avantajım kaldı şimdi benim? :D

Almanya'dan Gomez'i almayı çok düşünmüştüm. Bekliyordum 11 oynamasını. Polonya'dan da Kaputska'yı almıştım Jakub ile beraber.

Höwedes yok malesef.

Mandzukic kadromda ama oyunda sakatlığı var gibi gözüküyor.
Ne dersiniz akşam oynar mı yoksa riske edilmez mi ?

Geri
Üst Alt