- 18 Mayıs 2011
- 19.753
- 10.400
- 1.688
EvetHer torbadan ikişer takımla mı oynuyoruz nasıl oluyordu bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetHer torbadan ikişer takımla mı oynuyoruz nasıl oluyordu bu
Sanki Sampiyonlar ligi degilde Avrupa Ligi kura cekimi olmus.dortmund (d)
inter (e)
frankurt (d)
c.brugge (e)
bodo glimt (d)
slavia prag (e)
pafos (d)
k.almaty (e)
Benim tercihim bu olur. 2 almanya, 1 norveç, 1 g.kıbrıs dep iyi olur.
Sovyetler Birliği'nden dolayı Avrupa'da sayılıyorlar.Kazakistan takımları neden CL'deydi bu arada? İsrail takımlarını almak için miydi? Detayları bilmiyorum baya saçmalık çünkü.
Puan açısından baktım. Son yıllardaki avrupa performansımız malum, şuradan 15 + puan çıkarmak hayal olmaz.Sanki Sampiyonlar ligi degilde Avrupa Ligi kura cekimi olmus.
Zevk veren mac bile yok aralarinda, pas..
Bu bağlamda Rus takımlarının alınmadığı ortamda bir sayılmamaları da daha komik o zaman.Sovyetler Birliği'nden dolayı Avrupa'da sayılıyorlar.
2 4. torba takımı 1 3. torba takımı yerine 2 3. torba takımı 1 4. torba takımı çekmek. herhalde?Arkadaşlar her torbadan 2 rakip geleceğine göre 4. Torbada olmanın ne dezavantajı var bu sistemde?
G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladim seni ama ben sampiyonlar liginde o heyecani da yasamak istiyorum, bosuna devler ligi denmiyor orada. Yoksa aralarinda bir Barca, bir Bayern gibi takim olmayacaksa ne anladim ki CL'den? En kotu 1 tane o devlerden olmali her daim o heyecan cunku bambaska.Puan açısından baktım. Son yıllardaki avrupa performansımız malum, şuradan 15 + puan çıkarmak hayal olmaz.
Geçen sene 4.torbada olan Girona her torbadan 2 şer takım çekmiş ama2 4. torba takımı 1 3. torba takımı yerine 2 3. torba takımı 1 4. torba takımı çekmek. herhalde?
2 4. torba takımı 1 3. torba takımı yerine 2 3. torba takımı 1 4. torba takımı çekmek. herhalde?
keşke şl gitmesek sadece parasını alsak