UEFA EURO 2016 McDonald's Fantasy '16 | ŞAMPİYON TALHA KÜLLÜ!

İlk 2 maç Ronaldo'yu hususi kaptan yapıp değiştirmedim. (Penaltı falan kaçırdı.)Son maç Baleyi aldık yerine. Pişman değilim ama Ronaldo'ya az sövmedim

Kadroyu güncelledim.7 yeni adam aldım.

Arkadaslar, simdi biz istedigimiz kadar transfer yapabiliyormuyuz?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

CluvZ5kWkAEk8z_.jpg

Griezmann'ı 2 maçtır hiç birşey yapmadığı için çıkardım 2 gol attı. Boateng'in sakatlığı var gözküyordu ilk defa kadromdan çıkardım şimdi o da gol attı, şansa bak arkadaş :D:D

Griezmann daha gol kralı olacak onu kadromda tutmaya devam ettik kazandık keşke kaptan yapsaydık olsun CR7 fena puan getirmedi.

Boateng'i bende sakat diye kenarda tuttum. Adam gol attı. Gitti 12 puan şansa bakın.

Chiellini'yi satıp takıma İngilizleri doldurunca çöküş kaçınılmaz oldu :D

Yaw şu bazı topçuların fiyatlarını 0.1 yükselttiler diye 1 saattir kadroyu kuramadım. Ne yaparsam yapayım bütçeyi 0.1 geçtim her defasında. En sonunda kurdum, bu sefer de 0.9 kârdayım. :D İçime sinmedi ama fena da değil gibi. Rami cezalı olmasına rağmen kadromda, wildcardı kullanmış olmanın sıkıntısı :/ Ve tabi İngilizler'in puştluğu sayesinde 2 tane transfer gereksiz yere gitmiş oldu.

Yaw şu bazı topçuların fiyatlarını 0.1 yükselttiler diye 1 saattir kadroyu kuramadım. Ne yaparsam yapayım bütçeyi 0.1 geçtim her defasında. En sonunda kurdum, bu sefer de 0.9 kârdayım. :D İçime sinmedi ama fena da değil gibi. Rami cezalı olmasına rağmen kadromda, wildcardı kullanmış olmanın sıkıntısı :/ Ve tabi İngilizler'in puştluğu sayesinde 2 tane transfer gereksiz yere gitmiş oldu.

wild kard sınırsız transfer mi? wild cardsız kaç adam alınıyor baros reys?

Turnuvaya veda eden 3 oyuncum daha var ama - puan geleceği için öyle bekleyeceğim. Risk alıp oyuncu alsak onun da parasını denk getiremiyorum. Lanet olsun parasızlığa.

2. tur öncesi transfer yapmamam, dolayısıyla elenen 4 oyuncumu yedeğe çekmem ve 2. tur boyunca oyuna hiç bakmamış olmama rağmen "Matchday 4" sıralamasında 53 puanla 6. imişim. :)

Şans daha fazla yanımda olmaz diyerekten 6 elenen oyuncumdan 4'ünü değiştirdim. Bu sefer daha hazırım.

5. sırada kendimize yer bulduk bakalım.Bu tur belirleyici olacak.

Hazard'ı kaptan yaptık bakalım ne yapacak.

Grup maçlarında kesinlikle wild card kullanmamak lazımmış. Şimdi takım kurmak baya zorlaştı

Geri
Üst Alt