UEFA, Kararını Bugün Açıklayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırbistan liginde 2013-2014 sezonu puan sıralamasında, uefa tarafından avrupa liglerine katılımı men edilen kızılyıldız ardından 2. Sırada gelen partizan belgrade takımı uefa'yı protesto ettiğini bildirerek şampiyonlar ligine katılmayacağını açıkladı.

yok, yerine cok önemli tercüme hatasini bulan sivas katilacakmis, hemde ön elemesiz. :)

Ben UEFA'nın işine geldiğine ceza verdiğini kabul ediyorum. Ama suçsuza ceza vererek değil bu yanlılığı. İki suçlu arasında güçlüyü ayırıyor. Mesela Fener net şike yapmış bu belli. Ama Lyon-Zagreb maçı dünyadaki en net, en büyük şikedir. O'na ceza veremez. Fransa-İrlanda maçını katleden hakemi mesela hemen başka maçlara verirler ama Fransa aleyhine karar verseydi, hakemi yakarlardı.

City ve PSG durumunda bir Doğu Avrupa takımı olsa harcarlardı. Yani ne fener suçsuz ne uefa tarafsız ve adil. İkisi de köhnemiş.

SPORX.COM‏@sporx

SON DAKİKA 2: KIZILYILDIZ'I ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN MEN EDEN EDEN UEFA, SIRBISTAN FUTBOL FEDERASYONU'NA SORUŞTURMA AÇACAK!

SPORX.COM‏@sporx

SON DAKİKA 3: UEFA'NIN SIRBİSTAN FUTBOL FEDERASYONU'NA AÇTIĞI SORUŞTURMADA SORDUĞU SORU: "BU TAKIMA NASIL LİSANS VERDİNİZ?"

bunlar niye heycanlandı

Av.Emre ‏@aAdvo 5 dk.

140 milyon lira vergi borcu olan lobici klube sadece 120 bin € ceza ver gariban kızilyildiz'i men et..Uefa çok adil çok

şu tipine koduğumun aklına bak

Fenerli Mert ‏@mert_baydar 5 dk.

@aAdvo Güçlerinin yettiğine verirler anca ceza. City Psg Gs dokunulmaz

mkboran ‏@mkboran 2 dk.

@aAdvo Bu vergi kaçakçılarının lobi faaliyetleri sandığımızdan çok daha güçlü, çok daha kirli galiba...

:DD:DD:DD:DD:DD:DD

cuma cuma bol küfür ettirecekti

Ceza çıkmak zorunda yani isterse vermesinler UEFA kendiyle çelişir. Sivas'ta şike , Eses'te teşvik var dediği için Fb'ye kitlediler.

Uefa,Sivas'a ceza verirse ben Trabzonspor'dan bir açıklama beklerim.

TFF ligleri tescil etmiş seneye Galatasaray'ın direkt olarak CLye katılacağını açıklamış. Çok şaşırdık.

Kızılyıldız için Beşiktaş gibi sahte evrak olduğu söyleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt