UEFA, FFP Çerçevesinde Beşiktaş Kulübü ile İlgili İnceleme Başlattı

ne alaka reis adam olsunlar işte

"Beşiktaş ile beraber incelemeye alınan diğer kulüpler ise Liverpool, Monaco, Roma, Inter, Krasnodar ve Sporting Lizbon." bunlarıda mı tınlamıyorlar ülke olarak

Onlar bir sekilde yirtar abi , misal Real Madrid var Barcelona var onlara dokunmuyorlar borclari ortada.

ülke olarak nasil yönetildigimizin göstergesi, seni ülke olarak kimse tinlamiyor sen kina yakiyorsun burda. bugün sikecilere yarin sana.
GSli olmadiğin konusunda süphelerim olmustu. Su anda bu süpheleri tamamen ortadan kaldirdin. Tesekkür ederim.

Bjknin aldiği cezasinin ülkeyle ne alakasi var? Fransiz, İngiliz ve İtalyan takimlari da FFP incelemesine takildilar.

Yav daha yeni PSG ve City'ye 60 milyon Euro ceza kestiler, yaparsan apır sapır işler cezayı keserler, kurallarına uyacaksın adamların bu kadar basit, ülke olarak tınlanmamak ne alaka

Onlar bir sekilde yirtar abi , misal Real Madrid var Barcelona var onlara dokunmuyorlar borclari ortada.
bu ffp olayını iyice derinlemesine bilmek lazım onunda borcu var bununda borcu var onlarda ceza almalı demek yanlış.
tamam pek çok konuda uefa da sucsuz değil (fenerden rüşvet olayı dedikoduları!)ama burada bjkyı de koruyacak değilim. vatan millet olayuı değil ne pislik olduklarını biliyoruz.
adamlar at şikeside yapıyor sahte evraklada uefayı kandırmaya kalkıyor. keşke binbeter olsalar.

Yav görende real ile barca'nın mali tablolarını çok iyi biliyosun sanacak, hangi kriteri yerine getirmemişlerde ceza vermemişler? Şu kadar borcun varsa şu kadar ceza alırsın gibi bir olay değil ki FFP

tff'de ceza yağdırmış boş durmamış

gaziantepspor kulübü teknik sorumlusu okan buruk'un 21.09.2014 tarihinde oynanan fenerbahçe a.ş. - gaziantepspor spor toto süper ligsüleyman seba sezonu müsabakasında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakada soyunma odasina ve yedek kulübesine giriş yasaği ve 13.000 tl para cezasi ile cezalandırılmasına,

Bence Okan baya sakindi orada. Ben olsam ana avrat düz giderdim böyle bir penaltidan sonra.

Bence Okan baya sakindi orada. Ben olsam ana avrat düz giderdim böyle bir penaltidan sonra.

yahu bişey mi dedi ki ben dinledim böyle ceza alacak bişey söylediğini hatırlamıyorum
hakemleri eleştirmek suç mu yoksa artık

biz buraya kazanmaya geldik iyi futbol oynadık yanlış kararla olmayan bir penaltı verildi falan dedi aynı şey bana olsa verilmezdi dedi

Okan Buruk'tan Maç Sonu Açıklamalar | İzlesene.com Video

burda ceza almasını gerektirecek en ufak bişey yok

ibrahim kızıla vereceklerine okana verdiler sanırım

Yav görende real ile barca'nın mali tablolarını çok iyi biliyosun sanacak, hangi kriteri yerine getirmemişlerde ceza vermemişler? Şu kadar borcun varsa şu kadar ceza alırsın gibi bir olay değil ki FFP
Real Madrid, FFP nedeniyle 2 senedir oyuncu satmak zorunda kaliyor. O satislar olmadan o transferleri yapamazlardi. PSG FFP nedeniyle Di Mariayi alamadi. Juventus oyuncu satislariyla zarari 7.5 milyon euroya indirdi. Yoksa onlarda oyuncu satacaklardi.

biz bile senelerden beri okadar ugrastimiz halde para cezasi yemistik bakalim besiktas gibi bu ise hic önem vermeyen takimlarin durumu ne olacak

Akşam Ünal Aysal Başkanımızın açıkladığı resmi tablolar azcık beyni olanlar için zaten yeterli ,
taraftarlıkla , tarafgirlikle sıvanamayacak bir durumdu akşamki açıklanan rakamlar ,
öz sermaye rakamları idi galiba -15 milyon , fener -240 , kargaspor -360 ,
birde sanırım alacak verecek karşılaması ile ilgili bir rakam vardı kargalarda 114 milyon 'a karşılık 460 milyon luk bir negatiflik vardı , ayrıca borçlardaki döviz cinsinden olanların oranı konusundada kargaspor felaket durumda bu konudada en iyi durumda olan biziz son denizbank anlaşması çok önemli idi ,
Ve tüm ortadaki resmi tarafsız rakamlara rağmen bu forumda dahi batık olan batacak olan olarak görülen biziz birde medyaya laf ederiz !

Başkan rakamları açıkladıktan 1 gün sonra FFP geldi.:)

Geri
Üst Alt