UEFA, Kararını Bugün Açıklayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Eskişehirspor ve Sivasspor'un Avrupa kupalarına katılıp katılamayacağı bugün belli olacak. Karar sadece bu iki kulüpte değil, Karabükspor ve Bursaspor'da da heyecanla bekleniyor.

UEFA, Eskişehirspor ve Sivasspor hakkında 2011 yılındaki Şike Davası kapsamında, 21 Mayıs'ta disiplin soruşturması başlatmıştı.

İki kulüp hafta başında İsviçre'nin Nyon kentinde sözlü savunmalarını yaptı. Savunmaların yeterli bulunmaması halinde UEFA, Eskişehirspor ve Sivasspor'un Avrupa kupalarına katılma hakkına tedbir koyarak, dosyayı Disiplin Kurulu’na sevk edecek.

UEFA kurallarına göre, takımların Avrupa kupalarında yer alabilmeleri için dolaylı ya da doğrudan herhangi bir şike sürecine karışmamış olmaları gerekiyor.

UEFA’dan 1 kulübe men cezası gelmesi durumunda Karabükspor, 2 kulübe men cezası gelmesi durumunda ise Karabükspor ve Bursaspor’a Avrupa Ligi’ne katılım hakkı doğacak. Kasımpaşa, ligi Karabükspor’un üzerinde bitirmesine rağmen UEFA Kulüp Lisansı alamadığı için Avrupa kupalarına katılamıyor.

Kaynak: Ntvspor

infantino-kadar-erken-olursa-o-kadar-iyi-olur-2109060.Jpeg

Ceza aldıkları takdirde, şike sahaya yansımadı saçmalığıda son bulmuş oluyor.

iki takımdanda nefret ediyorum inşalah ceza alırlar.şikeci köpekler...

Acaba bize de sıra gelir mi , bizi de alsınlar avrupaya :p

Bursaspor açıklama yapacak mı acaba böyle bir durumda. Onları da bir şekilde böyle bir açıklama yapmaya yönelten biri veya birşey çıkacak mı merak ediyorum.

Karabük, kendilerine sıra gelirse gelişecek olanları az çok tahmin edebildiği için o açıklamayı yaptı, yaptırılmak zorunda kaldı belki.

[attachment=10622:upload_2014-6-6_14-2-55.png]

Oooo fena yerden yakalamışlar bence Fener'i de kurtarır bu yanlışlık.

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-6_14-2-55.webp
    upload_2014-6-6_14-2-55.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 388
Bursaspor açıklama yapacak mı acaba böyle bir durumda. Onları da bir şekilde böyle bir açıklama yapmaya yönelten biri veya birşey çıkacak mı merak ediyorum.

Bursa başkanı birkaç gün evvel tam zıddı bir açıklama yaptı , %90 avrupadayız gibi ,

bundan sonrasını bilemem ama bugüne kadarki süreçte eğilip bükülmeyen birkaç camiadan biri oldular .

Bursa başkanı birkaç gün evvel tam zıddı bir açıklama yaptı , %90 avrupadayız gibi ,

bundan sonrasını bilemem ama bugüne kadarki süreçte eğilip bükülmeyen birkaç camiadan biri oldular .

Sercan, Vederson... falan bükerler mi acaba onları da tehditle bir şekilde. O düşündürdü beni bir an.

Karabük gitmezse bursadan sonra gelen takımın gitme hakkı varmı ?

uefa son saatlerini yasiyor sivas indirdi adamlari

Bunlar da cezayi yedikten sonra ayni Aziz gibi konusmaya baslarlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt