UEFA kupası eşleşme ihtimalleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bir klüp gelir ve biz onu elersek biz o moral ve kendimize güvenle final çıkma şansımız kat ve kat artar ve güçlü bir rakip i de saf dışı bırakmış oluruz.

Ben Lech Poznan diye umuyorum. Tabii küçümsememek kaydıyla.

Şu son 32'yi kafamız rahat geçsin istiyorum yeter ki.

benficanın kadrosu guzel metalist bize uyguladıgı taktigi uygulucak belli benfica gol atarsa bozulur taktikleri

36' Racing De Santander (2-0) Manchester City

33' Paris Saint Germain (2-0) Twente Enschede

36' Benfica Lissabon (0-0) Metalist Kharkiv

35' Olympiakos Pireus (0-0) Hertha BSC Berlin

32' UC Sampdoria (0-0) FC Sevilla

33' VfB Stuttgart (1-0) Standard Liege

35' NEC Nijmegen (0-0) Udinese Calcio

35' Tottenham Hotspur (0-2) Spartak Moscow

kura çekimini eurosport dışında bi kanal veriyormu kesin bilgisi olan bi arkadaş cevaplarsa sevinirim...

Benfica daha güzel oynuyor çok net 3 tane kaleci ile karşı karşıya pozisyon kaçırdılar.Biri dışarı,biri direkten,birini kaleci kurtardı.Benfica gol atsa arkası gelir.

benfica bize karşıda gol kaçırmışdı maç 0-0 iken desantics çıkarmışdı daha doğrusu ama o gün kaybettiler tabi karşılarında galatasaray yok metalist bizim o günkü futbolumuzu oynaması mümknün değil ama inş bi süpriz yaşanmaz ve lider bitiririz..

benfica bize karşıda gol kaçırmışdı maç 0-0 iken desantics çıkarmışdı daha doğrusu ama o gün kaybettiler tabi karşılarında galatasaray yok metalist bizim o günkü futbolumuzu oynaması mümknün değil ama inş bi süpriz yaşanmaz ve lider bitiririz..

O onların tek pozisyonuydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt