Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.840
- 17.598
- 1.918
Bize verirlerse UEFA 150 milyon euro daha fazla kazanacakmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz egzajere ettim ama problem yaşanması gayet olası... Ha Konya şehri hali hazırda turist çekiyor zaten Mevlana'dan dolayı, turist görmüyor falan değiller ama işte Mevlana'yı ziyarete gelen turist ile futbol turisti arasında dağlar kadar fark var.
Yav Izmir'in neden olmadigi ortada degil mi de bunu sormak lazim diyorsunuz.
Cevabi belli herkes biliyor sonucta.
Sonradan yapilan stadlar böyle bir turnava icin kücük degilmi?
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haber - Atatürk Olimpiyat Stadı Yeniden Yapılacak!Almanlarin sansi stadyum kapasiteleri daha fazla. 290 bin daha fazla bilet satiyorlarmis ama 150 milyon euronun yaninda maddi olarak onemli degil.
Bence eksigimiz Izmirin olmamasi. Oraya en az 40 bin kisilik stad yapilmaliydi. Ayrica Ataturk olimpiyat stadi revize edilecek mi? Ben olsam orayi 100 bin kisilik yaparim.
Antep de Konya da yerinde tercihler. İtiraz etmemek lazım. Alkol konusunda da sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. İnsanlar alkole rahatça ulaşacaktır. Burada İzmir neden yok sorusu sorulmalı. Kocaeli yerine İzmir olabilirdi. Kocaeli'nin Türkiye tanıtımı açısından ne faydası var merak ediyorum.