UEFA, Merih Demiral'a Soruşturma Açtı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu iç siyasette gümdem yaparlar anlarım ama uluslar arası sahnede niye problem oluyor? Biz sırp piçlerin çetnik selamıyla soykırım yaptığı gibi bir soykırım mı yaptık bozkurt işaretleri ile? Ayrıca Bozkurt Atatürk döneminden beri bu ülkenin simgesi.( ki tarihimizde Göktürk devletinin bayrağında işli) Uefa gibi sizin soyunuza sokayım iki yüzlü ibneler..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Uefalik bi durum yok ama olayı ulkemizde madımaka kadar götürmüşler,ben de detaylara hakim değildim ama yargilananlardan biri bu işareti yaptığı için ülke ici tepkiler çok daha yoğun ve ben de hoşlanmadım bu hareketinden o nedenle.yine de alakasız bence,yakilanlar Türk aydınlardi,kürdü, alevisi bi yana.

UEFA Hollanda maçına Samet ile çıkalım istiyor

Rezillik

Hemen disisleri bakanligi müdahale etmeli

Bozkurt isareti bir insanin zoruna gidiyorsa Türk düsmani oldugu icindir

Uefalik bi durum yok ama olayı ulkemizde madımaka kadar götürmüşler,ben de detaylara hakim değildim ama yargilananlardan biri bu işareti yaptığı için ülke ici tepkiler çok daha yoğun ve ben de hoşlanmadım bu hareketinden o nedenle.yine de alakasız bence,yakilanlar Türk aydınlardi,kürdü, alevisi bi yana.
madımaktaki yobaz kesimle bozkurtun alakası ne ki?

Bugün bu eleştirilere eyvallah diyenler yarın Türk'üm dediğinde de ırkçı faşist diye eleştirilecekler...

hem içerden hem dışarıdan türklüğe büyük savaş açılmış durumda. gtü boklu dizi oyuncusu bile çıkmış türkiye milliyetçisiyim diyor. bunlar hep ince ince işlenen algılar. önce kulağa normal hale getiriyorlar sonra operasyona geçecekler.

İkiyüzlü batılıların yine riyakarlıklarını sunduğu bir eylem olmuş

UEFAyı geçtim Gscde bile rahatsız olanlar var baksanıza.
Evet işaretten değil ama yapılma yeri ve zamanı gereksiz. Türk milli takımında ayrıştırıcı değil bütünleştirici işaretleri tercih ederim. O işaret tüm türkülerin değil sadece bir kesimin işareti örneğin ben alevi türküm benim işareti değil o.

1720002965248.webp

Ne gerek vardı buna?

Boş bi herif merih

Vatanperverliğini süper kupa rezaletinden sonra görseydik, parayı götürüyor diye arazi olmayı seçti

Öyle millete zorla asker selamı verdirip bozkurt yapmakla olmuyor bu işler

İnş ceza alır da aklı başına gelir

Boş bi herif merih

Vatanperverliğini süper kupa rezaletinden sonra görseydik, parayı götürüyor diye arazi olmayı seçti

Öyle millete zorla asker selamı verdirip bozkurt yapmakla olmuyor bu işler

İnş ceza alır da aklı başına gelir
Bravo Hayri hocam
Yürekten alkışlıyorum seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt