Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.568
- 59.150
- 4.758
burası türkiye. ben daha bi yetkilinin başarısızlıkta istifa ettiğini hatırlamıyorumArtik bu vesileyle Tup kafa istifa eder umarim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burası türkiye. ben daha bi yetkilinin başarısızlıkta istifa ettiğini hatırlamıyorumArtik bu vesileyle Tup kafa istifa eder umarim.
isvecin adami agir hastaymis. Yoktu orada12 ye 4 nasil oluyor ? 17 uye degil miydi
isvecin adami agir hastaymis. Yoktu orada
Videolar çok büyük etki yapmamıştır eminim de videoyu bu kafayla yapanın yaptığı hiçbir işe zaten kefil olunmaz ki.Adamlar Avrupa insanlarına, teknoloji, iletişim ve ulaşıma vurgu yaparak video yapıyor. Zaman makinesi ile bunu sosluyorlar.
Biz hala köprü, stadyum, gol sevinci, semazen koyuyoruz. Ya 100 defa kaybetmişsin 101.'de bari farklı bir şey yap.
Kendini pazarlar gibi gidersen, sonuç bu olur. Sahibi gibi gideceksin organizasyonun. Ruh yok bir kere hiç birinde futbolu yönetenlerin.
Ulusoy falan olsa Tüpçü yerine daha fazla şansımız olurdu bundan.
ceferin'in oy kullanma hakki bir kac seye bagliydi diye okumustum, tam anlamadim. O oy kullanmadi anlasilanAma o yok diye 18 den 17 ye dusmemis miydi zaten
Hatta o yuzden beraberlik ihtimali kalmadi demislerdi
4 oy almis türkiye
Hakettiğimizi almışız. Bu kafaları değiştirmedikçe bize bu kadarı bile çok. Ülke içinde Avrupa düşmanlığını pompalayıp sonra da adamlara gelin biz size garanti veriyoruz diyeceksinEURO 2024 oylamasında dağılımı...#ShareTogether#EURO2024 Almanya - 12 oy Türkiye - 4 oy
deniyor. Büyük fark.
almanyada boyle biri var mi
12ye 4 kaybetmisiz, konuda hala özelestiri yapalim, yok irkcilik kesinlikle yoktur diyen tipler var. komik olmayin bence