Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar takip etmedim çok sevindim gerçekten o zaman bizim çocuklar iyi bu sevindirici.Evet 6 puanımız oldu. Ama gruptan çıkması kesin gözüyle bakılan Dortmund'un 3 maçta 0 puan alması da çok şaşırttı beni. Dortmund'u ve Anderlecht'i deplasmanda yenebilirsek lider çıkma şansımız var. Şu an büyük avantaj oldu gruptan çıkmamız için.
Anderlecht'in 10 numaralı oyuncusu ;
Alper Ademoglu - Oyuncu profili - Transfermarkt
Acaba nasıl bir çocuk , yada maç oynanırken hemen takibe alındı mı ?
Yurt içinde ki yerlilerin fiyatları malum , böyle oyuncuları izleyip , eğer bir şeyler vaad ediyorlar ise hemen bünyemize katmak şart yoksa beli doğrultamayız.
Anderlecht'in 10 numaralı oyuncusu ;
Alper Ademoglu - Oyuncu profili - Transfermarkt
Acaba nasıl bir çocuk , yada maç oynanırken hemen takibe alındı mı ?
Yurt içinde ki yerlilerin fiyatları malum , böyle oyuncuları izleyip , eğer bir şeyler vaad ediyorlar ise hemen bünyemize katmak şart yoksa beli doğrultamayız.
golü atti
bu gibi takımlardan oyuncuyu alamazsın, oyuncuda gelmez zaten. biz elimizdekileri oynatamıyoruz. adam salakmı gelecek 23-24 yaşına kadar kiralanacak sonra ver elini 2.lig
Hayırlısı olsun , İnşallah kazanan taraf biz oluruz.
Orası öyle ancak iyi bir planlama ve kalkınma şart hem genel olarak hemde altyapıda bakalım bunu yapacak başkan ve teknik direktörümüz olacak mı , bekleyip göreceğiz.