UEFA kupası eşleşme ihtimalleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benfica avrupa'nın önde gelen kulüplerinden biridir.her yıl şampiyonlar liginde izlediğimiz takım bu yıl uefa'da.kendi evinde dev kulüplere bile geçit vermezlerdi ama bu yıl takım olamadılar.gruptan çıkamayacaklar ama yine de prestij açısından metalist gibi isimsiz bir takıma kendi sahalarında yenilmek istemezler.en azından 1 galibiyet alarak grubu tamamlarlar.bu yüzden favori benfica

benfica avrupa da yaşadığı rezilliği örtmesi için en azından kendi seyircisi önünde madara olmadan bir galibiyetle özür dilemek isteyecektir. Eğer istemezse o zaman yandık...

ŞL den gelen 8 takım içinden Kiew hariç hiçbirini rahat eleyemeyiz.

1.bile olsak Üst turda zor rakipler bekliyor bizi

O yüzden birinci olunca kek rakip gelecek diye kimse beklemesin

Ayrıca bence Metalist Benfica yı yenemeyecek

1. olursak şimdilik Lech poznan,aston villa,kopenhag ve braga geliyor...Haydi benfica yenilme şu metalistte...

1. Olursak:

A Grubundan: Schalke / PSG / Racing. (PSG Avantajlı, Schalke bay geçiyor, PSG vs. Twente)

C Grubundan: Sampdoria / Sevilla / Stuttgart. (3 ihtimalli)

D Grubundan: NEC / Spartak (2 ihtimalli)

Garantileyen Takımlar:

Braga

A. Villa

Kobenhavn

Lech.

2. Olursak:

Bordeaux

Bremen

Schaktar

Marsilya

AAB

Fiorentina

Kiev

Zenit

1. Olursak, bizi yenebilecek herhangi bir takım yok bence.

2. Olursak, Schaktar, AAB, Kiev, Bordeaux'u geçeriz gibime geliyor.

Yani her şekilde %75 avantajlıyız gibi gibi. Allah bozmasın :rolleyes:

Bu saatten sonra gelecek takimlar bizim için gerçekten bir anlam ifade etmemesi gerekiyor.

Bu saatten sonra tek bir hedefimiz var

Kadikoyde Kupayi kaldirmak evet bazilarina göre hala bir hayal olabilir belki de hayaldir ama bizim hedefimiz bu ve gerçekleştirememek için herhangi bir sebeb yok.

Ondan dolayı büyük takim küçük takim ayrimi olmadan kim gelirse gelsin eleyecegiz ve hedefimize yaklasacagiz mantigiyla gitmek bizi zafere goturecektir diye düşünüyorum..

Tahminlerimi sölemek istiyorum

1. ci olursa Sevilla ya da Aston Villa (tabi sevilla 3. cü olursa)

2.ci olurda sampiyonlar liginden gelecek takimi beklersek tek istegim var Bordeaux baska kimseyi istemiyorum onlarla bi hesabiz var bizim....

Saygilarimla

Kopenhag geliyor bize Kopenhag..:) İçime doğdu..

Gönlümden geçen takım Sporting Braga... PSG yada Sampdoria, Marseille yada Aston Villa gibi takımlarda rahatça geçebileceğimiz türden. En çekindiğim takımlar ise, Zenit, Sevilla ve Donetsk. Bana göre, "bu saatten sonra kim gelirse gelsin farketmez" safhasına henüz gelmedik. O dediğiniz çeyrek ve yarı final için geçerli. Şu anda akılcı olup bir üst tura geçmenin planlarını en iyi şekilde yapmalıyız. Gerçi, Linderoth'un dönmesiyle artık fazla bir korkum kalmadı. Servet'te devre arasında Marseille'ye giderse defanstaki problemlerdende kurtulmuş olacağız. Şu anki kadromuzla yarı finale kadar gidecek güçteyiz. Ondan sonrası zaten, futbol değil, ruh...

Gönlümden geçen takım Sporting Braga... PSG yada Sampdoria, Marseille yada Aston Villa gibi takımlarda rahatça geçebileceğimiz türden. En çekindiğim takımlar ise, Zenit, Sevilla ve Donetsk. Bana göre, "bu saatten sonra kim gelirse gelsin farketmez" safhasına henüz gelmedik. O dediğiniz çeyrek ve yarı final için geçerli. Şu anda akılcı olup bir üst tura geçmenin planlarını en iyi şekilde yapmalıyız. Gerçi, Linderoth'un dönmesiyle artık fazla bir korkum kalmadı. Servet'te devre arasında Marseille'ye giderse defanstaki problemlerdende kurtulmuş olacağız. Şu anki kadromuzla yarı finale kadar gidecek güçteyiz. Ondan sonrası zaten, futbol değil, ruh...

Bu saatten sonra kim gelirse gelsin kelimesi o kısma geldik ya da gelmedik mantiğitla degil de hedifimizin ne oldugunu anlatmak için yazmiştim tabiki daha erken en az son 16 ya ya 8 e girdiğimiz anda ki düşüncemiz ama mantigimizin da olse olmasi gerekmiyor mu?

Sonucta hedef ezeli rakibimizan sahasinda Elimizde olan kupanin sayisini 2 ye cıkarmak :)

Saygilarimla....

2. olmayı unutun beyler..Benfica yener bugün.

Metalist ikinci olmaya razı..Aalborg,Zenit gibi takımlar dişine göre onların..Çok zorlamazlar kazanmak için.

Kesinlikle bende Benfica'nın yeneceğini düşünüyorum. Rahat oynayacaklar ve taraftara bir özür borçlular. Metalist zaten geldiği bu konum için yatsın kalksın şükretsin. 2. olmayı unutun dolayısıyla. 1. olduğumuz takdirde bize düşecek rakiplere bakalım...

Lider oynarsak cidden avantajlı olucaz bu bir gerçek...

Zenit * Bordo - Marsilya gibi son zamanlarda forma giren takımlarla oynamaktansa

Poznan - Braga - Kopenhag gibi sınırlı güçleri olan bizi çok zorlamıcak takımlar daha iyi olur.

üstelik bu şekilde utur geçince 16 takım kalıcak bizi çık 15 tane bu da şu demek birçok güçlü kulüp elenmenin eşiğinde olacak.

Korktugum takımların basında kopenhag geliyor bize o bölgelerin takımları ters geliyor gibi tromso , helsininborg ve ayırca ukraine rusya polonya romanya takımlarıda bizi zorlayabiliyor shaktar zenit poznan gibi takımlarda kapalı kutu bu takımları tercih etmiyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt