Haber UEFA, Fenerbahçe’ye Soruşturma Açıyor İddiası!

O kadar cehalet akıyor ki paçalarından, adam bunu yapıyor hem de hava atacağım diye röportajını veriyor “ Biz böyle yapmasaydık, Asensio’yu alamazdık” diyor. Gazeteci kılıklı tipler bunu manşetlere taşıyor sıra sıra

Ben böyle bir akıl tutulması görmedim, suç olan bir şey yapılmış bir de övülüyor. Gerçekten çok tuhaf bir camia oldu bunlar. Bir aklı selim akil insan da çıkıp noluyor lan demiyor. He gerçİ akil insanları Aziz, Şekip falan öyle bir camia.

Sonra da çıkıp her takım yapıyor diyorlar, her takım yapıyorsa bile (ki bence de yapıyor)
1- Paranın bir kısmını böyle karşılıyor, yüzsüzce tamamını oradan karşılayıp kör göze parmak yapılmıyor.
2- Yöneticisi bunu açık açık söylemiyor.

Bilerek yapıyorlar herhalde, bence transfer yasağı kesin gibi lobileri devreye girmezse puan cezası da çıkabilir, zira aleni bir usulsüzlük ve itiraf var.

Transfer yasagi + 1 yil men . Sadece TR kulvari ve gelirlerinin minimum olacagi, giderlerinin zirve olacagi sezonda transfer yapamayip cokmeleri inanilmaz olur.

Ama o denli bir beklentim yok acikcasi. Max transfer yasagi ve kontrol+ para cezasi gelebilir diye dusunuyorum.

Geri
Üst Alt