Tebrikler aslanlar saniyorum 6 puanimiz oldu yanlissam düzeltin.

Evet 6 puanımız oldu. Ama gruptan çıkması kesin gözüyle bakılan Dortmund'un 3 maçta 0 puan alması da çok şaşırttı beni. Dortmund'u ve Anderlecht'i deplasmanda yenebilirsek lider çıkma şansımız var. Şu an büyük avantaj oldu gruptan çıkmamız için.

Evet 6 puanımız oldu. Ama gruptan çıkması kesin gözüyle bakılan Dortmund'un 3 maçta 0 puan alması da çok şaşırttı beni. Dortmund'u ve Anderlecht'i deplasmanda yenebilirsek lider çıkma şansımız var. Şu an büyük avantaj oldu gruptan çıkmamız için.
Bu kadar takip etmedim çok sevindim gerçekten o zaman bizim çocuklar iyi bu sevindirici.

Bu arada maç durmuş. Türk seyirciler sahaya meşaleler atmış. Şu an oyun durmuş vaziyette. 5 dakikadır maç oynanmıyor.

GS taraftarları ;

B3T9I6JIcAAjU7p.jpg

Anderlecht'in 10 numaralı oyuncusu ;

Alper Ademoglu - Oyuncu profili - Transfermarkt

Acaba nasıl bir çocuk , yada maç oynanırken hemen takibe alındı mı ?

Yurt içinde ki yerlilerin fiyatları malum , böyle oyuncuları izleyip , eğer bir şeyler vaad ediyorlar ise hemen bünyemize katmak şart yoksa beli doğrultamayız.

Şu maçta en kötü beraberlik almamız lazım eğer gruptan çıkmak istiyorsak.

bu gibi takımlardan oyuncuyu alamazsın, oyuncuda gelmez zaten. biz elimizdekileri oynatamıyoruz. adam salakmı gelecek 23-24 yaşına kadar kiralanacak sonra ver elini 2.lig

Anderlecht'in 10 numaralı oyuncusu ;

Alper Ademoglu - Oyuncu profili - Transfermarkt

Acaba nasıl bir çocuk , yada maç oynanırken hemen takibe alındı mı ?

Yurt içinde ki yerlilerin fiyatları malum , böyle oyuncuları izleyip , eğer bir şeyler vaad ediyorlar ise hemen bünyemize katmak şart yoksa beli doğrultamayız.

Hayırlısı olsun , İnşallah kazanan taraf biz oluruz.

bu gibi takımlardan oyuncuyu alamazsın, oyuncuda gelmez zaten. biz elimizdekileri oynatamıyoruz. adam salakmı gelecek 23-24 yaşına kadar kiralanacak sonra ver elini 2.lig

Orası öyle ancak iyi bir planlama ve kalkınma şart hem genel olarak hemde altyapıda bakalım bunu yapacak başkan ve teknik direktörümüz olacak mı , bekleyip göreceğiz.

Buğra Yetkin sakatlanmış yerini Maestro Çetin Turan'a bırakmış. 2 gol atacağız içime öyle doğdu :)

bizim ülkemizdeki taraftar yapısı ile bu imkansız. bunu yapacak adam 2.yenigiden sonra taşlanır stadta
Hayırlısı olsun , İnşallah kazanan taraf biz oluruz.

Orası öyle ancak iyi bir planlama ve kalkınma şart hem genel olarak hemde altyapıda bakalım bunu yapacak başkan ve teknik direktörümüz olacak mı , bekleyip göreceğiz.

bu alper ademoglu nu gerçekte hiç izlemedim ama fm 2015 de müthiş oyuncu oluyor ilerliyen sezonlarda

Arsenal'e karsi 1-0 öne gectik. 4-0 yenmedigimiz sürece ikinci olma sansimiz yok galiba.

Geri
Üst Alt