UEFA kupası eşleşme ihtimalleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kralı gelse affetmeyiz. Yeterki her zaman oynadığımız gibi oynayalım.

Biz ki oyuncular yürekten inandığı zaman; Real Madrid, Milan, Arsenal, Barcelona, Juventus, Manu, Liverpool gib takımlara kök söktürmüş takımız.

mücadele falan tamam da ne ballı takımmış bu metalist. cardozo nun topu direkten döndü üstüne geldi metalist attı.

neyse gelsin ismi düzgün bi takım onu eleyelim hem kendimize güvenimiz de artar. daha sağlam adımlarla yolumuza devam ederiz

harbiden renkdas anca bu kadar olur bu balla bunlar istanbuluda sevdiler final oynarlarsa sasırmam bu aksam baya supriz sonuclar cıktı:eek:

Herkezde bir ukrayna hırsı yenilen pehlivan gürese doymaz hesabı :D Bak fiorentina güzel diyorum MOR MOR ...

Ben Takımıma Güveniyorum

Rakip Kim olursa Olsun Sahada Eziliceğimizi Sanmıyorum

yeterki Herkes Giydiği Formanın Hakkını versin

Bu Arada Herkesin Ağzında Bir Laf Sakız Gibi Kadıköyde Final Ama Rakipler Çıkınca Zor,yeniliriz,geçemeyiz,eleniriz Daha ilk turdan Bu Tür şeyler Duymak bana Çok Saçma Geliyor

Finali Düşünüyorsak Rakibin Zoru Kolayı olmaz

Şampiyonlar liginden gelecek herhangi bir takıma sırayla eleniriz.Aalborg dahil.Hiç ümitli değilim.

Bu lafını totem kabul ediyorum abi.:)

Bu sene CL takımlarının hepsi bomba. Tabii ki bize gelebilecekler arasında gerçekten kuvvetli iki takım duruyor. Ama eninde sonunda karşılaşacaksın. Kim gelirse gelsin şansımız yüzde 51. Zira bu sene çok farklı oynuyoruz Avrupa'da. Kaybettiğimiz Metalist maçında bile iyi oynamıştık. Oynamaya da devam edeceğiz.

Bu lafını totem kabul ediyorum abi.:)

Bu sene CL takımlarının hepsi bomba. Tabii ki bize gelebilecekler arasında gerçekten kuvvetli iki takım duruyor. Ama eninde sonunda karşılaşacaksın. Kim gelirse gelsin şansımız yüzde 51. Zira bu sene çok farklı oynuyoruz Avrupa'da. Kaybettiğimiz Metalist maçında bile iyi oynamıştık. Oynamaya da devam edeceğiz.

Yanlız o kadar keyifli bir UEFA oldu ki.

Grup 2.si takımlar:

Stutgart,Tottenham,Ajax,Milan,Deportivo,Valencia,Twente ve Galatasaray.

CL'den gelecek takımlar:

Bordeux,Werder Bremen,Shaktar,Marsilya,Fiorentina,Zenit ve Kiev.

Çok keyifli ve bizim için çok zorlu maçlar olacak.Korkum Werder ve Zenit'ten birini çekmemiz.

Kuzmanovic, Montolivo, Gilardino, Mutu, Pazzini diyorum. Arthemio Franchi diyorum. Morarırız diyorum. :(

Kardesim nedir bu hava yaa kim gelirse gelsin alayına haddini bildiririz yürüyoruz biz bu yolda and ictik uefa kupasına geyik yapıp ben biraz havayı dagıtmaya calısıorm herkez yandık abi bittik abi ... Bizim adamız GALATASARAY alayının da ... bu kadar . Biz ne artemiolar ne franciler gördük bu kadar kardesm bu kupa bizim olucak avrupa yine bizi konusucak ...

Kardesim nedir bu hava yaa kim gelirse gelsin alayına haddini bildiririz yürüyoruz biz bu yolda and ictik uefa kupasına geyik yapıp ben biraz havayı dagıtmaya calısıorm herkez yandık abi bittik abi ... Bizim adamız GALATASARAY alayının da ... bu kadar . Biz ne artemiolar ne franciler gördük bu kadar kardesm bu kupa bizim olucak avrupa yine bizi konusucak ...

Birak kardes aldirma benficaya da öyle diyorlardi aimardi nuno gomesdi... gördük benficayi... benim gönlümden geçen werder in gelmesi ve onlari eleyecegimize inaniyorum..:rolleyes::cool:

fiorentina la kafa kafaya oynarız ama kim cıkar bilinmez :S

ek olarak ilk maç nerde olcak???herkes farklı bişi diyo'''

en sastigim takim benfica oldu.adamlarda HICBISE yok .böyle mide bulandirici bir takim olamaz.birde portekizde namaglup mus galiba,hayret bir durum

Kim cikarsa ciksin icimde hicbir korku yok.

Hava sartlarinda dolayisiyla Zenit, Kiev ve Shaktar zor görünüyor.

Gönlümden ya Bordeux yada Bremen geciyor acikcasi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt