UEFA Euro 2024 Almanya'da!

Bize verirlerse UEFA 150 milyon euro daha fazla kazanacakmis.

Biraz egzajere ettim ama problem yaşanması gayet olası... Ha Konya şehri hali hazırda turist çekiyor zaten Mevlana'dan dolayı, turist görmüyor falan değiller ama işte Mevlana'yı ziyarete gelen turist ile futbol turisti arasında dağlar kadar fark var.

Antep de Konya da yerinde tercihler. İtiraz etmemek lazım. Alkol konusunda da sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. İnsanlar alkole rahatça ulaşacaktır. Burada İzmir neden yok sorusu sorulmalı. Kocaeli yerine İzmir olabilirdi. Kocaeli'nin Türkiye tanıtımı açısından ne faydası var merak ediyorum.

Artik bize vermelerin zamani geldi.

Bize vermemeleri için bir sebep yok. Daha önce zilyont ane turnuva düzenlemiş ülkelere vermenin rasyonel açıklaması yok.

Almanya'nın bize göre üstünlükleri olsa da UEFA bu kararında futbolun yaygınlaştırılmasını da düşünmeli.

Yav Izmir'in neden olmadigi ortada degil mi de bunu sormak lazim diyorsunuz.

Cevabi belli herkes biliyor sonucta.

Almanlarin sansi stadyum kapasiteleri daha fazla. 290 bin daha fazla bilet satiyorlarmis ama 150 milyon euronun yaninda maddi olarak onemli degil.
Bence eksigimiz Izmirin olmamasi. Oraya en az 40 bin kisilik stad yapilmaliydi. Ayrica Ataturk olimpiyat stadi revize edilecek mi? Ben olsam orayi 100 bin kisilik yaparim.

İzmir için düşünülen stadlar bile 20bin kişilik falan. Aday şehirler arasında gösterilseydik de 40bin üzeri bir stada kavuşsaydık bahaneyle. Başka türlü stad yapılmayacak.

Yav Izmir'in neden olmadigi ortada degil mi de bunu sormak lazim diyorsunuz.

Cevabi belli herkes biliyor sonucta.

Lafı üzerime aldım Cancığım. Elbette nedeni ortada! Ama bunu gündeme getirmek için, tartışmak için o soruyu sormamız lazım. Şu an turnuvanın nerede yapılacağının açıklanacak olması geniş kitlelerce bilinmiyor. Bugün olur da biz kazanırsak 80 milyonun bu konudan haberi olacak ve yüksek sesle "İzmir neden yok" diye sormak gerek. Kuralları bilmiyorum turnuva yeri belirlendikten sonra projede değişiklik yapılabilirse İzmir listeye eklenebilir.

bi de izmiri almamışlar stadlarda izmir marşı söylenir diye :asd: ülkeden soğutuyolar insanları

Evet Almanlarin stadlarinin kapasitesi daha fazla.

Zaten stadlar genelde cok büyük Almanya da. Bizim katilacagimiz stadlarin en kücügü 32 bin kapasiteyle Antalya. Almanlarin en kücük stadi ise 42 bin kapasiteyle Bremen stadi.

Not: Bu rakamlar full kapasite olmali, uluslararasi müsbakalarda biraz düsüyor güvenlik su bu falan derken.

Hinweise ergeben sich aus der Wählerkonstellation. Wahlberechtigt ist die 20-köpfige Uefa-Exekutive um Ceferin; nicht stimmberechtigt sind DFB-Chef Grindel und der türkische Vertreter Servet Yardimci. Der Schwede Lars-Christer Olsson als Vertreter der europäischen Ligen ist schwer erkrankt und fehlt. Es braucht also mindestens neun Stimmen zum Sieg. Der DFB-Seite zugerechnet werden die Vertreter aus England, Portugal, Frankreich, Schweden, Ungarn und der Schweiz. Polens Zbigniew Boniek soll sich wiederholt pro DFB geäußert haben, und sollte Uefa-Chef Ceferin dem Report des eigenen Hauses folgen, darf auch er als Unterstützer gelten.

18 in 9 u gerek. DFB,TFF ve isvec baskani (Agir hasta) oylarini veremiyorlar.
Ingilizler,portekiz,fransa,isvec,macaristan ve isvicre Almanlarin tarafinda. Polonya da DFB ye yakin olduklarini aciklamis.

Adamlara bir oy lazim böyle.

Bize YAKIN ama NET olmayanlar ise:
Italiener, Bulgaren, Kroaten, Ukrainer, eca (Italya,Bulgaristan, Hirvatistan,Ukrayna + ECA Bilmem ne Italyan)

Aleksander Ceferin (Slowenya/UEFA-Präsident)
Karl-Erik Nilsson (isvec)
Fernando Gomes (Portekiz)
Grigoriy Surkis (Ukrayna)
Michele Uva (Italya)
David Gill (Ingiltere)
Zbigniew Boniek (Polonya)
Sándor Csányi (Macaristan)
John Delaney (Irlanda)
Peter Gilliéron (Isvicre)
Florance Hardouin (Fransa)
Borislav Mihaylov (Bulgaristan)
Juan Luis Larrea Sarobe (Ispanya)
Davor Šuker (Hirvatistan)
Michael van Praag (Italya)
Andrea Agnelli (Italya/für ECA)
Ivan Gazidis (Ingiltere/für ECA)
Lars-Christer Olsson (Isvec/ European Leagues)

Oy verenler bunlar!

Olsson hasta oy vermiyor. 17 oy var. 9 alan alir

Antep de Konya da yerinde tercihler. İtiraz etmemek lazım. Alkol konusunda da sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. İnsanlar alkole rahatça ulaşacaktır. Burada İzmir neden yok sorusu sorulmalı. Kocaeli yerine İzmir olabilirdi. Kocaeli'nin Türkiye tanıtımı açısından ne faydası var merak ediyorum.

Niye etmeyecekmişim bir sürü turist çekebilecek, tanıtılabilecek yer varken o şehirlerin seçilmesini gayet sorgularım. Burada mesele bahsi geçen şehirleri sevmemek veya önyargılı olmak falan değil konyada 4 sene yaşadım ben, ara ara da giderim sevdiğim bir şehirdir mesele bu değil.

Geri
Üst Alt