UEFA Şampiyonlar Ligi 2025–2026 Grup Kura Çekimi | TRT Spor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi evimizdeki 4 maçtan 8 puan çıkartmalıyız.

4 deplasman maçından da bi 4 puan çıkartırsak turlarız.

Şu takımlara bakar mısınız ilk 24'e girmek benim için başarıdır. Tabii kura çok önemli. PSG ile Dortmund'u aynı torbaya koyan sisteme tukureyim çok afedersiniz

Mevcut reale ters tepebiliriz acikcasi.(İc sahada tabi) Oturmamis oyunlari izledigim kadariyla
Geçtiğimiz sezonki Monaco - Barça maçı bize kılavuz olmalı. Barça kesin favoriyken dayak yedi Monaco'dan.

Son düzenleme:
Market değerleri haddinden fazla şişirme yalnız..

Bilhassa da Premiere League den kaynaklı anlamsız bir köpük var..

4.torbada yer alan bir takımın değerinin, 1.torbada yer alan bir takımın değerinden 1.75 kat daha fazla olması absürdlüğü bir yana Real Madrid in kadro değerinin 1.4 milyar olması da hiç inandırıcı gelmiyor..

home away dagilimi her torbadan bir home bir away mac olacak sekilde mi yoksa ayni torbadan iki home veya iki away olabiliyor mu?

11-12 puan gerekiyor yani;

pot 1 : 1 puan ic saha
pot 2: 1 puan ic saha
pot 3 : 4 puan ic saha+dep
pot 4 : 6 puan

basarabilir miyiz?

IMG_0520.webp

Arkadaş çekti kurayı… şu kura çıksa müthiş birşey olmaz mı?

Brugge, Dortmund falan uzak dursun. Bu iki takımı asla yenemeyiz. Her sene Dortmund küçümsenir, döner dolaşır ölüm grubundan bile lider çıkarlar. İtalyan takımları tam bize göre.

Brugge, Dortmund falan uzak dursun. Bu iki takımı asla yenemeyiz. Her sene Dortmund küçümsenir, döner dolaşır ölüm grubundan bile lider çıkarlar. İtalyan takımları tam bize göre.
İc saha maci icin cok uygun duruyor ama yav. 1. Torbada hem
Brugge ben de asla istemiyorum

deplasmanda oynayacağımız maçlar alman takımları ile olsun isterim ben. Deplasman değil çünkü…

İc saha maci icin cok uygun duruyor ama yav. 1. Torbada hem
Brugge ben de asla istemiyorum
Ben anlık oturmamış City'i tercih ederim. Dortmund gelecek topu bize verecek 4 atıp gidecek. Çok net belli. Topu alan takım gelsin 1. torbadan.

SL‘de 2. haftadan sonra icerde bjk, 5. haftadan sonra ise kobani stadinda fb maci var

Bu haftalarda icerde ve nispeten daha gücsüz takimlarla oynamak iyi olur

Atiyorum fb macinin haftasinda kazakistan deplasmanina gidersek veya baba bir takimla oynayip yipranirsak dezavantaj olur

İç saha Pafos gelirse siyasi gerilim de girer işin içine. KKTC bayraklarıyla donatılır stat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt