UEFA Kupası Zaferinin 14. Yılı!

Tolga Han Özaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

1444848_w2.jpg

Kulübümüz UEFA Kupası Zaferinin 14. Yıldönümü olması sebebiyle bir açıklama yaptı.

Detaylar GSC Portal'da...

yenisi gelsin be artık.

"o sene belki bu sene"

Korkunç birşey.

Artık bir yenisi eklemenin zamanı geldi de geçiyor.

Aradan ne kadar yıl geçerse geçsin, gurur duymamak elde değil.

Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa takımları icin sıradan, Türkiye şartlarında hala daha büyük bir kupa.

Valla artık sevinemiyorum . 14 sene geçmiş . Sevilla bile aldı 2-3 gün önce aldı kupayı hemen unuttular .

Artık yeni başarılar lazım . Mesela Şampiyonlar Ligi :)

arsenal 10 yil onceki lig sampiyonlugunu kutluyosa avrupa kupasini kutlamak sacma olmaz :D

Aslan parçaları hepsi sağolsun.Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık.Bize bu güzel günü yaşatığınız için...

İyi ki GalataSaray'lıyım...

GSTV'de belgeseli vardı bitti şimdi. Yine aynı heyecanı yaşadım sanki. Gerçekten o zaman ki Türkiye ve Türk Futbolu şartlarında çok büyük bir başarı idi. Şimdi alsak o zaman ki kadar başarılı sayılmayız çünkü 50.000 kişilik stadımız var. Yayın hakları, loca ve store gelirleri vs... falan o zamanın kat be kat üstünde. Fakat bu seferde ülkemizden topçu çıkmaz hale geldi. Yabancı sınırı vs.. falan yani aslında bu şartlarda bu kupayı almak yine kolay değil :D

Fatih Hoca'ya son olaylardan dolayı çok kırgınım ve kızgınım. Şu saatten sonra bir Galatasaraylı olarak onu silemiyor yok sayamıyor olmamın tek sebebi de bize yaşattığı şu gururdur. O yüzden kötü değil iyi bir şekilde hatırlamaya çalışıyorum...

Sonuç olarak 17 mayıs kutlu olsun ama bir kez daha avrupa kupası şampiyonluğu yaşamak için çok geç kaldık. Yenisi gelmeli artık...

Şimdiki zayıf ve nispeten küçük takımların mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'ni düşününce hakikaten büyük iş yapmışız o zamanlar... UEFA Avrupa Ligi Kupası'ndan daha zor bir kupaydı ve mali krizlerle boğuşan,ligi kalitesiz bir ülkenin takımının alması da ayrıca büyük bir başarıydı...O yüzden Galatasaray tek büyüktür gerçek anlamda.

Geri
Üst Alt