Alp Er Senturk
Sarı Üye
- 29 Ağustos 2018
- 689
- 225
- 193
Bize vermeyecekleri çok açıktı. Karın ağrıları devam ediyor avrupalıların bize karşı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize vermeyecekleri çok açıktı. Karın ağrıları devam ediyor avrupalıların bize karşı.
Çünkü tanıtıma futbol ile ilgili koyabileceğimiz şeyler kısıtlı olduğu için.Ulan insan, futbolla ilgili bir tanıtım videosuna hangi akla hizmet Nusret'i koyar ?
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, UEFA'nın EURO 2024'ü Almanya'da düzenlenmesi yönünde karar vermesini yorumladı.
Türkiye'nin de aday olduğu yarışta Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2024, Almanya'ya verilmişti.
Habertürk'te yer alan habere göre; Almanya ziyareti kapsamında Köln'de gazetecilerle bir araya gelen Başkan Erdoğan'a bu konu soruldu.
Başkan Erdoğan, "Açık konuşayım, çok da önemsemedim. Bu hep böyle dönüyor. İki dünya kupasını veriyorsun, bir Avrupa kupasını veriyorsun. Aynı ülkede bunu yapıyorsun. Türkiye'ye gelince şöyle böyle diyorsun. Tesis ise bizim şu anda Almanlardan geri kalan bir halimiz yok. Çok modern ve kilometre olarak çok daha iyi tesislerimiz var. Hayırlı olsun. Neticede masraftan kurtulmuş olduk." diyerek yanıt verdi.
.
Muhakkak ondandir. Yahu daha Stadlarin bitmemis, Hotellerin Problemli, Bazi sehirlerde istedigin gibi Yasama imkanin yok ( Uefa raporunda yaziyor. Git Antepe Almanya- İngiltere izle . Yaninda Alkol felan olsun). Cignerler seniBize vermeyecekleri çok açıktı. Karın ağrıları devam ediyor avrupalıların bize karşı.
napar bu elçi? Görevi nedir yaniVay be Alman futbol federasyonu Philipp Lahm'a Euro 2024 elçiliği için 250.000€ verecekmiş.
sent via GSC
Almanya nın "yüzü" oluyor. Her yere gidiyor her türlü organizasyona katılıyor konuşmalar yapıyor sunumlar yapıyor vs.napar bu elçi? Görevi nedir yani
em'in yüzü sen olacaksin, hersey'den sorumlusu sensin. Bokluk cikarsa GG (böyle biliyorum)napar bu elçi? Görevi nedir yani
hangi rus yaAlmanya nın "yüzü" oluyor. Her yere gidiyor her türlü organizasyona katılıyor konuşmalar yapıyor sunumlar yapıyor vs.
Yani kısacası Almanya nın temsilcisi oluyor.
Hani dünya kupasında şu sarışın Rus kadın vardı ya hatta bizim stada maç izlemeye falan da gelmişti, o da Rusya için elçilik yapmıştı 2018 dünya kupası için.
sent via GSC
Nasıl kaçırdın yav kadın internette fenomen falan oldu güzel diye.hangi rus ya
inanamıyorum suan rusu kacırdık lahm ı mı öğrendik şimdi
rusu alalım derhal.
Nasıl kaçırdın yav kadın internette fenomen falan oldu güzel diye.
sent via GSC