GSC Haber UEFA, Galatasaray'a Ceza Verdi: Anfield'da Galatasaray Taraftarı Olmayacak

bu karar topcuları hırslandırır

Şerefsiz itler politikayı karıştırıyorlar futbola

İnstagramda şamp ligi hesabının videolarına milyonlarca hit vermeye devam

Deplasman taraftarımız, Juventus deplasmanında ne yaptı da deplasman cezası veriyorsun it oğlu it @UEFA

Sen önce git şike yapan takımları küme düşür. Şike yapan bazı oç takımlara kendi liginde ceza kesmiyorlar. Sonra o şerefsizler sağda solda rakipleri hakkında atıp tutuyor. Sen önce Nottingham deplasmanında pislik yapan çobanispor taraftarını cezalandır. İt oğlu itler.

Ben sizin asıl notunuzu Kerem transferi mevzusunda vereceğim. Bu çobanispor denen yavşak kulübe bu sene için puan silme cezası vermezseniz siz de satılık rüşvetçi şerefsizlersiniz demektir.

İt oğlu itler! Ben boşuna Avrupa Süper Ligi projesini desteklemedim.

Uefa hiç şaşırtmıyor. Allah göstermesin iran savaşını bahane edip maçı başka ülkeye bile alabilirler. Bu şerefsizliği yaparlar daha öncede yaşadık bunu.

Olsun bu bizim oyuncuları sahada hırslandıracaktır , belki hayırlı olur , fbtff 12 yıldır yapıyor aynı şeyleri

TFF stylaaa geçen UEFA efendi ol o kupayı da alır aklını da alırız haaa
:emrah:

Bizim taraftarın Anfield'ın karizmasını çizeceğini anladılar demek...

Harbi Juve maçında ne oldu lan? Hiç haberim olmadı benim?

O zaman şikecileri Avrupa’dan men etmeleri gerekiyor. Nottingham maçında o kadar meşale sahaya fırlatmışlardı ve bütün koltukları sökmüşlerdi.

Oldu olacak hakem olarak Yasin Kolu atayın VARa da Turgut Domal denilen iti verin koduğumun uefası!

Rabbime dua ediyorum şu Liverpool’u bir eleyelim ondan sonra görecem ben Liverpool burada anahtar ben diyim size o turu geçtiğimiz anda bu ekip gaza gelir vitesi 5e takar sonrası Allah Kerim

Geri
Üst Alt