- 4 Ağustos 2009
- 90.832
- 72.089
- 5.188
Bu Merih’in yapmacik milliyetci hareketlerinden nefret ediyorum. Artist. Simdi milli takimi yalniz biraktin, iyi mi oldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Merih’in yapmacik milliyetci hareketlerinden nefret ediyorum. Artist. Simdi milli takimi yalniz biraktin, iyi mi oldu?
Tespitine attım akanım, bu arada sevdiğim kişilerin yorumlarını okumadan da@Aziz Kaan buna bareatma yav
madımaktaki yobaz kesimle bozkurtun alakası ne ki?Uefalik bi durum yok ama olayı ulkemizde madımaka kadar götürmüşler,ben de detaylara hakim değildim ama yargilananlardan biri bu işareti yaptığı için ülke ici tepkiler çok daha yoğun ve ben de hoşlanmadım bu hareketinden o nedenle.yine de alakasız bence,yakilanlar Türk aydınlardi,kürdü, alevisi bi yana.
sırplar gibi bosnalıların serçe ve yüzük parmaklarını kesip zorla selam verdirsek saygı görürdükRezillik
Hemen disisleri bakanligi müdahale etmeli
Bozkurt isareti bir insanin zoruna gidiyorsa Türk düsmani oldugu icindir
Olaydaki suclulardan biri mahkemede bu hareketi yapmış ,bence de kel alakamadımaktaki yobaz kesimle bozkurtun alakası ne ki?
Evet işaretten değil ama yapılma yeri ve zamanı gereksiz. Türk milli takımında ayrıştırıcı değil bütünleştirici işaretleri tercih ederim. O işaret tüm türkülerin değil sadece bir kesimin işareti örneğin ben alevi türküm benim işareti değil o.UEFAyı geçtim Gscde bile rahatsız olanlar var baksanıza.
Bravo Hayri hocamBoş bi herif merih
Vatanperverliğini süper kupa rezaletinden sonra görseydik, parayı götürüyor diye arazi olmayı seçti
Öyle millete zorla asker selamı verdirip bozkurt yapmakla olmuyor bu işler
İnş ceza alır da aklı başına gelir