UEFA Şampiyonlar Ligi 2026-27 Grup Kura Çekimi Yapıldı

Umudumuz, fb ye gelebilecek en ağır takımların çıkması, artı olarak da orta derece takımların özellikle deplasmanda olması, babalar zaten bunlara İstanbul'da da çakar, eğer bu fb kaza bela 2 3 galibiyet alırsa bütün sene konuşurlar, büyük takım yenmemeleri lazim

4. torbadan cekecegimiz ekipler durumumuzu belirler. Oradan gidip kafa 5 lig takimi cekersek isimiz zor. Sabah ve Lask gonlumden gecenler.

A.madrid
İnter dep
C.brugge
Psv dep
Bodo
Shaktar dep
Viking
Sabah dep

En kolayı bu olur.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leao sureciyle Villa ile eslesirsek 2. Torbadan hic sasirmayacagim.

Simülasyonda şöyle bir şey çektik

-Shaktar (H)
-Lens (A)
-Real Madrid (H)
-Real Betis (A)
-Aston Villa (H)
-Inter (A)
-Bodo (A)
-Viking (H)

İbretlik.
1787808946344.webp

bu arada fener 1. torbadaki 9 takımın 5'iyle resmi maçı hiç yok. şampiyonlar ligine girmeleri bu bakımdan iyi oldu. tarihi hezimet görmeleri bu stoperler ile çok mümkün. işin tek kötü yanı kasalarına güzel bir para girecek olması.

bu arada fener 1. torbadaki 9 takımın 5'iyle resmi maçı hiç yok. şampiyonlar ligine girmeleri bu bakımdan iyi oldu. tarihi hezimet görmeleri bu stoperler ile çok mümkün. işin tek kötü yanı kasalarına güzel bir para girecek olması.
Para girmesi onlarda dert degil ama limit hesabinda elleri rahat ediyor. Yillardir sadece euroleague basket maclarinda sevinirlerdi dun gece 2:30 a kadar turladilar.

Son pottan lens çekip depte oynarsak boku yedik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Para girmesi onlarda dert degil ama limit hesabinda elleri rahat ediyor. Yillardir sadece euroleague basket maclarinda sevinirlerdi dun gece 2:30 a kadar turladilar.
gerçekten turladılar mı? bu adamları mental olarak nasıl üzebilirsin ki adamların başarı kafası bizden 100 sene falan geride şakasız. ismail ile şampiyonlar ligi maçları çok keyifli olacak.

gerçekten turladılar mı? bu adamları mental olarak nasıl üzebilirsin ki adamların başarı kafası bizden 100 sene falan geride şakasız. ismail ile şampiyonlar ligi maçları çok keyifli olacak.
Turladilar ya , oyle buyuk konvoy denemez ama yillardir duymadigim seslerdi ne guzel.

Eurloeage kazaninca 4 5 tane olurdu dun baya baya gaza gelmis bazilari. Huzurum kacti 🤣

Çektiğim kura : Liverpool (Ev) Inter (Deplasman) Porto (Ev) Manu (Deplasman) Villarreal (Ev) Leipzig (Deplasman) Lask (Ev) Slavia Prag (Deplasman)

Sabah şirkete geldim, merhaba dedim. merhaba mı bile amladılar şarkı söylüyorlar. ter temiz kafaları var adamların. yenemezsin bu zihniyeti.

Sabah şirkete geldim, merhaba dedim. merhaba mı bile amladılar şarkı söylüyorlar. ter temiz kafaları var adamların. yenemezsin bu zihniyeti.
Dün lyonun iptal edilen golü için burada ne yorum yapıldı okumadım da opendanın kaçırdığıyla birlikte o pozisyonun iptal olması şansıyla şu an turladılar. 2-0'da bile skoru tutamadılar. Bu defans hattıyla çok güzel maçlar bekliyor onları. Biz konferans liginde mutluyuz demeye başlarlar seneye.

4 Torba çok da adil değil. Her torbanın en güçlülerini çekenle ,güçsüzlerini çeken olursa aynı zorlukta maçlar oynamaz. İdeal olan 4 'lü 8 torba olması.

Geri
Üst Alt