UEFA kupası eşleşme ihtimalleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serefsiz hakem 3 metre dısarda olan pozisyonu iceri tasımıstı

Şubartta Durumumuz Ne Olur Bilmem Ama Şuan Rakiplerimize Baktıgımda Hç Fark Etmez Diyorum.

Galatasaray olarak garip bir huyumuz var.Güçlü rakiplere karşı daha iyi oynuyoruz ve daha iyi mücadele ediyoruz.Bknz. Grubun üç önemli takımını yenerken en zayıf takımına mağlup olduk.Bu nedenle ben Kadıköy'e giden yolda karşımıza çıkacak rakiplerin sağlam rakipler olmasını tercih ederim.

Eğer Finali oynamak istiyorsak 3.tur da karşımıza çıkacak rakip kim olsun diye düşünmememiz gerekir.Önümüze gelen takım karşısında özellikle Benfica maçındaki futbolu sahaya yansıtarak başarıya ulaşmalıyız.

Ya hesap filan boş işler isterse united gelsin isterse şalvarspor biz oynar işimize bakarız.

bence milan gelsin şimdiden eğer finali istiyorsak kimin geleceğim önemli değil bu vakitten sonra

benficanin cikmasi icin olympiakosun berabere kalmasi benficaninda yenmesi gerek yalniz is burda bitmiyor. benficanin averaji -6, olympiakosun +2. yani benfica 9-0 yenerse metalist i ozaman cikiyo :D. ikili averaja bakilmiyor cünkü takimlar arasinda iki degil tek mac oynaniyor bunuda belirtiyim :)

ya biz bu kupada final istiyorsak kimin ne zaman geldiği önemli değil

amaç kupayı kazanmak yolumuza kimin çıktığı önemli değil

benficanin cikmasi icin olympiakosun berabere kalmasi benficaninda yenmesi gerek yalniz is burda bitmiyor. benficanin averaji -6, olympiakosun +2. yani benfica 9-0 yenerse metalist i ozaman cikiyo :D. ikili averaja bakilmiyor cünkü takimlar arasinda iki degil tek mac oynaniyor bunuda belirtiyim :)

yani imkansızdan biraz fazla

futbolda 9-0 olamaz diye bir kural yok yenerse görürsünüz :) adamların matematiksel olarak şansları devam ediyor valla acılarını metallisten çıkarırlarsa hiç şaşmam

Benfica bu kadrosuyla rahat birinci olması gereken bir takım ama neden böyle anlamakta güçlük çekiyorum.Karosu bizden porto dan çok daha kaliteli Avrupa da ilk 20 ye girecek kadrosu var.

Benfica bu kadrosuyla rahat birinci olması gereken bir takım ama neden böyle anlamakta güçlük çekiyorum.Karosu bizden porto dan çok daha kaliteli Avrupa da ilk 20 ye girecek kadrosu var.

biliyosunki kadronun iyi olmasıyla olmuyor metalistin kadrosu orta derecede ama adamlar ne yapıp edip maç kazanmasını biliyorlar

eger 2. olursak cl gruplarından gelecek hiç bir takımdan çekinmiyorum ama 1. olup da bencede olacagiz alman schalkeden cekiniyorum insallah elenirler veya bize cikmaz.

bekle bizi kadıkoy.

Schalke Grubran Çıkamaz.

Ama Çıkarda Bize Düşürse Hiç Sorun Olmaz Bu Sene Gerçekten Kötü Durumca Schalke

Renkdaş benfica çok yumuşak bir takım,ortasahada pres yapmıyorlar eğer karşı rakibinin ofans gücüde yüksek ise herzaman kötü sonuçlar alabilirler.Mesela bizim maçta bize neredeyse hiç pres yapmadılar ve bizde çok rahat top çevirdik özellikle 2.yarı,sonrada zaten sonuca gittik.He hücum varyasyonları anlamında çok önemli oyuncuları var gerek aimar olsun gerek gomes,suzao,reyes,cardozo,di maira bunlarıda kullanmak tdlerinin işi demekki şuana kadar iyi beceremiyormuşki uefada sonuncular.

Champions league'den gelen takimlar:

-Bordeaux

-Shakhtar

-Aalborg

-Dinamo Kiev

-Werder Bremen

-Marseille

-Fiorentina

-Zenit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt