Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zelalem + Arsenal'in 3 numarası ve 10 numarası çok iyi oyuncular. Bizim savunma da rezil olunca fark kaçınılmaz oluyor. Galatasaray'da kaleci yetiştirilmiyor. Net kere net. Defans için de Recep Burak'ı alabilirdik buraya. Kaleci için Eray'ı , orta saha için de Ontivero olabilirdi. Belki o zaman bir şansımız olurdu.
öyle kafaya göre her oyuncuyu alamıyorusn en fazla 96 doğumlular oynuyor. ayrıca bu takımın totalde en sağlam yeri stoperleri fakat hoca öyle bir orta saha ile çıktıki defans yönü olan sadece birhan ve az biraz da çetin var bu sonuç kaçınılmazdı. bekler tek başlarına o fzikdeki oyuncularla baş edemeezdi. ayrıca bu kaleci 95-96 jenerasyonun 3.kalecisi idi. federsayon 2 yıldır u18 i kaldırıp u19 yaptıği için ara jenerasyon oldu 96-97 jenerasyonlarından bu takım oluşdu.
tam 19 olması önemli değil. önemli olan 19 altı olması. siz eray,ontivero,burak gibi isimleri yazınca ben kafaya göre isim alamıyorsunuz yazdım. bu takımın en iyi yeri ise kesinlikle orta saha değil. birhan ve çetin dışında orta sahada potansiyeli yüksek oyuncumuz az. stoper ise sırayla gökcan-muhammed ali kurt- furkan-yusuf bu takımın en zengin ve potansiyelli pozisyonu.kafaya göre oyuncu mu aldım ? recep burak 27 kasım 1995'de doğdu yani tam 19'unda bile değil. ontivero'ya da şimdi baktım yaşı 19 değil 20'miş. U19 takımında en sağlam yerimiz orta sahadır. Defans Anderlecht maçında da s.o.s veriyordu. Defansa top bile gelmeden orta saha uzaklaştırıyordu zaten. Kaleci zaten kova kaleci. Son yediğimiz gollerde defansla birlikte suçu en fazla olan isim. Zaten biz kaleci yetiştiremiyoruz. Eray , İsmail hiçbirinde kaleci yeteneği yok. Fizik ve kondisyonlar da kötü olunca farklı yenildik. son cümlelerindeki bilgileri bilmiyordum öğrenmiş oldum.
tam 19 olması önemli değil. önemli olan 19 altı olması. siz eray,ontivero,burak gibi isimleri yazınca ben kafaya göre isim alamıyorsunuz yazdım. bu takımın en iyi yeri ise kesinlikle orta saha değil. birhan ve çetin dışında orta sahada potansiyeli yüksek oyuncumuz az. stoper ise sırayla gökcan-muhammed ali kurt- furkan-yusuf bu takımın en zengin ve potansiyelli pozisyonu.
Tam 19 olsaydı güzel bir takım kurabilirdik. 19 yaş altı çok saçma. 19 yaşından büyükler oynayamaz diye bir kriter konulursa daha iyi olur. Sonuçta tam 19 yaşında olan oyuncular as takımlarında oynayamıyor , U19 liginde de oynayamıyor arada kalıyor böyle. Bana kalırsa en iyi yerimiz orta saha. Ama defans değil sebebine gelirsek de hızlı ve tekniği iyi olan oyunculara karşı bir şey yapamıyorlar. Yukardaki saydığın oyunculardan Furkan ve Gökcan'ı beğendim Yusuf'u hiç beğenmedim.
hızlı oyuncuya destek vermezsen kimse bir şey yapamaz geçer gider stoperin yanından, burda orta sol ve sağ iç de oynayan oyuncuların desteği çok önemli.. gökcan ve muhammed dediğim gibi en iyi stoperlerdir. muhammed in şu an parmağı kırık oynayamıyor. yusuf ise potansiyelli oyuncudur fakat önceki yıl ayağı kırıldı yani son 1.5 yılı çok az maç yaparak geçirdi. doğru dürüst bu sene oynamaya başladı. elde stoper çok furkan ı rize de de takip eden biriyim. hep stoper hem sol bek oynar ama bu yıl yedek tercih ediyor hoca. daha veysel var saymadığım. evet birhan tüm akademide ki en potansiylli isimdir bunu çok kez belirttim burda. çetin ise geçen yıl gelip inanılmaz bir yükseliş yaptı. sene başında kaan baysal, a takıma alınırken twitter üzerinden yazdıklarımı bilirler takip edenler Çetin hakkında. kesinlikle o kampa gitmeliydi.
Sakat olduklarını bilmiyordum. U19 takımını da geçen seneden beri takip ediyorum ondan önceki seneler ve jenerasyon hakkında bir bilgim yoktu. Sadece anlık durumlara göre bir yorum yapabilme şansım var. Kanat oyuncular yok koca takımda. Bekler de kötü oynayınca skor kaçınılmaz oldu. Dediğim gibi Gökcan ve oyuna sonradan girmesine rağmen iyi katkı yapan Furkan'ı beğendim. Yusuf baya bir kademe hatası yaptı maçta. Oyun sistemimiz hiç yok gibi. Top Altuğ'a gelecek de öyle gol atma şansımız olacak veya duran toptan bir gol bulursak öyle. Şu an onlar için bu maçlar gelecek senelere göre hazırlık olabilir ama yabancı takımlar bu maçlara profesyonel diyorlar.
97 jenerasyonumuz sıkıntılı, takımın yarısı sene başı gönderildi. geçen yıl u17 lgi sonuçlarına bakarak az çok bunu anlayabilirsiniz. bir de dedğim gibi 96 lılar ara jenerasyona düşünce 96-97 birleştirildi. daha önce bir arada çok az oynamış bir kadro var şu anda. kanatta ise en iyi ismimiz Doğuş Can ilk maçda sakatlandı ve omzundan ameliyat oldu. 97 yaş grubunda Türkiye deki en iyi kanatdır. onun olmaması bizi çok zorlayacak.
b
bizim takım komple sakat heralde antrenör de sakatlanacak böyle giderse![]()
Yapabilecek birşey yok o konuda. üst üste geldi sadece. muhammed ve doğuş bu kadroda olsa belki yine yenilirdik fakat hep oyun hem skor farklı olurdu. arsenal in bu jenerasyonu çok iyi ayrıca.